Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri televizoare. Se taie masiv din preturi: TV mai ieftin cu 4.500 de lei

eMAG reduceri televizoare. Se taie masiv din preturi: TV mai ieftin cu 4.500 de lei

eMAG reduceri televizoare. Se taie masiv din preturi: TV mai ieftin cu 4.500 de lei
15 Ian 2018   •   15:06
eMAG reduceri televizoare. In campania de reduceri eMAG la televizoare sunt incluse numeroase televizoare cu rezolutie 4K Ultra HD.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.
 
Cei care vor sa isi cumpere un televizor care sa beneficieze de cea mai buna rezolutie existenta pe piata au acum la dispozitie televizoare ieftine.
 
In campania eMAG reduceri televizoare sunt incluse televizoare cu rezolutie 4K Ultra HD de la diferite branduri, inclusiv Philips, Samsung sau LG.
 
Reducerile la televizoare 4K Ultra HD sunt foarte mari si ajung pana la 4.500 de lei.
 
In plus, cei care renunta la un aparat electrocasnic sau electronic vechi atunci cand isi cumpara un nou televizor beneficiaza de un card cadou de pana la 200 de lei.
 

eMAG reduceri televizoare Philips

 
1. Televizorul Smart Philips, cu diagonala de 164 de cm, 65PUS6162/12, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 41 in cadrul campaniei eMAG reduceri televizoare.
 
Televizorul Ultra HD are o rezolutie de patru ori mai mare decat cea a unui televizor Full HD obisnuit. Cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia unica de upscaling Ultra Resolution, vei experimenta cea mai buna calitate a imaginii. Cu cat calitatea continutului original este mai ridicata, cu atat imaginile vor fi mai bune si rezolutia imbunatatita. Beneficiaza de claritate imbunatatita, de perceptia unei adancimi sporite, contrast superior, miscare naturala si detalii fara cusur.
 
High Dynamic Range Plus High Dynamic Range Plus este un nou standard video. Acesta redefineste divertismentul la domiciliu prin inovatii in ceea ce priveste contrastul si culoarea. Bucura-te de o experienta senzoriala care surprinde bogatia si insufletirea initiale, redand totusi cu acuratete intentia creatorului de continut. Rezultatul final consta in aspecte esentiale mai stralucitoare, contrast mai bun, o gama mai larga de culori si detalii mai atractive ca niciodata.
 
Netflix schimba modul in care urmarim filme si seriale la TV. Televizorul dispune de logo-ul certificat de Netflix. Asta inseamna ca a trecut prin numeroase teste, iar cei de la Netflix l-au aprobat, televizorul dispunand de caracteristici ce fac vizionarea filmelor si a serialelor sa se realizeze in cele mai bune conditii.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD

 
Cu Philips Ultra Resolution Upscaling te porti bucura de imagini Ultra HD indiferent de sursa. Tehnologia avansata de upscaling impreuna cu un algoritm performant vor imbunatati fiecare pixel din sursa in pixeli mai buni. Rezultatul este o imagine clara si plina de detalii.
 
Vei beneficia de claritate imbunatatita, de perceptia unei adancimi sporite, contrast superior, miscare naturala si detalii fara cusur. Natural Motion Natural Mottion este o tehnologie Philips premiata ce elimina umbrele si efectul de imagine sacadata. Astfel te poti bucura de cele mai fluide imagini, fie ca privesti un film de actiune sau un meci de fotbal. Micro Dimming Software-ul special analizeaza imaginea in 6400 zone diferite si apoi adapteaza contrastul astfel incat tu sa te bucuri de cea mai buna imagine.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare LG

 
2. Televizorul Super UHD Smart LG, cu diagonala de 139 de cm, 55SJ850V, 4K Ultra HD, are o reducere de 3.000 de lei in campania eMAG reduceri televizoare.
 
Televizorul dispune de tehnologie speciala Super UHD, HD 4K si are caracteristici superioare de sunet: Difuzor Down firing Harman Kardon ULTRA Surround Magic Sound Tuning Magic Sound Tuning Smart Sound Mode Hi-Fi Audio LG Sound Sync / Bluetooth DTS Decoder Audio Codec.
 
Rezolutia este de 3.840 x 2.160, iar televizorul are caracteristici superioare de imagine: True Motion refresh 200, Nano Cell Display, HDR, Dolby Vision, HDR10, HLG, Biliion Rich Color, Advanced Local Dimming, Nano Cell Black, Ultra Luminance, Color Master Engine, 4K Upscaler, True Color Accuracy, Active Depth Enhancer, HEVC Decoder, VP9 Decoder.
 
De asemenea, televizorul are Wi-Fi integrat, 3 intrari USB, 4 porturi HDMI si 1 minijack casti.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Smart Philips

 
3. Un televizor LED Smart Philips, cu diagonala de 139 de cm,55PUS6162/12, 4K Ultra HD, are o reducere de 1.800,01 lei in campania eMAG reduceri televizoare.
 
Televizorul Ultra HD are o rezolutie de patru ori mai mare decat cea a unui televizor Full HD obisnuit. High Dynamic Range Plus High Dynamic Range Plus este un nou standard video. Acesta redefineste divertismentul la domiciliu prin inovatii in ceea ce priveste contrastul si culoarea.
 
Te vei bucura de o experienta senzoriala care surprinde bogatia si insufletirea initiale, redand totusi cu acuratete intentia creatorului de continut.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare Horizon

 
4. Un televizor LED Horizon 43HL8500U, cu rezolutia 4K Ultra HD si diagonala de 108 cm, are o reducere de 1.000 de lei in campania eMAG reduceri televizoare.
 
Televizorul Horizon ofera o experienta cinematografica si un spectacol de neuitat. Exploreaza o lume inedita, unde continutul de calitate, posibilitatile multiple si confortul sunt la indemana.
 
Tehnologia avansata 4K Ultra HD ofera gradul ideal de contrast si culoare pentru vizionarea continutului la calitate UHD. Cu noul HORIZON 4K UHD TV si o rezolutie de 4 ori mai mare decat a unui televizor Full HD, experimentezi o mai mare profunzime a detaliilor, iar calitatea imaginii este incredibil de vie si clara, chiar si atunci cand este vizualizata la distante apropiate de televizor.
 
Cu o margine ingusta, televizorul 4K UHD de la HORIZON ofera privitorului o experienta cu totul aparte. Suprafata de vizualizare extinsa si rama fina de jur imprejur sunt atuurile unui design care imbratiseaza necesitatile tale.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Horizon

 
Combinand rata de reimprospatare a ecranului cu procesarea unica a imaginilor, standardul Clear Motion Engine (CME) ofera o claritate de exceptie a imaginilor in miscare. Lasa-te invaluit de o ambianta sonora vibranta cu Dolby Digital Plus (DD+). Sistemul audio surround HORIZON cu decodor DD+ iti ofera o experienta sonora realista, care sa completeze perfect continutul vizual.
 
In plus, ai DTS TruSurround™, solutie ce reda un sunet surround aproape de realitate pe configuratii stereo sau boxe 3.1 (mai ales bare de sunet) si DTS – HD, una dintre putinele tehnologii care ofera un sunet surround comprimat fara pierderi pentru Blu-ray si HD DVD, asigurand performanta audio de calitate. CI+ SLOT.
 
Renunta la decodorul clasic si simplifica experienta de televiziune digitala cu ajutorul cartelelor CI+ ale furnizorilor de cablu. Astfel, te conectezi mai usor, eliminand o buna parte din cabluri, schimbi programele direct din telecomanda televizorului HORIZON si pastrezi un consum energetic redus.
 
Cu acest televizor poti uita de DVD-uri sau de orice alte dispozitive de redare audio/video si poti profita de portul USB 2.0 din dotarea televizorului HORIZON. Poti inregistra emisiunile/filmele preferate folosindu-te de functia PVR integrata pe televizorul tau. Cu ajutorul portului USB 2.0, televizorul HORIZON te conecteaza la orice dispozitiv de stocare externa pentru ca tu sa accesezi continut digital (imagini, fisiere video si audio, de la filmele si muzica preferate, pana la pozele din vacanta).
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare Smart Samsung

 
5. Pentru cei care isi doresc un televizor cu un aspect futurist, solutia este televizorul QLED Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 123 de cm, 49Q7C, 4K Ultra HD. In campania eMAG reduceri televizoare, produsul beneficiaza de o reducere de 4.500 de lei.
 
Tehnologia Quantum Dot ofera culori perfecte, folosind un aliaj inovator. Televizorul ofera o experienta vizuala de neuitat. Poti descoperi o lume a volumului de culoare care iti va schimba perceptia despre televizoare. Gama larga de culori Q7F, pur si simplu nu are comparatie, iar odata ce vei vedea ca in realitate, nu te vei mai multumi niciodata cu mai putin de atat. Q Contrast Q7F ofera o experienta de vizionare superba cu mai multa profunzime si contraste mai indraznete.

eMAG reduceri televizoare Samsung

 
Indiferent de momentul zilei, ramai fermecat de intensitatea fiecarei scene, in orice mediu. Q Viewing Angle spune "adio" distorsiunii de culoare. Bucura-te de aceeasi experienta de vizionare, oriunde ai sta in camera. Datorita culorilor vii Q7C si unghiurilor generoase de vizionare, orice loc este perfect. Q Engine Un motor mai puternic pentru imagini perfecte. Q Engine este mai rapid decat inainte, analizand continutul de pe ecran pentru a-ti oferi o imagine optima intotdeauna.
 
Designul curbat iti taie rasuflarea, fiind definitia elegantei si a rafinamentului. Cu fire aproape invizibile, si cu partea din spate usor curbata, Q7C este pur si simplu superb. Are rame incredibil de subtiri si vei obtine o experienta de vizionare cu adevarat captivanta.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close