Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. 10 produse mai ieftine si cu 9.000 de lei

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. 10 produse mai ieftine si cu 9.000 de lei

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. 10 produse mai ieftine si cu 9.000 de lei
17 Oct 2017   •   16:48
eMAG reduceri televizoare. Magazinul emag.ro are reduceri foarte mari in aceasta perioada la televizoare cu rezolutie 4K Ultra HD.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 
Cei care isi doresc un televizor cu imagini de cristal la ei in sufragerie pot acum sa cumpere un televizor 4K Ultra HD care are rezolutie 4K Ultra HD la preturi avantajoase, chiar si de sub 2.000 de lei.
 
Rezolutia 4K Ultra HD este cea mai buna rezolutie existenta pe piata televizoarelor la acest moment.
 
Iata 10 televizoare din campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD:

 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD - Philips

 
1. Un televizor LED Smart Android Philips, cu diagonala de 189 de cm, 75PUS7101/12, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 9.000 de lei in cadrul campaniei eMAG reduceri televizoare.
 
Cu Android pe Smart TV-ul tau te vei bucura de o interfata mai prietenoasa si de mai multa viteza. Ai acces la continut nelimitat la jocuri si aplicatii direct din Google Play Store. Poti folosi Google Cast impreuna cu dispozitivul tau smart pentru a te bucura de interactiunea dintre dispozitive. Printr-o apasare de buton poti vedea continutul de pe telefonul sau tableta ta, compatibila cu Google Cast, direct pe ecranul televizorului. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD - OLED

 
2. Televizorul LG OLED Smart TV, cu diagonala de 139 de cm, OLED55B6J, 4K Ultra HD, are o reducere de 42% pe siteul emag.ro. Grosimea ecranului poate fi redusa in mod inovator, deoarece nu are lumina de fundal. Este extrem de subtire, ceea ce face posibila montarea televizorului mai aproape de perete. Acest ecran se potriveste perfect cu decoratiunile interioare, datorita tehnologiei sale de ultima ora. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD - LG

 
3. Fanii brandului LG vor fi incantati sa afle ca si televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 139 de cm si rezolutie 4K Ultra HD, beneficiaza de o taiere de pret substantiala, pretul sau fiind diminuat cu 42% in cadrul campaniei eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.
 
Panoul mentine culorile vibrante din unghiuri largi de vizualizare si pe toata suprafata ecranului. Acesta iti va permite sa te bucuri de culori vii din orice parte ai privi. De asemenea, vei experimenta un raport de contrast imbunatatit cu imagini mai vii si realiste. 3D Color Mapping reda culorile apropiate de cele naturale, datorita algoritmului 3D Gamut Mapping. Culorile vor fi mai clare si naturale, iar distorsiunile de culoare vor fi reduse la minimum. Local Dimming imparte ecranul televizorului in mai multe blocuri de ajustare a luminozitatii. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – diagonala de peste 130 cm

 
4. Televizor LED Smart Philips, cu diagonala de 139 de cm, 55PUS6162/12, 4K Ultra HD, are o reducere de 37% in aceasta perioada. Televizorul Ultra HD are o rezolutie de patru ori mai mare decat cea a unui televizor Full HD obisnuit. Cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia unica de upscaling Ultra Resolution, vei experimenta cea mai buna calitate a imaginii. Cu cat calitatea continutului original este mai ridicata, cu atat imaginile vor fi mai bune si rezolutia imbunatatita.  Pretul este unul foarte avantajos. Oferta este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Smart Samsung

 
5. Un televizor LED Smart Samsung, cu diagonala de 138 de cm, 55KU6402, 4K Ultra HD, are o reducere de 37% pe siteul emag.ro. Tehnologia Active Crystal Color are la baza o sursa de lumina albastra si un invelis de fosfor de culoare verde si rosu, reusind sa redea o lumina la o puritate ridicata si o gama larga de culori naturale si bogate. In plus, reduce consumul de energie datorita rapiditatii procesului.
 
Ultra Clean View analizezaza continutul utilizand un algositm avansat de filtrare si reducere a zgomotului e fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie Full HD, HD sau SD, te poti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Smart LG

 
6. Televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 164 de cm, 65UJ6519, 4K Ultra HD, webOS 3.5, are o reducere de 36% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Ecranul IPS 4K al televizorului LG UHD ofera culori si contraste mai bogate dintr-un unghi de vizualizare mai mare.
 
Datorita procesarii exclusive a imaginilor LG TV pentru HDR10 si HLG, spectatorii au si mai multe optiuni de continut HDR. Efectul HDR al LG foloseste procesarea unica a imaginii care converteste continutul standard al gamei dinamice pentru a atinge calitatea HDR prin cresterea contrastului. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Smart Panasonic

 
7. Televizorul LED Smart Panasonic, cu diagonala de 123 de cm, TX-49EX600E, 4K Ultra HD, are o reducere de 35%. Tehnologia 4K HDR are la baza know-how-ul Panasonic privind calitatea imaginii pentru redarea de imagini frumoase, realiste si exacte. Procesarea avansata a culorilor are la baza know-how-ul Panasonic privind calitatea imaginii pentru redarea fidela a imaginilor pe ecran. Mai exact, aceasta tehnologie reda culori precise si contribuie la producerea unor tonuri de negru mai profunde, care retin detaliile chiar si in scenele intunecate. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD - Finlux

 
8. Televizorul LED Smart Ultra HD 4K, cu diagonala de 124 de cm, Finlux 49FUA7060, are o reducere de 35% pe siteul emag.ro. In cadrul campaniei, televizorul poate fi cumparat la un pret foarte bun, de sub 2.000 de lei. Oferta este disponibila AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD - Samsung

 
9. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 100 de cm, 40MU6102, 4K Ultra HD, are o reducere de 33% pe siteul emag.ro. UHD Dimming imparte ecranul in portiuni separate pentru a optimiza culoarea, claritatea si nivelurile de negru profund si alb imaculat pentru contrastul perfect. Are un design slim elegant si rafinat si ofera un aspect desavarsit indiferent de locul unde il asezi. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Samsung curbat

 
10. Ultimul televizor care a intrat pe lista noastra de recomandari este televizorul QLED curbat Smart Samsung, cu diagonala de 123 de cm, 49Q7C, 4K Ultra HD, care are o reducere de 33% in campania eMAG reduceri televizoare 4k Ultra HD. Pretul poate fi consultat AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close