Antena 3 CNN Economic Hidroelectrica a anulat licitaţia prin care angaja IT-işti care să lucreze la softurile de facturare. "Oferta depusă a fost neconformă"

Hidroelectrica a anulat licitaţia prin care angaja IT-işti care să lucreze la softurile de facturare. "Oferta depusă a fost neconformă"

Compania de stat Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, nu a reuşit încă să contracteze o firmă IT care să extindă serviciile digitale asigurate de portalul Hidroelectrica pentru activităţile de furnizare. 

Hidroelectrica a anulat licitaţia prin care angaja IT-işti care să lucreze la softurile de facturare. "Oferta depusă a fost neconformă"
Sursa foto: Facebook / Hidroelectrica
de Milena Niță    |    11 Mai 2023   •   13:21

Licitaţia organizată în martie, cu argumentul că angajările suplimentare de personal din ultima perioadă nu făceau faţă valului de noi clienţi finali, precum şi complicaţiilor aduse de schimbările dese de legislaţie, a fost anulată. 

Singura ofertă depusă a venit din partea firmei de dezvoltare de software, integrare de sisteme şi consultanţă tehnică R Systems Computaris Europe SRL, controlată de compania britanică R Systems Computaris International Limited, conform profit.ro. 

Procedura de achiziţie a fost reluată de curând, valoarea contractului ce se vrea a fi atribuit, cu durata de 12 luni, fiind estimată la aproape 400.000 euro plus TVA. 

Aceasta are ca obiect "Suport tehnic, mentenanţă corectivă şi evolutivă, administrarea, operarea aplicaţiei de management al contractelor de furnizare şi facturare clienţi casnici si noncasnici, mentenanţă evolutivă a portalului de servicii digitale Hidroelectrica şi dezvoltări de automatizări robotice", potrivit profit.ro.

Hidroelectrica: "Oferta depusă a fost neconformă"

Citeşte şiFacturile Hidroelectrica, calculate diferit după consum. Tabelul care îţi arată câţi bani plăteşti după plafonarea preţurilor

Reprezentanţii companiei de stat au precizat, pentru antena3.ro, că oferta depusă nu a fost conformă, iar procedura se va relua la finalul lunii.

"Oferta depusă a fost neconformă. Se reia procedura cu depunere pe 24 mai 2023", a precizat biroul de presă al companiei, joi.

De asemenea, întrebaţi care a fost cauza anulării licitaţiei, biroul de presă a clarificat: "Nu au prezentat experții propuși să lucreze pe proiect, aceasta fiind cerința de calificare".

Hidroelectrica are cea mai avantajoasă ofertă de furnizare pentru gospodăriile populaţiei. 

Compania Hidroelectrica are în prezent peste 500.000 de clienţi.

Compania Hidroelectrica a anunţat la începutul anului că restanțierii pot opta pentru eșalonarea sumelor, pe o perioadă de șase luni.

Facturile Hidroelectrica pot fi plătite într-un interval destul de larg, de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități.

Eșalonarea se solicită online, prin completarea unui formular tip, sau direct la sediile sucursalelor. Hidroelectrica ocupă a treia poziție în topul furnizorilor de energie electrică din țara noastră.

Vezi şi: Model de declaraţie pentru compensarea facturilor la curent. Cine sunt românii care primesc bani pe cardul de energie

FORMULAR CLIENT CASNIC sau FORMULAR CLIENT BUSINESS

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close