Antena 3 CNN Economic Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pe 19 aprilie 2024 pentru clienţi

Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pe 19 aprilie 2024 pentru clienţi

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, anunţă că va începe emiterea facturilor românilor pentru luna martie 2024.

Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pe 19 aprilie 2024 pentru clienţi
Sursa foto: Agerpres/pexels.com
de Milena Niță    |    19 Apr 2024   •   12:57

Hidroelectrica este cea mai valoroasă companie de stat din România, care a depășit o valoare de piață de 12 miliarde de euro.

Facturile Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, vor începe să fie emise de astăzi, 19 aprilie, potrivit reprezentanţilor companiei.

Astfel, din 19 aprilie, începe emiterea facturilor Hidroelectrica pe luna martie 2024, mai întâi pentru patru zone din ţară, şi acestea vor ajunge pe rând la clienţii companiei.

Urmează ca luni, facturile Hidroelectrica să fie emise şi pentru restul de patru zone.

Facturile Hidroelectrica pot fi plătite într-un interval destul de larg, de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Compania Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, a lansat recent aplicația de mobil pentru cei aproape 600.000 de clienți ai săi.

Aplicația se numește iHidro și este disponibilă în atât în App Store, cât și în Google Play.

Aplicaţia Hidroelectrica, iHidro, îi ajută pe clienţii companiei, printre altele, să-şi plătească facturile mai rapid, dar şi să vadă istoricul facturilor, să consulte soldul sau să transmită indexul lunar.

Aplicația iHidro se poate descărca din Google Play Store sau App Store, în funcție de sistemul de operare.

Compania Hidroelectrica are în prezent aproape 600.000 de clienţi.

Hidroelectrica, rezultatele pe 2023: Profitul a crescut cu 42%

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, a înregistrat în 2023 venituri de 12,2 miliarde lei, în creştere cu 30% faţă de anul precedent.

De asemenea, profitul net al companiei de stat este de 6,33 miliarde lei, ceea ce înseamnă cu 42% peste nivelul din 2022, potrivit raportului financiar publicat la BVB.

Având în vedere producţia excedentară de 30% faţă de anul precedent, coroborat cu noile condiţii de funcţionare a pieţei angro, veniturile aferente tranzacţiilor pe piaţa angro au înregistrat o creştere de 14% în anul 2023 faţă de anul 2022.

×
Subiecte în articol: Hidrocentrala facturi hidroelectrica
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close