Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri Zilele electrocasnicelor – 10 masini de spalat mai ieftine si cu 700 de lei

eMAG reduceri Zilele electrocasnicelor – 10 masini de spalat mai ieftine si cu 700 de lei

eMAG reduceri Zilele electrocasnicelor – 10 masini de spalat mai ieftine si cu 700 de lei
21 Aug 2017   •   17:01
eMAG desfasoara in aceasta perioada campania de reduceri eMAG Zilele electrocasnicelor, care vine cu reduceri foarte mari la diferite tipuri de electrocasnice mari, inclusiv la masini de spalat.
 
eMAG reduceri Zilele electrocasnicelor – Toate reducerile sunt AICI.
 
In campanie sunt incluse reduceri eMAG la masini de spalat de la diferite branduri: Star-Light, Arctic, Hotpoint, Indesit, Whirlpool, Samsung etc.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG Zilele electrocascnicelor si am ales 10 dintre cele mai atractive masini de spalat:

 

eMAG reduceri Zilele electrocasnicelor masini de spalat Star-Light

 
1. Masina de spalat rufe SLIM Star-Light WMS-610A++, cu o capacitate de incarcare de 6 kg, 1000 RPM, clasa A++ de eficienta energetica, display LED, are o reducere de 36% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Zilele electrocasnicelor la masini de spalat. Pretul este AICI.

eMAG reduceri Zilele electrocasnicelor masini de spalat Arctic

 
2. Masina de spalat rufe Arctic AFD7201A+++ are una dintre cele mai mari reduceri din cadrul campaniei eMAG desfasurate in aceasta perioada. Masina de spalat beneficiaza de o reducere de pret de 31%. Aceasta are o capacitate de incarcare de 7 KG, are 1200 RPM, inaltimea de 60 cm si face parte din cea mai buna clasa de eficienta energetica, cea A+++. Pretul este AICI.

eMAG reduceri Zilele electrocasnicelor masini de spalat Hotpoint

 
3. Masina de spalat rufe Slim Hotpoint WMSD723B, 1200 RPM, 7 kg, clasa A+++, Display LED, are o reducere de 31% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Zilele electrocasnicelor la masini de spalat. Aceasta masina de spalat are un motor trifazat conceput cu un sistem de suspensie care absoarbe chiar si cele mai puternice vibratii pentru a asigura o silentiozitate desavarsita, chiar si in timpul centrifugarii.
 
Masina de spalat beneficiaza de o noua tehnologie impotriva petelor care indeparteaza petele dificile de fiecare zi. La atingerea unui buton, gestioneaza apa, agitarea si temperatura in mod inteligent, pentru a indeparta cele mai dificile pete, protejand intotdeauna materialele. Pentru inceput, faza la 40°C indeparteaza petele enzimatice, iar faza urmatoare pastreaza temperatura la o valoare constanta controlata de 43°C. Aceasta este o faza de tratament special impotriva petelor, care indeparteaza cele mai dificile 20 de pete din timpul zilei. Oferta este AICI.
 
eMAG reduceri Zilele electrocasnicelor – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri Zilele electrocasnicelor masini de spalat Indesit

 
4. De o reducere substantiala, de 30%, beneficiaza si masina de spalat rufe Slim Indesit IWSND 61253 C ECO EU, cu o capacitate de incarcare de 6 kg si 1200 RPM. Masina face parte din clasa de eficienta energetica A+++.
 
Cu optiunea Eco Time, nu mai trebuie sa asteptati sa se adune rufe pentru o sarcina completa, aceasta optiune poate fi folosita ori de cate ori doriti sa spalati rapid o sarcina mica. Puteti spala astfel o sarcina de pana la 3 kg, formata din rufe usor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, intr-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt si folosind pana la 40% mai putina apa si energie. Pretul este AICI.

eMAG reduceri Zilele electrocasnicelor masini de spalat Whirlpool

 
5. Masina de spalat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61212, cu 1200 RPM, 6 Kg, clasa A++ de eficienta energetica, inaltimea de 45 cm, beneficiaza de una dintre cele mai bune reduceri din cadrul campaniei eMAG Zilele electrocasnicelor. Astfel, masina de spalat are o reducere de 540 de lei. Pretul este AICI.

eMAG reduceri Zilele electrocasnicelor masini de spalat Beko

 
6. Masina de spalat rufe Slim Beko WTV6532BO, 6 KG, 1000 rpm, clasa A+++, poate fi cumparata la un pret special in cadrul campaniei de reduceri eMAG Zilele electrocasnicelor. Sistemul Aquafusion patentat de Beko valorifica la maximum consumul de apa, energie si detergent in timpul spalarii. Economisiti anual o cantitate de 5,5 kg de detergent, ceea ce inseamna rufe mai curate cu un consum minim de resurse.
 
Programul Baby Protect este ideal pentru hainele de bebelusi si pentru persoanele cu pielea sensibila. Programul combina etapele de spalare si clatire intensiva, asigurand astfel rezultate excelente de curatare. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri Zilele electrocasnicelor – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri Zilele electrocasnicelor masini de spalat Whirlpool 7 kg

 
7. Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWL71252W EU, 6th Sense Colours, cu o capacitate de incarcare de 7 kg, 1200 rpm, clasa A++ de eficienta energetica, beneficiaza de o reducere de 29% in cadrul campaniei de reduceri eMAG. Datorita optiunii dedicate FreshCare+, rufele raman fresh in masina de spalat, pana la 6 ore dupa termina ciclului de spalare. Ciclul dedicat cu injectie de aburi si actiunea de rotire a tamburului FreshCare+ au grija de rufele tale in interiorul masinii de spalat. Pretul este AICI.

eMAG reduceri Zilele electrocasnicelor masini de spalat Samsung

 
8. Masina de spalat rufe Samsung WW80J5345MW/LE, EcoBubble, cu o capacitate de 8 kg, 1200 RPM, clasa A+++ de eficienta energetica si inaltimea de 60 cm, are o reducere de 700 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG Zilele electrocasnicelor. Cu o singura atingere de buton, tehnologia Bubble Soak inlatura o varietate de pete dificile. Aceasta adauga o faza suplimentara la ciclul de spalare normala, unde bulele active patrund adanc in tesatura, astfel incat petele sunt desprinse si indepartate in mod eficient. Pretul este AICI.

eMAG reduceri Zilele electrocasnicelor masini de spalat Whirlpool 9 kg

 
9. Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWG91484W EU, 6th Sense Colours, cu o capacitate de incarcare de 9 kg, 1400 rpm, clasa A+++ de eficienta energetica, beneficiaza de o reducere de 29%. Dupa terminarea ciclului de spalare, daca ati selectat optiunea FreshCare+, rufele beneficiaza de un tratament delicat de masaj cu abur si de miscarile specifice ale tamburului si isi pastreaza mirosul fresh si catifelarea pana la 6 ore, putand fi totodata calcate mai usor. Pretul este AICI.
 

eMAG reduceri Zilele electrocasnicelor masini de spalat Indesit 6 kg

 
10. Ultima masina de spalat care a intrat pe lista noastra de recomandari este masina de spalat rufe slim Indesit IWSC 61051 CECO EU, cu o capacitate de incarcare de 6 kg, 1000 rpm, clasa A+ de eficienta energetica. Pretul este redus cu 23% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Zilele electrocasnicelor si este foarte accesibil. Oferta este AICI.
 
eMAG reduceri Zilele electrocasnicelor – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close