Antena 3 CNN Economic Lista celor peste 420 de blocuri din Bucureşti care nu au căldură şi apă caldă. Termenul anunţat de Termoenergetica pentru remedierea avariei

Lista celor peste 420 de blocuri din Bucureşti care nu au căldură şi apă caldă. Termenul anunţat de Termoenergetica pentru remedierea avariei

Peste 420 de blocuri din Bucureşti nu au căldură sau apă caldă, în plină iarnă, când temperaturile au ajuns sub pragul îngheţului.

Lista celor peste 420 de blocuri din Bucureşti care nu au căldură şi apă caldă. Termenul anunţat de Termoenergetica pentru remedierea avariei
Sursa foto: Getty Images I SBenitez
de Milena Niță    |    24 Ian 2024   •   16:18

Este vorba, mai exact, de un număr de 424 de blocuri din Bucureşti, din sectoarele 2 şi 6, care nu au încălzire miercuri, după cum anunţă Termoenergetica.

Astfel, sute de bucureşteni au frig în case sau nu au apă caldă din cauza unor avarii apărute la reţeaua de termoficare.

Potrivit Termoenergetica, data probabilă a remedierii avariei este miercuri, ora 23:30.

"Compania Municipală Termoenergetica București S.A. anunță oprirea agentului termic, pentru remedierea avariilor apărute în rețeaua termoficare, în următoarele zone", se arată pe site-ul companiei:

Vezi în GALERIA FOTO de mai jos, lista blocurilor afectate de avaria Termoenergetica:

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Termenul afișat pentru punerea în funcțiune a punctului termic este estimat. Echipele Companiei Municipale Termoenergetica București S.A. lucrează în regim continuu pentru finalizarea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor.

În cazul în care vă confruntați cu probleme privind furnizarea agentului termic pentru apă caldă și/sau căldură, iar adresa dumneavoastră nu se regăsește în listele publicate pe site, vă rugăm să vă adresați dispeceratelor de sector sau operatorilor call-center la numerele:

TELVERDE - 0800 820 002 (apel gratuit) și 031 9442, aflate la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, pentru înregistrarea sesizării și verificarea ulterioară a situației", transmite Compania Municipală Termoenergetica București.

Lista zonelor afectate poate fi consultată pe site-ul cmteb.ro.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close