Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri televizoare – Preturi taiate la jumatate ca sa vezi emisiunile preferate

eMAG reduceri televizoare – Preturi taiate la jumatate ca sa vezi emisiunile preferate

eMAG reduceri televizoare – Preturi taiate la jumatate ca sa vezi emisiunile preferate
18 Dec 2017   •   16:27
eMAG reduceri televizoare. In aceasta perioada siteul emag.ro desfasoara campania „eMAGIA sarbatorilor”, care aduce preturi foarte bune la televizoare.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.
 
In campania eMAG reduceri televizoare unele produse au preturi chiar si cu 50% mai mici.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG la televizoare si am ales cateva produse care au preturi foarte bune:
 

eMAG reduceri televizoare Samsung

 
1. Un televizor LED Smart Samsung, cu diagonala de 108 cm, 43M5502, Full HD, beneficiaza de un pret cu 38% mai mic in campania eMAG reduceri televizoare.
 
Analizand continutul original cu un algoritm avansat, Ultra Clean View iti ofera imagini de calitate superioara cu mai putine distorsiuni. Cu ajutorul acestui televizor vezi imagini cu mai multa profunzime.
 
Prin aplicarea diverselor niveluri de profunzime in diferite zone ale ecranului, Contrast Enhancer aduce la viata imaginile. Totodata, impartind ecranul in zone, Micro Dimming Pro le analizeaza pe fiecare pentru nuante de negru mai profund si alb mai pur.
 
Elegant si rafinat, televizorul ofera un aspect ingrijit indiferent de locul unde il asezi. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Samsung 4K Ultra HD

 
2. Televizorul QLED Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 138 de cm, 55Q7C si rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 44% in cadrul campaniei eMAGIA sarbatorilor.
 
Tehnologia Quantum Dot ofera culori perfecte, folosind un aliaj inovator. Q Contrast Q7F ofera o experienta de vizionare superba cu mai multa profunzime si contraste mai indraznete. Indiferent de momentul zilei, ramai fermecat de intensitatea fiecarei scene, in orice mediu. In plus, datorita Q Viewing Angle vei spune "adio" distorsiunii de culoare si te vei bucura de aceeasi experienta de vizionare, oriunde ai sta in camera.
 

eMAG reduceri televizoare QLED

 
Q Engine este mai rapid decat inainte, analizand continutul de pe ecran pentru a-ti oferi o imagine optima intotdeauna. Designul curbat este definitia de eleganta si rafinament. Cu fire aproape invizibile, si cu partea din spate usor curbata, Q7C are si rame incredibil de subtiri. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Horizon

 
3. Un alte televizor care are un pret foarte bun in campania eMAG reduceri televizoare este televizor LED Horizon 43HL8500U, cu rezolutie 4K Ultra HD, cu diagonala de 108 cm.
 
Cu acest televizor vei trai o experienta cinematografica la tine acasa. Tehnologia avansata 4K Ultra HD ofera gradul ideal de contrast si culoare pentru vizionarea continutului la calitate UHD. Cu noul HORIZON 4K UHD TV si o rezolutie de 4 ori mai mare decat a unui televizor Full HD, experimentezi o mai mare profunzime a detaliilor, iar calitatea imaginii este incredibil de vie si clara, chiar si atunci cand este vizualizata la distante apropiate de televizor.
 

eMAG reduceri televizoare 4K

 
Cu o margine ingusta, televizorul 4K UHD de la HORIZON ofera privitorului o experienta cu totul aparte. Suprafata de vizualizare extinsa si rama fina de jur imprejur sunt atuurile unui design care imbratiseaza necesitatile tale.
 
Desi beneficiaza de cea mai buna rezolutie existenta pe piata si are si o diagonala generoasa, de peste 100 de cm, televizorul Horizon are un pret foarte mic. Oferta poate fi consultata AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare LG

 
4. Televizorul OLED Smart LG, cu diagonala de 139 de cm, 55EG9A7V, Full HD, are o reducere de 50% in campania eMAG reduceri televizoare.
 
Pe televizorul OLED veti experimenta calitatea inegalabila a imaginii creata de pixelii auto-iluminati. OLED TV a obtinut un contrast perfect, un tel ce parea de neatins pentru televizoarele conventionale. Pixelii luminati independent nu necesita o lampa comuna, reusind astfel sa functioneze complet independenti. Pixelii isi controleaza individual propria luminozitate, reproducand nuante intense de negru pentru o mai mare senzatie de realism si profunzime.
 

eMAG reduceri televizoare cu diagonala mare

 
Imaginile sunt acum mai vii ca niciodata. Tehnologia Billion Rich Colors ofera un spectru larg de culori, asigurand o ajustare mai fina a nuantelor percepute. Sistemul webOS redefinit si Magic Remote va poarta intr-o lume infinita de continut premium de la cei mai populari furnizori de divertisment. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Philips

 
5. Un alt televizor care ne-a atras atentia este televizorul LED Smart Philips, cu diagonala de 139 de cm, 55PUS6162/12, rezolutie 4K Ultra HD, care beneficiaza de o reducere de 45% in campania eMAG reduceri televizoare.
 
Televizorul Ultra HD are o rezolutie de patru ori mai mare decat cea a unui televizor Full HD obisnuit. Cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia noastra unica de upscaling Ultra Resolution, vei experimenta cea mai buna calitate a imaginii. Cu cat calitatea continutului original este mai ridicata, cu atat imaginile vor fi mai bune si rezolutia imbunatatita. Vei beneficia de claritate imbunatatita, de perceptia unei adancimi sporite, contrast superior, miscare naturala si detalii fara cusur.
 

eMAG reduceri televizoare Philips 4K Ultra HD

 
High Dynamic Range Plus este un nou standard video. Acesta redefineste divertismentul la domiciliu prin inovatii in ceea ce priveste contrastul si culoarea. Te vei bucura de o experienta senzoriala care surprinde bogatia si insufletirea initiale, redand totusi cu acuratete intentia creatorului de continut. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Panasonic

 
6. Televizorul LED Smart Panasonic, cu diagonala de 123 de cm, TX-49EX600E, 4K Ultra HD, are o reducere de 40% pe siteul emag.ro.
Tehnologia 4K HDR are la baza know-how-ul Panasonic privind calitatea imaginii pentru redarea de imagini frumoase, realiste si exacte. Televizorul reda culorile cu o precizie absoluta intr-un spectru larg.
 
Utilizand tehnologia speciala Wide Colour Phosphor, capabila sa reproduca o gama larga de culori, se acopera peste 90 % din standardele DCI. Televizoarele cu tehnologie Wide Colour Spectrum va ofera o paleta de culori in tonalitati mult mai subtile si mai nuantate prin care, spre deosebire de majoritatea televizoarelor LCD, imaginea pare autentica in orice scena.
 
Procesare avansata a culorilor reda culori precise si contribuie la producerea unor tonuri de negru mai profunde, care retin detaliile chiar si in scenele intunecate. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.
Foto deschidere: 3dman_eu / pixabay.com

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close