Antena 3 CNN Economic Cele mai mari reduceri eMAG la mobilier pentru grădină

Cele mai mari reduceri eMAG la mobilier pentru grădină

Cele mai mari reduceri eMAG la mobilier pentru grădină
15 Aug 2017   •   15:42

Dacă doriți să petreceți clipe relaxante în grădină, oferta eMAG din cadrul campaniei de reduceri de astăzi nu vă va dezamăgi.

Cu reduceri consistente, care uneori depășesc și jumătate de preț, la eMAG găsiți, în aceste zile, fel de fel de șezlonguri, scaune de plajă, scaune pliante, hamace, umbrele și alte produse de mobilier de grădină, atât elegante, cât și practice.

Pentru a profita de toate reducerile eMAG la mobilier de grădină, intrați aici.

Reduceri la șezlonguri și hamace

Hamacele sunt foarte ieftine la eMAG în aceste zile. În cadrul campaniei de reduceri de pe emag.ro puteți achiziționa un hamac cu doar 19 lei, în timp ce un model cu cadru costă 199 de lei.

În ceea ce privește șezlongurile, acestea vin în felurite forme și culori. Există modele fixe din ratan, șezlonguri reglabile, din materiale textile, și șezlonguri pliante de plajă.

Toate au reduceri de peste 27 la sută din preț, unele ajungând să fie și la jumătate din prețul original.

Le găsiți pe toate aici.

Pentru cei care preferă balansoarele, eMAG le pune la dispoziție două modele foarte avantajoase ca preț. Există modelul cu două locuri, Kring Sanremo, care costă doar 399 de lei, cât și leagănul modern Kring Bora Bora, care este puțin mai scump: 449 de lei.

Le puteți compara și cumpăra de aici.

Reduceri la mobilier grădină

Un set de mobilier pentru grădină, compus din masă și 6 scaune, poate fi cumpărat de la eMAG cu doar 799 de lei, cu o reducere de 38 la sută din prețul original.

Există oferte la seturi compuse din fotolii și canapele, care ajung la 1.299 de lei, însă confortul este pe măsură. 

Majoritatea seturilor sunt rezistente la apă. Masa, scaunele și fotoliile pot fi așezate pe terasă, în gradina sau lângă piscină.

Cele mai bune oferte ale zilei la seturi de mobilier de grădină le găsiți aici.

Dacă nu dispuneți de un grătar modern, vă recomandăm modelele Kring, există și variante simple, cu patru picioare și dimensiuni destul de reduse, 44x37x39 cm, dar și grătare cu gaz, cu două arzătoare, care nu vă vor dezamăgi nici măcar în zilele ploioase.

Le găsiți pe toate aici.

 

×
Subiecte în articol: reduceri emag
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close