Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri uriase la electrocasnice de gatit. Toamna aduce preturi cu 45% mai mici

eMAG – reduceri uriase la electrocasnice de gatit. Toamna aduce preturi cu 45% mai mici

eMAG – reduceri uriase la electrocasnice de gatit. Toamna aduce preturi cu 45% mai mici
04 Oct 2017   •   14:15
eMAG desfasoara in aceasta perioada o ampla campanie de reduceri la electrocasnice pentru gatit, in care sunt incluse aragazele, plitele, cuptoarele, cuptoarele cu microunde, hotele sau electrocasnicele incorporabile.
 
eMAG reduceri electrocasnice pentru gatit – Toate ofertele sunt AICI.
 
Campania Cooking Days de la eMAG se desfasoara pana in data de 9 octombrie. Reducerile din campanie sunt de pana la 45%, iar la cumpararea unor electrocasnice mari clientii pot beneficia de un voucher de 150 de lei.
 
Am analizat reducerile eMAG Cooking Days si am ales 10 produse care au oferte foarte atractive:

 

eMAG reduceri electrocasnice – cuptoare si plite

 
1. Un pachet alcatuit dintr-un cuptor electric, o plita pe gaz si o hota telescopica Studio Casa Roma Caro Plus, beneficiaza de o reducere de 39% in cadrul campaniei de reduceri eMAG la electrocasnice pentru gatit. Cuptorul incorporabil Studio Casa are 6 functii, grill, ventilatie de coacere, timer mecanic, termostat, lumina interioara, o tava, un gratar si beneficiaza de un volum de 65 de litri. Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – cuptoare Pyramis

 
2. Un alt pachet care are un pret foarte mic este pachetul Pyramis SMARTLINE BASIC, alcatuit dintr-un cuptor electric cu 3 functii si o plita cu gaz. Pachtul are o reducere de 36% pe siteul emag.ro. Multumita utilizarii tehnologiilor moderne, seturile Pyramis, compuse din cuptor electric si plita cu gaz, asigura intotdeauna obtinerea celor mai bune rezultate. Designul contemporan si calitatea materialelor, in combinatie cu diversele functii de gatire precum si accesoriile ergonomice, nominalizeaza seturile Pyramis ca fiind alegerea ideala pentru utilarea bucatariei. Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – aragaze Samus

 
3. In cadrul campaniei de reduceri eMAG la electrocasnice pentru gatit sunt incluse si aragaze. De exemplu, aragazul Samus SM 550 MBS, cu 4 arzatoare, siguranta plita + cuptor si 3 ani garantie, are o reducere foarte mare, de 44%. Cuptorul are o capacitate de 52 de litri, termostat, tava, gratar si sertar inferior pentru vase. Pretul este foarte bun si poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice pentru gatit – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri electrocasnice - aragaze

 
4. Aragazul Samus SM 550 BSS, cu 4 arzatoare, siguranta plita + cuptor, timer, 3 ani garantie, din inox, are o reducere de 40%. Plita are siguranta, iar cuptorul are un volum de 52 de litri. Cuptorul beneficiaza si de timer, tava, gratar si sertar inferior pentru vase. Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – aragaze Zanussi

 
5. Aragazul mixt Zanussi ZCK552G1WA, cu 4 arzatoare pe gaz, cuptor electric, cu un volum de 56 de litri, 50 cm, are o reducere de 37% in cadrul campaniei de reduceri eMAG la electrocasnice pentru gatit. Acest aragaz nu este la fel de lat ca un aragaz standard, tocmai pentru a facilita plasarea in orice loc din bucatarie, oferind totodata acelasi spatiu la interior si aceleasi functii de gatit. Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – aragaze Beko

 
6. Aragazul Beko CSG62110DW, pe gaz, cu 4 arzatoare, dispozitiv de siguranta, grill, rotisor si timer, de 60 cm, are o reducere de 36%. Sistemul de siguranta va opri automat alimentarea cu gaz in cazul intreruperii accidentale a flacarii la plita in timpul functionarii. Aragazul beneficiaza si de un dispozitiv pentru reglarea presiunii gazului natural, ceea ce asigura functionarea in conditii optime a aragazului, reducerea consumului de gaz, durata de viata sporita a produsului si performante superioare la gatit. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice pentru gatit – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – aragaze Whirlpool

 
7. Aragazul electric Whirlpool ACMT 6533/WH, cu plita vitroceramica, 4 arzatoare, cuptor electric, 59 l, grill, timer, iluminare, de 60 de cm, are o reducere de 32% in cadrul campaniei de reduceri eMAG electrocasnice.
 
SmartClean este cea mai buna combinatie intre materiale premium si setarea avansata pentru o curatare amanuntita. Datorita invelisului gri de titan din interiorul cuptorului, impreuna cu ciclul cu abur dedicat, sunt eliminate fara efort si fara detergent orice murdarii din interior. Este un ciclu de curatare extrem de eficient, ce functioneaza la numai 100°C. Este nevoie de maximum 20 de minute. Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – cuptoare cu microunde Daewoo

 
8. In campania de reduceri eMAG la electrocasnice pentru gatit sunt incluse si cuptoare cu microunde. De exemplu, cuptorul cu microunde Daewoo Retro KOR-6LBRB, de 20 de litri, 800 W, digital, are o reducere de 41%. Cuptorul cu microunde are o capacitate de 20 de litri, un panou de comanda electronic si afisare de tip LED. Are functii de dezghetare, timer si suport rotund. Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – cuptoare cu microunde Heinner

 
9. Un alt cuptor cu microunde inclus in campania de reduceri eMAG electrocasnice este cuptorul Heinner HMW-20MWH, cu un volum de 20 de litri, 700 W, timer, mecanic, care beneficiaza de o reducere de pret de 38%. Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – cuptoare cu microunde

 
10. Cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6S20W, cu un volum de 20 de litr, 700 W, mecanic, are o reducere de 37% pe siteul emag.ro. Cu microundele de inalta frecventa, cuptoarele Daewoo ofera o incalzire uniforma in intreaga cavitate a acestuia. Datorita noului ghidaj cu 3 brate al platanului si a pozitionarii mai joase a acestuia, vasele incalzite in cuptorul cu microunde Daewoo vor avea o stabilitate mai mare decat in cazul cuptoarelor cu microunde cu ghidaje clasice. Pretul este foarte bun si poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice pentru gatit – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close