Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri electrocasnice mari. TOP 10 produse mai ieftine si cu 1.800 de lei

eMAG reduceri electrocasnice mari. TOP 10 produse mai ieftine si cu 1.800 de lei

eMAG reduceri electrocasnice mari. TOP 10 produse mai ieftine si cu 1.800 de lei
21 Iul 2017   •   14:30
eMAG are reduceri foarte atractive la electrocasnice mari in aceasta perioada. Cei care au nevoie de masini de spalat, de frigidere, de aragaze sau de plite pot sa le cumpere acum la reducere.
 
eMAG reduceri electrocasnice – Toate reducerile sunt AICI.
 
Reducerile eMAG la electrocasnice mari ajung si la 44% in aceasta perioada. Am analizat oferta eMAG si am ales 10 aparate electrocasnice care sunt la reducere.
 

eMAG reduceri masini de spalat rufe

 
1. Masina de spalat rufe Bosch WLK24261BY SLIM, cu o capacitate de 6 kg, 1200 RPM, clasa A+++ de eficienta energetica, are o reducere de 1.870 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG electrocasnice mari. Masina beneficiaza de certificare ECARF pentru programul AllergyPlus, avand un program special creat pentru persoanele cu alergii.
 
De asemenea, structura speciala a peretilor laterali asigura cresterea stabilitatii si reducerea vibratiilor. Masina de spalat are un consum de apa redus datorita sistemului de detectare automata a incarcaturii in 2 trepte. Pretul este AICI.

eMAG reduceri plite incorporabile

 
2. Plita incorporabila Electrolux EGH6349BOX, pe gaz, cu 4 arzatoare, 60 cm, aprindere electrica integrata, fabricata din inox, beneficiaza de o reducere eMAG de 41% in aceasta perioada. Pretul este accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri cuptoare incorporabile

 
3. Un cuptor incorporabil rustic Bosch HBA23BN61, electric, multifunctional, cu 7 functii, clasa A de eficienta energetica, are o reducere de 41% in campania de reduceri eMAG electrocasnice mari. Cuptorul este multifunctional, beneficiind de 7 functii care va vor ajuta sa preparati orice reteta. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat slim

 
4. Masina de spalat rufe Slim Whirlpool AWS 71000, 6th Sense Colours, cu o capacitate de incarcare de 7 kg, 1000 RPM, clasa A+++ de eficienta energetica (cea mai buna), are o reducere de 39% pe siteul emag.ro. Aceasta masina de spalat performanta asigura indepartarea superioara chiar si a celor mai dificile pete. De asemenea, ea face economii de pana la 40% din energie (diferenta de consum de energie intre ciclul de bumbac la 60°C si 40°C). Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Arctic

 
5. Un frigider Arctic AND266+, cu un volum de 253 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 151 de cm, are o reducere de 37% in campania de reduceri eMAG electrocasnice. Termostatul ajustabil este usor de folosit, permitand reglarea rapida a temperaturii, in functie de nevoi si de temperatura ambientala. Puteti schimba oricand vreti temperatura de pastrare a alimentelor. Rafturi ajustabile permit folosirea eficienta a spatiului din frigider, in functie de nevoi: ele pot fi pozitionate la diferite niveluri, in functie de marimea si numarul recipientelor depozitate. Pretul este foarte accesibil. Oferta este AICI.

eMAG reduceri aragaze

 
6. Aragazul Beko FSGT52110DWO, cu 4 arzatoare, pe gaz, aprindere electrica, de 50 de cm, are o reducere de 33% in campania de reduceri eMAG electrocasnice mari. Arzatoarele cu eficienta ridicata ale cuptoarelor Beko iti vor oferi momentul de magie de care ai nevoie atunci cand te grabesti. Vei gati mult mai repede deoarece aragazul este cu pana la 25% mai eficient decat un aragaz standard, ceea ce inseamna ca vei economisi timp si bani. Timpul petrecut in bucatarie va scadea cu 35% si vei folosi cu pana la 17% mai putin gaz decat un arzator obisnuit. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare incorporabile

 
7. Un cuptor incorporabil Hansa BOEW60475, electric, cu un volum de 66 de litri, 10 functii, cu grill si rotisor, din clasa de eficienta energetica A, are o reducere de 36% pe siteul emag.ro. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice

 
8. Cei care isi doresc o combina frigorifica buna, dar care sa nu coste foarte mult, pot alege combina frigorifica Arctic AK60300+. Acesta are un volum de 273 de litri, face parte din clasa A+ de eficienta energetica si are inaltimea de 175,4 cm. Pretul sau este redus cu o treime in cadrul campaniei de reduceri eMAG electrocasnice mari. Oferta este AICI.

eMAG reduceri aragaze mixte

 
9. Aragazul mixt Zanussi ZCK552G1WA, cu 4 arzatoare gaz pe gaz, cuptor electric, cu un volum de 56 de litri, inaltimea de 50 de cm, are o reducere de 35%. Acest aragaz nu este la fel de lat ca un aragaz standard, tocmai pentru a facilita amplasarea sa in orice loc din bucatarie, oferind totodata acelasi spatiu la interior si aceleasi functii de gatit. Cu o gama variata de optiuni de gatire, precum elemente de incalzire in partea superioara si inferioara, gratar si ventilator, acest cuptor multifunctional usureaza procesul de gatire ‒ indiferent de meniul preparat. Iar designul este unul inteligent, gandit pentru o curatare usoara. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri plite incorporabile cu inductie

10. Pentru cei care isi doresc numai aparatura performanta si ultra moderna in bucataria lor, plita incorporabila Gorenje IT614SC, cu inductie, este solutia ideala. Aceasta plita are 4 zone de gatit si sistem touch control.
 
Cel mai mare avantaj al plitelor cu inductie sunt rapiditatea cu care se prepara mancarea (de doua ori mai repede decat pe plita obisnuita), ecomomia si siguranta. Functia Powerboost va imbunatati performantele plitei cu inductie reducand si mai mult durata de preparare. Puteti accesa aceasta functie apasand litera P de pe panoul cu comenzi. Datorita acestei tehnologii plita incalzeste vasul nu si intreaga suprafata de lucru. Prin urmare, numai partea de jos a vasului se infierbanta, iar restul plitei ramane rece si sigur la atingere.
 
Dupa ce indepartati vasul, temperatura plitei scade rapid. Datorita proprietatilor plitei cu inductie nu exista pericolul ca continutul vasului sa se reverse, deci nu va mai trebui sa o curatati asa de des. Printr-o simpla atingere cu varful degetului puteti regla temperatura atunci cand preparati sosuri, cand topiti ciocolata sau gatiti alimente sensibile la caldura. In aceasta perioada, pretul plitei cu inductie Gorenje este foarte accesibil, fiind redus cu 32%. Oferta este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close