Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri frigidere – TOP 10 combine mai ieftine si cu 1.200 de lei

eMAG reduceri frigidere – TOP 10 combine mai ieftine si cu 1.200 de lei

eMAG reduceri frigidere – TOP 10 combine mai ieftine si cu 1.200 de lei
20 Oct 2017   •   14:34
eMAG reduceri frigidere. Magazinul online emag.ro desfasoara o ampla campanie de reduceri la aparate frigorifice de diferite tipuri.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.
 
In campanie sunt incluse combine frigorifice de la diferite branduri. Acestea au acum preturile chiar si cu 1.200 de lei mai mici.
 
Am analizat oferta eMAG si am ales cele mai interesante 10 combine frigorifice:

 

eMAG reduceri frigidere Albatros

 
1. Combina frigorifica Albatros CF39A+, cu o capacitate de 312 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 186 de cm, cu 3 ani garantie, beneficiaza de o reducere de 45% pe siteul emag.ro. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Haier

 
2. Combina frigorifica Haier HBM-687S, cu un volum de 312 de litri, clasa A++ de eficienta energetica, cu sistem de racire directa, inaltimea de 185 de cm, fabricata din inox, are o reducere de 44% in cadrul campaniei eMAG reduceri combine frigorifice. Pretul poate fi consultat la acest link.

eMAG reduceri frigidere Electrolux

 
3. Cei care apreciaza electrocasnicele produse in Suedia pot achizitiona acum combina frigorifica Electrolux EN3854MOX, cu o capacitate de 357 de litri, clasa A++ de eficienta energetica, la un pret cu 1.244 de lei mai mic. Aceasta combine are o inaltime de 200 de cm, display, touch control, si este fabricata din inox antiamprenta. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Whirlpool

 
4. Combina frigorifica Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA, cu 312 litri, clasa A+, sistem 6th Sense Fresh Control, Full No Frost, cu dozator apa, inaltimea 188,5 de cm, fabricata din inox, are o reducere de 1.080 de lei in campania eMAG reduceri frigidere.
 
Noua tehnologie de control al prospetimii Al 6lea Simt garanteaza refrigerarea la umiditate perfecta in intregul interior si face posibila pastrarea alimentelor proaspete de pana la 4 ori mai mult timp. Whirlpool, impreuna cu Microban, liderul de piata in solutii atibacteriene, a dezvoltat un sistem antibacterian de filtrare a aerului. Este cea mai buna tehnologie disponibila care va protejeaza mancarea si ajuta la indepartarea bacteriilor si mirosurilor. Aceasta inovatie este disponibila in toate produsele noastre cu ventilator sau sistem Multiflow. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Gorenje

 
5. Combina frigorifica Gorenje NRK6191GHX, cu un volum de 325 de litri, inalta de 185 de cm, beneficiaza de o reducere de 34% pe siteul emag.ro. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Zanussi

 
6. Combina frigorifica Zanussi ZRB36101XA, cu un volum de 337 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 185 de cm, fabricata din inox antiamprenta, are o reducere de 33% in campania eMAG reduceri frigidere. Multumita usii reversibile care se deschide spre stanga sau dreapta, aceasta combina frigorifica poate fi asezata oriunde doriti in bucatarie. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere clasa A+

 
7. Combina frigorifica Albatros CF34A+, cu un volum de 273 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, ce beneficiaza de lumina interioara, cu inaltimea de 176 de cm si 3 ani garantie, este la reducere in aceasta perioada, avand un pret mai mic cu 33%. Pretul este foarte accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri frigidere AK

 
8. Combina frigorifica AK54240S+, cu 240 de litri, clasa de eficienta A+, Garden Fresh, are o reducere de 32 pe siteul emag.ro. Combina ofera un consum optim de energie electrica si o economie substantiala, de 24%, fata de produsele similare din clasa A.
 
Ea are si rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri. Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic vin cu un termostat usor de folosit care permite reglarea rapida a temperaturii, in functie de nevoi si temperatura ambientala. Poti schimba cand vrei temperatura de pastrare a alimentelor. 
 
Garnitura usilor contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor si a mucegaiului. Astfel, pastrezi mancarea in conditii de maxima igiena si sanatatea familiei in perfecta siguranta. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Indesit

 
9. Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F W, cu o capacitate de 368 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 200 de cm, are o reducere de 31% in cadrul campaniei eMAG reduceri frigidere. Gama larga de sisteme de racire si diversele interfete, precum si manerele disponibile, prezinta flexibilitate in utilizare si aspect placut dar si certitudinea de a beneficia intotdeauna de calitate, fiabilitate, durabilitate si cele mai bune performante in deplina armonie cu mediul. Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Beko

 
10. Ultimul aparat frigorific pe care vi-l recomandam este combina frigorifica Beko RCNA400E20ZGR, cu un volum de 347 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 201 de cm, cu iluminare Led. Aceasta are o reducere de 30% pe siteul emag.ro. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close