Antena 3 CNN Economic Imobiliare (P) Închirierea apartamentelor în regim hotelier – cea mai avantajoasă metodă de cazare în București

(P) Închirierea apartamentelor în regim hotelier – cea mai avantajoasă metodă de cazare în București

(P) Închirierea apartamentelor în regim hotelier – cea mai avantajoasă metodă de cazare în București
12 Sep 2017   •   11:11

Cazarea în regim hotelier este o afacere care abia prinde contur în țara noastră, însă care se preconizează a fi una de succes. În special în capitală, locul mereu supra-aglomerat, sunt șanse destul de mari de a nu găsi un loc de cazare în cadrul unităților hoteliere disponibile, iar închirierea unui apartament în regim hotelier vine ca o soluție modernă și accesibilă.

ROcazare este una dintre cele mai apreciate societăți ale prezentului, care pune la dispoziția celor interesați cele mai practice și la îndemână soluții de cazare. Astfel, închirierea unei garsoniere sau a unui apartament reprezintă modul în care turiștii, dar și cei care doresc să se bucure de confortul unui spațiu primitor și călduros, pot realiza acest lucru fără nici un fel de efort.

În general, unitățile hoteliere oferă clienților condiții de lux, însă de prea puține ori acestea reușesc să asigure și o atmosferă intimă, o zonă de confort pentru cei care poposesc în orașul străin și necunoscut. În ultimii ani s-a dezvoltat enorm acest sector de piață, ce privește închirierea apartamentelor în regim hotelier, lucru deloc de neglijat în condițiile în care vizitatorii doresc să se odihnească în maximum de confort și intimitate.

De ce reprezintă cazarea în regim hotelier o alternativă mult mai avantajoasă decât cele tradiționale?

Cu siguranță că ați auzit de acest tip de cazare. Care sunt însă motivele pentru care acestea câștigă tot mai mult teren față de metodele deja atât de cunoscute? Haideți să vedem ce ne povestesc experții ROcazare despre această temă.

În primul rând, șansele de a găsi un loc pentru a poposi într-un oraș atât de aglomerat precum este Bucureștiul sunt mult mai mari atunci când vine vorba despre alternativa menționată. Pentru că piața este încă în curs de dezvoltare, nu toți cunosc beneficiile pe care le are de oferit această opțiune.

Spre exemplu, un avantaj de care se bucură cei ce deja au aflat despre această categorie de servicii îl reprezintă faptul că pot sta în cele mai bune condiții de confort chiar și în perioadele de vârf, când marea majoritate a unităților hoteliere de oferă condiții acceptabile sunt ocupate complet. Este de altfel mult mai convenabil pentru că timpul care ar fi fost investit în căutarea unei camere la o pensiune sau la un hotel poate fi folosit într-un mod mult mai plăcut și relaxant.

Cazarea în regim hotelier, ale cărei opțiuni pot fi consultate accesând www.apartamente-regimhotelier.ro, este mai avantajoasă pentru că oferă posibilitatea de a poposi în zona cea mai apropiată de principalele atracții ale orașului, sau într-un cartier mai retras, după preferințe.

De asemenea, după numărul turiștilor, aceștia pot opta pentru un spațiu mai restrâns, precum o garsonieră, sau unul mai mare – apartamente de 2 sau 3 camere. Acesta este avantajul major asigurat de ROcazare: cei care călătoresc alături de familie sau într-un grup pot sta împreună, lucru pe care o unitate hotelieră nu ar putea să îl ofere.

Condițiile de confort și siguranță sunt depline. ROcazare se asigură întodeauna că spațiile pe care le pune spre închiriere respectă toate cerințele privitoare la confortul de care beneficiează cei ce plătesc pentru aceste servicii. Astfel, imobilele disponibile pe apartamente-regimhotelier.ro respectă toate regulile de igienă, fiind pregătite cu responsabilitate pentru cei ce le vor locui pentru o perioadă de timp limitată.

Beneficiile de care vine însoțită această alternativă se extind și pe plan financiar. Astfel, prețurile la care se pot închiria garsonierele și apartamentele prezintă un raport bun preț – calitate, lucru de care s-au convins deja cei care au beneficiat de serviciile oferite de această societate.

Posibilitatea de a găti nu este exclusă din lista de avantaje oferită. Dacă cei ce se cazează în cadrul unui hotel sau a unei pensiuni sunt nevoiți fie să ia masa la restaurant, unde prețurile nu sunt întotdeauna cele mai accesibile, fie să mănânce în oraș, ei bine, cazarea în regim hotelier oferă bucătării complet dotate. Astfel, cei ce doresc să își pregătească singuri masa, mai ales când sunt mai mulți și cheltuielile ar scădea considerabil, pot realiza acest lucru.

De ce este mai avantajoasă închirierea în regim hotelier decât cazarea clasică? Gradul de siguranță oferit de cea dintâi alternativă este remarcabil mai ridicat. Astfel, oaspeții se simt în deplină siguranță pe tot parcursul poposirii.

Așadar, cei care ajung în capitală și doresc să se bucure pe deplin de tot ce are aceasta de oferit se pot relaxa după bunul plac în intimitatea unei garsoniere sau a unui apartament, oferit la prețuri rentabile pe apartamente-regimhotelier.ro.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close