Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri la aparate de încălzire: Oferta completă la centrale termice, calorifere și aeroterme

eMAG reduceri la aparate de încălzire: Oferta completă la centrale termice, calorifere și aeroterme

eMAG reduceri la aparate de încălzire: Oferta completă la centrale termice, calorifere și aeroterme
22 Oct 2019   •   14:11

eMAG reduceri la aparate de încălzire: Cum temperaturile de afară scad vertiginos, iarna apropiindu-se de apogeu în România, vă recomandăm cele mai bune afaceri pe care le puteți face la centrale termice, calorifere și aeroterme pe emag.ro.

Pentru a consulta lista eMAG reduceri la aparate de încălzire, intrați aici.

Cel mai mare magazin online din România este în cod roșu de reduceri la calorifere, șeminee, radiatoare, aeroterme, centrale termice și alte soluții de încălzire în această perioadă foarte geroasă.

Pentru mai multe reduceri eMAG, intrați aici.

Mai jos găsiți cele mai avantajoase oferte de pe emag.ro de astăzi. Multe dintre produse fac parte din campania de reduceri Flash Deals.

eMAG reduceri la aparate de încălzire

Semineu electric ClassicFlame Newcastle

Un șemineu elegant, recomandat pentru încăperi de până la 880 de metri cubi, cu încălzitor tip infraroșu quartz.

Acest model face parte din oferta eMAG reduceri la aparate de încălzire, are timer digital reglabil, afișaj digital, termostat de cameră și aerotermă incorporată.

Îl găsiți aici.

Radiator cu quartz Star-Light

Acest radiator de interior, cu 4 trepte de putere, dezvoltă o putere maximă de 1.600 W și este foarte ușor, având doar 2,9 kilograme.

Este un model ideal pentru camerele mici, unde se dorește creșterea rapidă a temperaturii.

Îl găsiți, la un preț foarte avantajos, aici.

Mini aeroterma portabila

Aceasta aeroterma portabila este mica dar puternica, fiind perfecta pentru a o lua cu tine oriunde te duci.

Cu o putere de 350 de W, aeroterma poate incalzi pana la 25 de metri patrati, ceea ce o face sa fie perfecta pentru calatorii, birouri, camine sau camere.

Mini aeroterma este foarte usor de utilizat astfel in 2 pasi simpli este imediat gata de functionare: conectati mini aeroterma fara fir la o priza electrica de perete, apasati butonul pornire si imediat aparatul functioneaza.

Puteți cumpăra acest produs din gama eMAG reduceri la aparate de încălzire de aici.

eMAG reduceri la aparate de încălzire: Calorifere și panouri radiante

Panou radiant portabil Aurora Halos

Radiator cu carcasa in doua tonuri de culoare si design high-tech cu aspect metalic in combinatie cu o suprafata radianta cu un grilaj de protectie foarte subtire (1,5 cm). Tehnologia exclusiva „QUICKSUN” garanteaza o distributie optima a caldurii si are ca rezultat o utilizare cu 20 % mai eficienta a energiei. 

Termostat incorporat si control in 2 trepte, 750W si 1500w Panoul se poate folosi ca si sursa portabila de incalzire sau se poate fixa pe perete Siguranta in functionare: Protectie electrica IP 24, clasa II (dubla izolare electrica) – se poate monta in medii cu umiditate si praf. 

Găsiți acest aparat de încălzire la eMAG aici.

Calorifer electric Star-Light 

Puterea sa de 2500W este suficient de mare pentru a incalzi cu succes orice cameradin cadrul unui apartament de bloc.

Termostatul te va ajuta sa setezi temperatura dorita pentru incalzirea incaperii si crearea unui mediu cu un risc de imbolnavire scazut.

Fiind dotat cu roti si manere, modelul YOH13B este usor de mutat dintr-o parte in alta a camerei sau dintr-o camera in alta fara a intra in contact cu elementii fierbinti.

Acest calorifer, prins în oferta eMAG reduceri, este disponibil aici.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close