Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri televizoare – 10 produse cu preturi si de 400 de lei

eMAG reduceri televizoare – 10 produse cu preturi si de 400 de lei

eMAG reduceri televizoare – 10 produse cu preturi si de 400 de lei
07 Noi 2017   •   17:12
eMAG reduceri televizoare. Magazinul online emag.ro desfasoara in aceasta perioada o ampla campanie de reduceri la televizoare HD si Full HD.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate reducerile sunt AICI.
 
In campania eMAG sunt incluse televizoare de la diferite branduri, iar unele dintre ele costa doar 400-500 de lei. Am analizat oferta eMAG si am ales cele mai atractive televizoare:
 

eMAG reduceri televizoare Smart Tech

 
1. Un televizor LED Smart Tech, cu diagonala de 50 de cm, LE-2019, HD Ready, beneficiaza de o reducere de 20% in cadrul campaniei eMAG reduceri televizoare. televizorul are o rezolutie de 1366 X 768, un timp de raspuns de 8,5 ms, contrast de 3000:1 si beneficiaza de o paleta de 16,7 milioane de culori. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Vortex

 
2. Un alt televizor extrem de ieftin este televizorul LED High Definition, cu diagonala de 48 de cm, VORTEX LEDV-19CN06, care are o reducere de 12% pe siteul emag.ro. Televizorul beneficiaza de o tehnologie de tip D-LED si are rezolutie HD. Contrastul sau este de 3000:1 si are un unghi de vizibilitate de 160 x 160. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Horizon

 
3. Televizorul LED Horizon, cu diagonala de 50 de cm, 20HL5300H, HD, poate fi cumparat la un pret foarte bun pe siteul emag.ro in aceasta perioada. Televizorul de tip LED are sistem audio stereo si beneficiaza de equalizer si de NICAM stereo. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Star-Light

 
4. Televizorul LED Star-Light, cu diagonala de 55 de cm, 22DM3500, Full HD, are un pret cu 150 de lei mai mic in campania eMAG reduceri televizoare. Daca sunteti in cautarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra.
 
Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata, producatorul a reusit sa mareasca unghiul de vizibilitate pana la 176 grade, astfel incat dumneavoastra veti putea viziona clar din aproape orice pozitie. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Hyundai

 
5. Televizorul Hyundai, cu diagonala de 61 de cm, 24 HYN 3100B, HD, are o reducere de 28% in aceasta perioada in campania eMAG reduceri televizoare. Iata cateva dintre caracteristicile sale: rezolutie 1366x768, putere iesire audio RMS: 2x2.5W, tuner digital: DVD – T/Cable MPEG4, memorie alocata programe (analogic=100, digital=900), sunet: Nicam Stereo, Egalizator – 5 band, Dolby Digital Plus (*DD+), DDCO, Surround Sound. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Utok

 
6. Televizorul LED UTOK, de 61 de cm, U24HD2A, HD, are o reducere de 16% in cadrul campaniei de reduceri la televizoare de pe emag.ro. Acest televizor are un unghi de vizibilitate de 178 / 178 de grade, o rezolutie de 1366 x 768 pixeli si un contrast nativ de 1000:1. Pretul este unul excelent si poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri televizoare –Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare LG

 
7. Televizorul LED LG, cu diagonala de 49 de cm, 20MT48DF-PZ, HD Ready, are un pret foarte bun in campania eMAG reduceri televizoare. Afisajul IPS face posibila experimentarea calitatii excelente a imaginii, din orice unghi, indiferent daca stati in picioare sau culcat.
 
Va puteti bucura de un mediu profesional de gaming, cu diferite moduri Gaming, precum Black Stabilizer (stabilizatorul pentru zone negre), care va ajuta sa depistati inamicii in cele mai intunecate zone si modul DAS, pentru a preveni intarzierea in jocurile cu ritm rapid. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Philips

 
8. Televizorul LED Philips, cu diagonala de 56 de cm, 22PFT4022/12, Full HD, are o reducere de 100 de lei pe siteul emag.ro. Pentru imagini care arata natural din orice sursa, Philips a creat Digital Crystal Clear. Fie ca savurezi emisiunea sau filmele tale preferate, te uiti la stiri sau vizionezi cu prietenii un videoclip, te vei bucura de toate cu contrast, culoare si claritate optime.
 
Elegant, compact si usor, acest televizor cu ecran mic iti permite sa vizionezi in bucatarie programele tale preferate, te tine la curent cu stirile in timp ce lucrezi prin garaj si iti ofera informatii despre ultimele scoruri in sport in timp ce faci un gratar. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Toshiba

 
9. Un al televizor pe care vi-l recomandam este televizorul LED Toshiba, cu diagonala de 61 de cm, 24W1753DG, HD, care are o reducere de 80 de lei in cadrul campaniei eMAG reduceri televizoare. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Samsung

 
10. Televizorul LED Samsung, cu diagonala de 61 de cm, 24H4003, HD, are o reducere de 21% pe siteul emag.ro. Cu modul Fotbal, va simtiti ca si cum ati participa intr-adevar la meci. Puteti vedea clar si in culori vii iarba verde de pe teren si celelalte culori ale stadionului. Un efect puternic multi-surround va ofera posibilitatea sa auziti si entuziasmul din tribune. Puteti chiar sa mariti zonele selectate ale ecranului pentru a le vedea mai bine. Prin simpla atingere a unui buton puteti sa obtineti maximum de la sportul preferat impreuna cu toti prietenii.
 
Utilizand un algoritm avansat de imbunatatire a calitatii imaginilor, functia Wide Color Enhancer Plus de la Samsung sporeste calitatea tuturor imaginilor si releva detalii ascunse. Puteti vedea acum culorile asa cum au fost concepute sa fie vazute, cu ajutorul functiei Wide Color Enhancer Plus. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close