Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri laptopuri. Calculatoare portabile, la prețuri ”ușoare”

eMAG reduceri laptopuri. Calculatoare portabile, la prețuri ”ușoare”

eMAG reduceri laptopuri. Calculatoare portabile, la prețuri ”ușoare”
29 Mar 2019   •   12:43

eMAG reduceri laptopuri. Magazinul online pune la bătaie astăzi numeroase reduceri la laptopuri din toate categoriile de preț și clasă. Astfel, mai jos, aflați care sunt cele mai bune trei afaceri pe care le puteți face astăzi la laptopuri eMAG.

Pentru a profita de discount-urile pe care le propune astăzi emag.ro, intrați aici.

Aveți de ales din laptopuri Dell, MacBook Pro, ultrabook-uri, notepad-uri și alte calculatoare portabile care sunt atât performante, cât și rezistente.

eMAG reduceri laptopuri: Top 3 oferte

1. Laptopuri eMAG: 2-in-1 Lenovo 14" ThinkPad X1 Yoga

Lenovo produce unele dintre cele mai performante laptopuri de pe piață. Modelul pe care vi-l recomandăm astăzi este dotat cu un procesor Intel i7, care operează la o frecvență de 2700 MHz.

Mai mult, modelul are un hard-disk de 1 TB și dispune de numeroase porturi, care îl fac viabil pentru numeroase activități.

Acest laptop are o reducere de 23 la sută din prețul original. Puteți profita de discount aici.

eMAG reduceri laptopuri: Cele mai avantajoase prețuri

2. Laptopuri eMAG: Ultrabook Dell XPS 9560 Touch

Ecranul virtual fara margini maximizeaza spatiul de ecran prin adaptarea unui afisaj de 15,6 inci.  Masurandu-se la o distanta de 11-17 mm si pornind de la doar 1,8 kg cu un drive SSD, XPS 15 este unul dintre cele mai usoare laptopuri de 15 inchi din lume.

Afisajul UltraSharp 4K Ultra HD (3840 x 2160) vă oferă fiecare detaliu al fiecarui pixel fara a fi nevoie sa mariti imaginea. Si cu 6 milioane de pixeli mai mult decat Full HD si cu 3 milioane mai mult decat MacBook Pro, puteti editati imagini cu precizie precisa, fara a va ingrijora de blurriness sau de linii zimtate. 

Acest model este prins în campania de reduceri la laptopuri eMAG și îl puteți achiziționa cu un discount de 13 la sută, de aici.

eMAG reduceri laptopuri: Discount uriaș

3. Laptopuri eMAG: Apple MacBook Pro 15

Noul MacBook Pro este proiectat avand la baza idei cu adevarat revolutionare. Touch Bar adauga cele mai relevante instrumente direct pe tastatura ta. Acestea se schimba automat in functie de ceea ce faci, pentru a-ti simplifica munca mai mult ca niciodata. 

Tot ceea ce vezi pe Touch Bar este familiar, asa ca vei sti cum sa-l folosesti inca de la inceput. Selecteaza shortcuts, emoticoane si multe altele cu o singura atingere. Treci printr-o cronologie video in full screen sau atinge pentru a rasfoi si edita fotografii. Si, pentru prima data, Touch ID este disponibil pe un Mac, permitand acces instantaneu la autentificari si multe altele.

Acest laptop Apple este disponibil pe emag.ro cu o reducere de 12 la sută. Vă puteți convinge aici.

 

×
Subiecte în articol: emag reduceri laptopuri
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close