Antena 3 CNN Economic Imobiliare (P) Aviației Park un nou proiect rezidențial situat în Nordul Capitalei dezvoltat de Forte Partners

(P) Aviației Park un nou proiect rezidențial situat în Nordul Capitalei dezvoltat de Forte Partners

(P) Aviației Park un nou proiect rezidențial situat în Nordul Capitalei dezvoltat de Forte Partners
06 Dec 2017   •   23:12

Cele mai îndrăznețe idei și vise prind viață mai întâi în proiecte de arhitectură inovative ce sunt ulterior transpuse în realitate și devin clădiri și imobile rezidențiale în care îți dorești din toată inima să locuiești, de aceea te invităm să vezi transpunerea cuvintelor în realitate în proiectul rezidențial Aviației Park, dezvoltat de Forte Partners și proiectat de Biroul de Arhitectură ADNBA.

Creativ, contemporan, util Diferența dintre un proiect rezidențial de succes și unul care te face să spui WOW, constă în atenția oferită celor mai mici detalii, iar premiul câștigat la secțiunea “Locuințe” la Anuala de Arhitectură București, demonstrează abilitatea dezvoltatorului Forte Partners, precum și a echipei de proiectare ADNBA de a livra calitate în arhitectură și execuție. Proiectul Aviației Park va dispune de 352 de apartamente (cu diferite compartimentări : tip studio, 2 camere, 3 camere, 4 camere și duplexuri cu 3 camere și 4 camere) situate într-o locație extrem de râvnită din București- cartierul Aviației.

Amplasat într-o zona excelentă și în continuă dezvoltare, Aviației Park este o alternativă ideală pentru tinerii dinamici care își doresc să locuiască aproape de locul de muncă și care-și doresc să caștige timp prețios. Aviației Park este situat pe Strada Căpitan Alexandru Șerbănescu, nr.58, în zona de Nord a Bucureștiului, la doar 8 minute distanță de Parcul Herăstrău și aproape de centrele de business din zonă (Green Court Bucharest, Sky Tower, Floreasca Business Park, Bucharest One). Zonele comerciale situate chiar la intrarea în complex, fac reîntoarcerea acasă o plăcere. Lidl și Mega Image sunt la 1 minut de mers de apartamentul tău și este puțin probabil să nu găsești aici tot ce ai nevoie. Centrele de cumpărături sunt și ele la câteva minute distanță cu mașina - Promenada Mall este la 5 minute, iar Băneasa Shopping City la 7 minute. Chiar dacă nu ai mașină personală, poți ajunge ușor oriunde dorești. Din Aviației Park ai acces facil către mijloacele de transport în comun, precum stația de metrou Aurel Vlaicu, tramvaiul 5 sau autobuzele 135 și 301.

Design deosebit și compartimentări inteligente
Arhitectura și designul deosebit al spațiilor
au asigurat succesul și primelor două proiecte Londra 27 și Calderon 80 (concepute în stil boutique), dezvoltate de echipa Forte Partners. Cel mai nou proiect dezvoltat în aceeași formulă de succes, Aviației Park, îmbină eleganța arhitecturii cu măsura optimă a spațiului și al compartimentărilor. Apartamentele noi de vânzare din proiectul Aviației Park fiind concepute astfel încât fiecare client să își poată personaliza spațiul după propria viziune.

Proiectul Aviației Park se va dezvolta în două etape, fiecare etapă fiind formată din două corpuri de clădire. Prima etapă constă în 176 de apartamente, cu termen de finalizare ianuarie 2019, iar la finalul lui 2019, când este prevăzută a fi finalizată și cea de-a doua etapă, Aviației Park va fi un complex rezidențial de apartamente noi cu circuit închis, cu imobile unite prin alei de circulație, piațete și spații verzi.

Aviației Park reprezintă un echilibru între necesitățile unui complex rezidențial și viața contemporană, prin înțelegerea evoluției orașelor și legăturilor cu oamenii, cu cartierele și poveștile din spatele imobilelor. Experiența și calitatea vieții sunt aspecte importante respectate de către dezvoltator în cadrul acestui proiect. Din cei 15.000 de mp de teren, doar 3.700 mp vor fi ocupați cu amprenta celor patru clădiri. Restul de 11.000 mp sunt dedicați vegetației și aleilor pietonale ce fac legăturile între clădirile din complex. Aviației Park se înscrie astfel în tendințele arhitecturale la nivel mondial ce pun accent pe îmbinarea între natură, vegetație, parcuri, și integrarea lor în proiectele rezidențiale contemporane. În plus, proiectul se află la doar 8 minute de mers pe jos de Parcul Herăstrău! Posibilitățile de a face mișcare în aer liber sunt imediate și multiple. Pentru oricine își dorește acces rapid la natură și spații verzi, proximitatea Herăstrăului este un puternic avantaj.

Întregul proiect este conceput pentru a crea o atmosferă prietenoasă, familiară, pentru a-ți oferi acel sentiment de ACASĂ, pe care cu toții îl căutăm.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close