Antena 3 CNN Economic eMAG Stock Busters – TOP 10 televizoare 4K Ultra HD mai ieftine si cu 1.000 €

eMAG Stock Busters – TOP 10 televizoare 4K Ultra HD mai ieftine si cu 1.000 €

eMAG Stock Busters – TOP 10 televizoare 4K Ultra HD mai ieftine si cu 1.000 €
19 Iul 2017   •   15:34
eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD. In perioada 18 – 20 iulie magazinul online emag.ro are reduceri la televizoare cu cea mai buna rezolutie existenta pe piata, cea 4K Ultra HD.
 
eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD – Toate reducerile sunt AICI.
 
Cei care viseaza de mai multa vreme la un televizor cu imagini de cristal pot acum sa profite de campania de reduceri eMAG Stock Busters, care vine cu reduceri impresionante televizoarele 4K Ultra HD.
 
Unele dintre ele au reduceri chiar si de 1.000 de euro.
 
Am analizat oferta si am ales 10 televizoare cu rezolutie 4K Ultra HD cu preturi atractive:
 

eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD Philips

 
1. Televizorul LED Smart Android Philips, cu diagonala de 164 de cm, 65PUS7601/12, cu rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 41% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters.
 
Cu Android pe Smart TV te vei bucura de o interfata mai prietenoasa si de mai multa viteza. In plus, vei avea acces la continut nelimitat: jocuri si aplicatii direct din Google Play Store. Printr-o apasare de buton poti vedea continutul de pe telefonul sau tableta ta, compatibila cu Google Cast, direct pe ecranul televizorului. Pretul este AICI.

eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD Panasonic

 
2. Televizorul LED Smart Panasonic, cu diagonala de 100 de cm, TX-40DX603E, 4K Ultra HD, are un pret foarte bun in cadrul campaniei de reduceri de pe emag.ro. Cu rezolutiile de 3840 x 2160, televizoarele 4K Ultra HD fac ca imaginile sa fie atat de detaliate si de impecabile incat vi se va parea ca mai degraba priviti lumea reala printr-o fereastra decat la un televizor. Luminozitatea ridicata, panourile cu paleta larga de culori si puternicul motor Quad Core Pro va stau la dispozitie pentru a va atrage cu fiecare detaliu oferit de rezolutia 4K Ultra HD. Pretul este redus cu 300 de lei. Oferta este AICI.

eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD LG

 
3. Un alt televizor cu rezolutie 4K Ultra HD care beneficiaza de o reducere majora este televizorul LED Smart LG cu diagonala de 108 cm, 43UH661V. Unul dintre secretele din spatele performantei high-definition ale televizoarelor LG este panoul TV special realizat. IPS 4K ofera culori naturale din orice unghi, la o rezolutie de 4 ori mai mare decat Full HD. Pretul este redus cu 35% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters la televizoare. Oferta poate fi consultata AICI.
 
eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD OLED Smart LG

 
4. Cei care au mult spatiu acasa si pot gasi usor loc pentru un televizor mare, se pot orienta spre televizorul OLED Smart LG, care beneficiaza de o diagonala generoasa de 164 cm si de cea mai buna rezolutie existenta pe piata, cea 4K Ultra HD. Acest televizor beneficiaza de cea mai mare reducere din campania eMAG Stock Busters, pretul fiind redus cu 50%. Oferta este AICI.

eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD Smart Samsung

 
5. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 108 cm, 43KU6072, 4K Ultra HD, are o reducere de 47% in campania de reduceri eMAG Stock Busters la televizoare. Tehnologia Active Crystal Color are la baza o sursa de lumina albastra si un invelis de fosfor de culoare verde si rosu, reusind sa redea o lumina la o puritate ridicata si o gama larga de culori naturale si bogate. In plus, reduce consumul de energie datorita rapiditatii procesului.
 
Ultra Clean View analizezaza continutul utilizand un algositm avansat de filtrare si reducere a zgomotului e fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie Full HD, HD sau SD, te poti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD. Pretul este AICI.

eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD – LG ultra subtire

 
6. Televizor Super UHD 3D Smart LG, cu diagonala de 151 de cm, 60UH8507, 4K Ultra HD, se bucura si el de o reducere uriasa in campania emag.ro. Astfel, pretul sau este redus cu aproape 1.000 de euro (4.416,68 de lei). Chiar inainte de a-l porni, televizorul LG SUPER UHD ultra subtire are un aspect captivant. Aducand orice culoare la viata, gama extinsa de culori a lui LG SUPER UHD va prezinta scenele preferate in miliarde de culori aprinse. Pretul este AICI.
 
eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD LED Smart LG

 
7. Pentru fanii brandului LG una dintre cele mai bune optiuni este televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 139 de cm si rezolutie 4K Ultra HD. In cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters televizoare aparatul are o reduere de 2.450 de lei. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD Smart Panasonic

 
8. Televizorul LED Smart Panasonic, cu diagonala de 123 de cm, TX-49EX600E si rezolutie 4K Ultra HD are si el un pret foarte accesibil. Pretul sau este redus cu 33% in aceasta perioada. Televizorul ofera culori realiste si exacte prin procesarea imbunatatita a imaginii. Tehnologia 4K HDR are la baza know-how-ul Panasonic privind calitatea imaginii pentru redarea de imagini frumoase, realiste si exacte. Mai exact, aceasta tehnologie reda culori precise si contribuie la producerea unor tonuri de negru mai profunde, care retin detaliile chiar si in scenele intunecate. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD Star-Light

 
9. Unul dintre televizoarele cu rezolutie 4K Ultra HD cele mai ieftine de pe piata este televizorul Smart LED Star-Light, cu diagonala de 124 de cm, 49DM7000. In cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters televizorul are un pret redus cu 31%. Pretul este foarte accesibil si poate fi consultat AICI.

eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD cu diagonala peste 100 cm

 
10. Ultimul televizor cu rezolutie 4K Ultra HD care a intrat pe lista noastra de recomandari este televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 108 cm, 43UH7507. Acum te poti bucura de un ecran 4K mai mare, dar si mai subtire. Astfel, imaginea 4K se regaseste intr-un televizor care poate fi integrat cu usurinta in decorul interior al casei. Iar sistemul de sunet Ultra Surround ofera o experienta de sunet superioara care te va invalui din toate directiile. Pretul este redus cu 1.100 de lei si poate fi gasit AICI.
 
eMAG Stock Busters televizoare 4K Ultra HD – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close