Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. Voucher de 300 lei pentru masini de spalat prin RABLA pentru electrocasnice

eMAG reduceri. Voucher de 300 lei pentru masini de spalat prin RABLA pentru electrocasnice

eMAG reduceri. Voucher de 300 lei pentru masini de spalat prin RABLA pentru electrocasnice
24 Mai 2019   •   13:49

eMAG reduceri masini de spalat rufe. Magazinul online emag.ro desfasoara in aceasta perioada o campanie de reduceri la masini de spalat rufe de la diferite branduri.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

In campanie sunt incluse si masini din clasa energetica A+++, pentru care primiti un voucher de 300 de lei prin programul RABLA pentru electrocasnice deoarece fac parte dintr-o clasa de eficienta energetica superioara.

Astfel, pretul acestor masini de spalat scade considerabil. In plus, unele modele au o garantie marita, de 5 ani.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Slim Arctic

1. O masina de spalat rufe Slim Arctic APL61012BDW0, cu o capacitate de 6 kg, 1000 RPM, clasa A+++ de eficienta energetica, de culoare alba, are o reducere de 28% in campania eMAG reduceri masini de spalat.

De asemenea, ea are o garantie de 5 ani, iar prin programul RABLA pentru electrocasnice beneficiati de un voucher de 300 de lei daca o achizitionati deoarece face parte dintr-o clasa energetica superioara.

Masina de spalat garanteaza cel mai mic consum de energie pe termen lung, comparativ cu produsele din clasa A+. Economisesti vizibil cu fiecare factura si in plus, protejezi mediul inconjurator. 

Capacitatea de incarcare de 6 kg este o capacitate de incarcare standard, perfecta pentru nevoile zilnice. 

Turatia maxima e de 1000 rpm, iar cea minima de 400 de rpm.

Unghiul de deschidere de 170˚al usii permite accesarea facila a interiorului cuvei. 

ECO DOSE este un dispozitiv practic si eficient, care asigura o dozare optima a detergentului lichid in timpul ciclului de spalare, deoarece acesta se dizolva mai usor, patrunde mai repede in tesatura, actioneaza mai eficient si este mai delicat cu hainele. In plus, nu lasa nici urme pe haine. 

eMAG reduceri masini de spalat rufe Arctic

CHILD LOCK permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Aparatul Arctic este gandit sa iti ofere un plus de siguranta, fiind potrivit pentru intreaga familie. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca tu sa-i supraveghezi permanent. 

DESIGN S-SHAPE reprezinta design-ul peretilor laterali ai masinii de spalat, care e gandit sa reduca nivelul de vibratii din timpul functionarii aparatului. Speli cu minim de zgomot! 

Masina beneficiaza de un SISTEM ELECTRONIC DE CONTROL AL BALANSULUI. Sistemul distribuie uniform rufele in interiorul tamburului (recipientul in care sunt spalate rufele), diminuand vibratiile si zgomotul produs in timpul stoarcerii, pentru o functionare mai silentioasa. Poti folosi masina de spalat Arctic in orice moment al zilei. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe LG

2. Masina de spalat rufe LG F2J5HY3W, cu un volum de 7 Kg, 1200 RPM, clasa A+++ de eficienta energetica, de culoare alba, are o reducere de 26% in campania eMAG reduceri masini de spalat. 

Si la achizitionarea acestei masini de spalat primiti un voucher de 300 de lei deoarece face parte dintr-o clasa energetica de top.

Daca omiteti sa introduceti anumite articole inainte de inceperea programului de spalare, pur si simplu apasati „Add item” si adaugati orice fel de rufe, de la sosete la geci voluminoase. Indiferent de programul selectat, usa poate fi deschisa imediat (aprox. 3 sec) in timpul spalarii. 

Tehnologia 6 Motion Direct Drive activeaza tamburul de spalare in directii multiple, acordandu-le tesaturilor ingrijirea adecvata, in timp ce rufele sunt spalate perfect. 

eMAG reduceri masini de spalat rufe clasa A+++

Motorul cu actionare directa care antreneaza masinile de spalat rufe LG este extrem de fiabil si foarte silentios. Masinile de spalat LG beneficiaza de o garantie standard de 10 ani pentru motor si partile componente. 

Tag On le permite utilizatorilor sa descarce pe un smartphone programe noi de spalare, precum Wool, Baby Care sau Cold Wash. Atingeti simbolul NFC Tag ON pentru a instala programul in memoria masinii de spalat. Aplicatia Smart Diagnosis (Diagnosticare inteligenta) ofera rapid solutii pentru aproape orice problema aparuta.

Cycle download permite utilizatorilor sa descarce noi programe de spalare precum Lana, Articole pentru bebelusi sau Spalare cu apa rece. 

Smart Diagnosis™ identifica usor si rapid aproape orice problema, care genereaza o diagnosticare in cateva secunde si ofera o solutie imediata. 

Programul anti alergic utilizeaza apa si caldura pentru a crea aburi dezinfectanti care igienizeaza hainele fara a le solicita semnificativ. Aceasta reduce 99,9% din alergeni, precum acarienii care pot cauza alergii sau probleme respiratorii. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Beko

3. Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71233PTLYB3, cu o capacitate de incarcare de 7 kg, 1200 RPM, clasa A+++ de eficienta energetica, Mini LCD, de culoare alba, are o reducere de 25% in campania eMAG reduceri masini de spalat.

Baby Protect este ideal pentru hainele de bebelusi si pentru persoanele cu pielea sensibila. Programul Baby Protect combina etapele de spalare si clatire intensiva, asigurand astfel rezultate excelente de curatare. 

Dark care/Jeans - Programul Darkcare este special conceput pentru obiectele de imbracaminte de culoare inchisa, sintetice sau din bumbac. Acesta previne decolorarea si pastreaza intensitatea culorilor hainelor, ca noi. 

Pet Hair Removal - Poti sa nu-ti mai faci griji pentru parul de animale de pe hainele tale sau de pe lejeria de pat. Functia Pet Hair Removal indeparteaza eficient parul de animale de companie de pe haine, prin adaugarea unor etape de prespalare si clatire suplimentare la ciclul programelor de spalare normale. 

eMAG reduceri masini de spalat rufe prin programul RABLA pentru electrocasnice

Tehnologia Aquafusion special dezvoltata pentru reducerea cantitatii de detergent pierdute la fiecare spalare va va ajuta sa economisiti bani si detergent, imbunatatind in acelasi timp performanta spalarii. 

Masinile de spalat rufe Beko sunt prevazute cu rezistenta nichelata, fapt ce asigura o mai buna protectie importiva coroziunii: cu 40% mai putina depunere de calcar pe rezistenta. Aceste performante elimina consumul suplimentar de energie si asigura cresterea duratei de viata de pana la 100 ori.

Tehnologia OptiSense asigura consumul optim de apa si de energie necesare pentru fiecare spalare, prin intermediul celor 4 senzori speciali: 3 senzori sunt dedicati ingrijirii hainelor, iar cel de-al 4-lea senzor prelungeste durata de viata a masinii de spalat rufe. 

Sistemul electronic de control al balansului asigura faptul ca rufele sunt corect distribuite in cuva masini de spalat, astfel zgomotul si vibratiile produse de centrifuga masini de spalat rufe vor fi reduse la minim. Incarcarea cu rufe a masinii de spalat poate varia in functie de volumul sau tipul tesaturii. 

Cu ajutorul sistemului de control al excesului de apa esti asigurat impotriva inundatiilor, acesta ajusteaza in mod automat aportul de apa necesar pentru o etapa de spalare. 

Child Lock - Functia se poate activa pentru a preveni modificarea programului selectat in prealabil, mai ales atunci cand copii se joaca la panoul de control al masinii de spalat rufe. Functia Child Lock face imposibila accesarea butoanelor masinii de spalat rufe pe parcursul ciclului de spalare.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close