Antena 3 CNN Economic Imobiliare Care sunt avantajele montarii unor sisteme de alarma pentru locuinta ta si business-ul tau

Care sunt avantajele montarii unor sisteme de alarma pentru locuinta ta si business-ul tau

Care sunt avantajele montarii unor sisteme de alarma pentru locuinta ta si business-ul tau
28 Noi 2017   •   22:08

Chiar daca 80 de locuinte sunt sparte in fiecare zi in Romania, multe persoane pleaca de la premisa ca asa ceva nu li se poate intampla tocmai lor. Totusi, pentru ca nu merita sa risti atunci cand vine vorba despre siguranta si confortul familiei tale sau al angajatilor tai (in cazul in care detii un business), este o idee buna sa investesti in sisteme de alarma. Iata mai jos care sunt principalele beneficii ale instalarii unor sisteme de alarma in locuinta ta sau in sediul business-ului tau:

1. Sistemele de alarma induc un sentiment de confort. Este esential sa stii ca, atunci cand ajungi acasa dupa o zi de munca, te poti relaxa in voie sau ca, atunci cand pleci de acasa, totul este monitorizat si vei gasi toate bunurile la locul lor. De asemenea, daca detii un business, trebuie sa te asiguri ca angajatii tai sunt in siguranta si ca nu sunt supusi niciunui pericol, astfel putandu-se concentra la munca pe care o au de facut. Chiar daca apartamentul, casa sau sediul business-ului tau se afla intr-o zona buna, in care infractiunile sunt reduse, tine cont ca raufacatorii pot aparea de oriunde si pot lovi cand te astepti mai putin.

2. Sistemele de alarma au rolul de a descuraja hotii. Desi sistemele de alarma sunt create pentru a te alerta in momentul in care o persoana neautorizata incearca sa patrunda pe proprietatea ta, de multe ori nici nu se va ajunge pana in acea etapa. In momentul in care observa componentele unui sistem de alarma sau avertismentul "Obiectiv protejat", multi hoti se razgandesc si tind sa isi aleaga o tinta neprotejata, pentru a nu risca sa fie prinsi cu usurinta.

3. Sistemele de alarma trimit notificari la distanta. Sistemul de alarma se poate conecta la smartphone, iar in cazul unei urgente va trimite un SMS sau un apel telefonic catre tine si ceilalti membri ai familiei, dar si catre autoritati.

4. Sistemele de alarma se pot conecta cu camerele de supraveghere. Impreuna, camerele de supraveghere si sistemele de alarma vor crea un sistem inteligent si sofisticat, care iti va proteja temeinic locuinta sau afacerea. In momentul in care camerele de supraveghere sau senzorii de miscare observa o activitate suspecta, acestea actioneaza sistemul de alarma si incep sa trimita alerte catre smartphone-ul tau sau catre autoritati. De asemenea, camerele de supraveghere pot fi folosite pentru a confirma o alarma sau pentru a infirma o alarma falsa.

Pe masura ce incepi sa te informezi mai mult si sa cunosti mai bine sistemele de alarma, vei realiza cat de inteligente si de utile sunt acestea. Sistemele de alarma sunt capabile sa te informeze de cate ori s-a trecut printr-o usa, daca lumina a fost pornita sau oprita, daca sistemul de alarma a fost armat sau dezarmat etc.

La Seku.ro, magazin online care comercializeaza sisteme de supraveghere si monitorizare, gasesti o gama larga de sisteme de alarma si alte produse, de la branduri de top precum Satel, PARADOX sau Posonic. In plus, beneficiezi de sfaturile si ajutorul specialistilor Seku.ro, dar si de multiple avantaje privind transportul, livrarea si returul produselor.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close