Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. Ocazie de ultima ora: 3 telefoane de top mai ieftine si cu 41%

eMAG reduceri. Ocazie de ultima ora: 3 telefoane de top mai ieftine si cu 41%

eMAG reduceri. Ocazie de ultima ora: 3 telefoane de top mai ieftine si cu 41%
21 Feb 2019   •   13:00

eMAG reduceri telefoane. Joi, 21 februarie, este ultima zi in care puteti beneficia de cele mai mari reduceri ale lunii februarie, in campania Stock Busters de pe emag.ro.

eMAG reduceri telefoane Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta emag.ro si am descoperit ca telefoane de top au acum reduceri chiar si de 41%.

eMAG reduceri telefoane Stock Busters Samsung S9

1. Un telefon mobil Samsung Galaxy S9 Plus, Dual SIM, 64GB, 6GB RAM, 4G, de culoare albastra, are reducere 34% in campania eMAG reduceri telefoane Stock Busters.

Ecranul si cadrul se contopesc pentru a forma un design fara margini. Intre timp, scanerul pentru iris este ascuns in partea superioara a cadrului pentru a evidentia Infinity Display. 

Galaxy S9 si S9+ au un design frumos, facut pentru a se potrivi confortabil in mana ta. Camera se afla la acelasi nivel cu carcasa telefonului, pentru un aspect neted. Iar senzorul de amprenta digitala este amplasat ergonomic pentru a iti permite deblocarea cu o miscare usoara.

Cu Galaxy S9 si S9+ vei descoperi o camera revolutionara care se adapteaza la fel ca ochiul uman. Vei putea capta imagini uimitoare in lumina de zi naturala si lumina foarte slaba.

Obiectivul inovator cu diafragma duala se adapteaza la fel ca ochiul uman. Este capabil sa se adapteze automat, cu usurinta, la diferite conditii de iluminare, facand fotografiile sa arate excelent, indiferent daca este lumina sau intuneric, zi sau noapte.

eMAG reduceri telefoane Stock Busters Samsung

Daca este intuneric, obiectivul se deschide la modul F1.5 pentru a permite intrarea luminii si a obtine o fotografie luminoasa si clara Mod apertura F2.4. Daca este zi, obiectivul trece la modul F2.4 pentru a obtine o fotografie clara. 

Modul apertura F1.5 gaseste lumina chiar si in intuneric. Camera foto cu luminozitate scazuta ofera fotografii vibrante tarziu in noapte. 

In ceea ce priveste filmuletele, poti sa filmezi la o viteza incredibila, de 960 de cadre pe secunda, datorita senzorului de super viteza. 

Functia de Scanare inteligenta este o noua tehnologie ce imbina recunoasterea faciala si scanarea irisului, pentru a facilita deblocarea telefonului, chiar si in conditii de luminozitate scazuta. 

eMAG reduceri telefoane Stock Busters – oferte emag.ro

Caracteristicile convenabile precum rezistenta la apa si incarcarea wireless sunt lucrurile mici care fac o mare diferenta in viata de zi cu zi. Telefonul este rezistent la apa si la praf. Nivelul de rezistenta la apa se bazeaza pe conditii testate de submersiune de pana la 1,5 metri in apa dulce, timp de pana la 30 de minute. 

Atunci cand ai nevoie de mai mult spatiu de stocare pentru toate fotografiile si fisierele, introdu pur si simplu un card micro SD pentru a obtine pana la 400 GB de spatiu suplimentar. E ca si cum ai avea doua telefoane intr-unul.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri telefoane Stock Busters Huawei

2. Telefonul mobil Huawei P20 Pro, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, de culoare albastra, are o reducere de 32% in campania eMAG reduceri telefoane Stock Busters.

Huawei P20 Pro aduce o noua inovatie cu camera foto tripla revolutionara Leica, in care viziunea estetica se imbina cu un sistem de camera avansat care pune in lumina fotografia inteligenta. 

Inspirat de energia radianta a luminii, modelul Huawei P20 Pro este disponibil cu un nou finisaj in gradient de culoare. 

Designul este remarcabil. Avand corpul realizat din panouri de sticla 3D curbata securizata, reuneste eleganta si durabilitatea. Curbura este creata cu precizie, astfel incat dispozitivul sa poata fi tinut cu usurinta si folosit in mod confortabil cu o singura mana. 

Creat pentru a face fata aventurilor, Huawei P20 Pro face parte din clasa IP67 care garanteaza rezistenta la apa si la praf. Asta inseamna ca puteti face fotografii si in zilele ploioase. 

Incercati puterea tehnologiei de afisare de ultima generatie cu noul Huawei FullView Display, care aduce imaginile la viata pe ecranul OLED de 6.1 inch, oferind o gama superioara de culori pentru cel mai bun ecran Huawei de pana acum. Senzorul de amprenta fara margini cu functie de navigare inteligenta in locul barei virtuale poate oferi o zona de informatii suplimentara. 

Telefonul Huawei P20 Pro forteaza limitele fotografiei mobile creative. Inspirat de miscarea luminii si proiectat cu precizie pentru a capta imagini detaliate, bogate si atmosferice la orice ora din zi sau noapte.

eMAG reduceri telefoane Stock Busters Huawei P20

Telefonul Huawei P20 Pro este dotat cu o camera RGB 40MP uimitoare care asigura claritate, precizie a culorilor, focalizare si contrast fara precedent pentru fiecare fotografie. 

Cu sistemul de obiective zoom Leica, modelul Huawei P20 Pro poate realiza un zoom hibrid de 5x. Acesta va permite sa faceti zoom pe subiect si sa produceti rezultate remarcabile atunci cand doriti sa captati de la distanta detalii incredibile.

Cu HUAWEI P20 Pro puteti sa inregistrati fara efort detaliile actiunilor cu subiectul in miscare si sa capturati instantaneu momentele de distractie trecatoare.

Focalizarea predictiva 4D raspunde provocarilor vietilor noastre dinamice prefocalizand pe un obiect in miscare. Rezultatul este o fotografie de actiune clara si fara efect de blur, fara a fi nevoie de incetinire. 

eMAG reduceri telefoane Stock Busters – mobile la oferta

Stabilizarea de imagine Huawei AI va permite sa surprindeti imagini incredibile, fara neclaritati, fara trepied, in conditii de iluminare redusa, prin folosirea modului Night Mode. Nu mai e nevoie de trepied. Modul Night Mode are si functia de a echilibra scenele cu contrast mare pentru a obtine in orice situatie, fara efort, imagini clare si echilibrat iluminate. 

Camera frontala de 24 MP va face toate selfie-urile sa arate uluitor. Fara dubii. Aceasta ofera imagini dinamice, clare, uimitoare, fie zi sau noapte. 

Telefonul Huawei P20 Pro utilizeaza tehnologia de modelare faciala 3D controlata prin AI pentru a urmari conturul trasaturilor fetei, ajustandu-le pentru cele mai flatante selfie-uri. In plus, Iluminarea pentru portrete 3D ofera o multime de efecte de iluminare de calitate studio pentru a transforma selfie-urile rapide in portrete remarcabile.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri telefoane Stock Busters Samsung S8

3. Telefon mobil Samsung Galaxy S8, 64GB, 4G, Coral Blue, are o reducere de 41% in campania eMAG reduceri telefoane.

Designul inovator al telefoanelor Galaxy S8 si S8+ incepe din interior. Astfel, vezi doar continut, fara rama. Este cel mai mare si mai captivant ecran pentru un dispozitiv mobil cu aceste dimensiuni. 
In plus, este usor de tinut un mana. Display-ul Infinity are un ecran perfect de la un capat la altul, care continua dincolo de marginile telefonului, formand o suprafata fina, fara asperitati sau muchii. Este sticla pura, neintrerupta. Acopera intreaga parte frontala a telefonului, imbinandu-se perfect cu carcasa din aluminiu. Rezultatul este un smartphone perfect simetric. 

Surprinde viata asa cum este in realitate pe camerele Galaxy S8 si S8+. Camera din spate de 12 MP si cea frontala de 8 MP sunt atat de rapide si precise, incat nu vei pierde niciun moment, fie zi, fi noapte. 

eMAG reduceri telefoane Stock Busters Samsung Galaxy

Securitatea este imbatabila. Privirile indiscrete nu sunt o problema atunci cand folosesti scanarea irisului cu Galaxy S8 si S8+. Irisuk este un model unic si este aproape imposibil de replicat. Astfel, prin scanarea irisului, telefonul tau si continutul acestuia sunt disponibile doar pentru tine. Iar cand vrei sa-l deblochezi foarte repede, recunoasterea faciala este cea mai buna optiune. 

Iti folosesti telefonul aproape tot timpul. De aceea, Galaxy S8 si S8+ au integrat primul procesor de 10 nm din lume. Este rapid, puternic si creste eficienta bateriei. in plus, exista posibilitatea de a extinde capacitatea de stocare si il poti folosi chiar si in conditii de ploaie si praf datorita standardului IP68. 

Bixby Bixby schimba complet modul in care interactionezi cu telefonul. Este un asistent personal care intelege cuvintele rostite, textul si tastarea, astfel incat nu vei fi niciodata limitat la un singur mod de comunicare. De asemenea, schimba complet modul in care cauti. Nici macar nu e nevoie sa intrebi, poti sa-i arati lui Bixby ce vrei, deschizand aplicatia camerei. E foarte usor de folosit.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close