Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri electrizante la televizoare Samsung. Preturi mai mici si cu 3.700 de lei

eMAG – reduceri electrizante la televizoare Samsung. Preturi mai mici si cu 3.700 de lei

eMAG – reduceri electrizante la televizoare Samsung. Preturi mai mici si cu 3.700 de lei
02 Mai 2017   •   15:51
eMAG a lansat o campanie de reduceri eMAG la televizoare Samsung. Lista televizoarelor Samsung incluse in oferta este foarte lunga: de la televizoare cu diagonala de 59 de cm pana la cele foarte mari, de peste 150 de cm.
 
eMAG reduceri televizoare Samsung – Toate reducerile sunt AICI.
 
De asemenea, rezolutiile sunt si ele foarte diverse: de la cele HD Ready sau Full HD, pana la cea mai noua tehnologie existenta pe piata, cea 4K Ultra HD.
 
Am analizat oferta emag.ro si am ales cele mai interesante televizoare incluse in campania de reduceri eMAG televizoare Samsung:

 

eMAG – reduceri televizoare 4K Ultra HD

 
1. Un televizor LED Smart Samsung, cu diagonala de 101 cm, 40KU6072, 4K Ultra HD, are o reducere de 46%. Samsung a dezvoltat tehnologia PurColour de optimizare a culorilor pentru ca televizorul sa redea o gama mai larga de culori si nuante, mai apropiate celor din natura. Datorita celor 8 milioane de pixeli ai unui ecran UHD (de patru ori mai multi decat un ecran Full HD) se creeaza imagini mult mai detaliate. Astfel, comparativ cu televizoarele UHD conventionale ce au aproximativ 27 de puncte de ajustare a culorii, PurColour integreaza o tehnologie cu de peste 7 ori mai multe puncte de analiza, obtinand culori si nuante mult mai bogate. Pretul televizorului este AICI.

eMAG – reduceri televizoare LED Samsung

 
2. Televizorul LED Samsung, cu diagonala de 80 de cm, 32J4000, HD, are o reducere de 22% in aceasta perioada si un pret foarte accesibil. Utilizand un algoritm avansat de imbunatatire a calitatii imaginilor, functia Wide Colour Enhancer de la Samsung imbunatateste calitatea imaginilor si reda pana si cele mai mici detalii. Acum puteti vedea culori mult mai vii, cu Wide Colour Enhancer. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG – reduceri televizoare Samsung cu diagonala peste 100 cm

 
3. Un alt televizor pe care vi-l recomandam este televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 108 cm, 43KU6072, 4K Ultra HD. Tehnologia Active Crystal Color are la baza o sursa de lumina albastra si un invelis de fosfor de culoare verde si rosu, reusind sa redea o lumina la o puritate ridicata si o gama larga de culori naturale si bogate. In plus, reduce consumul de energie datorita rapiditatii procesului. In aceasta perioada, televizorul are o reducere de 47%. Pretul este unul avantajos si poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Samsung – Toate reducerile sunt AICI.
 

eMAG – reduceri televizoare Samsung cu diagonala peste 138 de cm

 
4. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 138 de cm, 55KU6072, 4K Ultra HD, are una dintre cele mai substantiale reduceri din campania de reduceri eMAG la televizoare Samsung. Tehnologia Ultra Clean View analizezaza continutul utilizand un algositm avansat de filtrare si reducere a zgomotului e fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie Full HD, HD sau SD, va puteti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD. Detaliile ofertei sunt AICI.
 

eMAG – reduceri televizoare Samsung cu diagonala peste 150 de cm

 
5. Pentru cei care prefera un televizor cu o diagonala foarte mare, televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 152 de cm, 60KU6072, 4K Ultra HD, este solutia perfecta. Televizorul se bucura de o reducere-record in cadrul campaniei de reduceri eMAG, pretul fiind redus cu 3.700 de lei. Puteti sa experimentati detaliile pline de viata cu rezolutia UHD, de 4 ori mai mare decat a unui televizor Full HD. Datorita culorilor realiste si luminozitatii optimizate, continutul vizualizat va va surprinde de fiecare data in mod placut. Pretul poate fi consultat AICI.
 

eMAG – reduceri televizoare curbate Samsung

 
6. Fanii televizoarelor curbate se vor bucura sa afle ca televizorul LED Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 138 de cm, 55K6372, Full HD, are o reducere de 47%. Auto Depth Enhancer aplica niveluri de contrast variate in zone diferite ale ecranului, pentru a conferi imaginii o profunzime extraordinara. In plus, curbura delicata a televizorului Curbat de la Samsung va ajuta sa va plasati chiar in centrul actiunii, oferind un camp de vizualizare mai larg si o distanta de vizualizare unitara fata de pozitia dumneavoastra preferata, comparativ cu un ecran plat. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Samsung – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG – reduceri televizoare Samsung HD Ready

 
7. Televizorul LED Samsung, cu diagonala de 59 de cm, LT24E310EW, HD Ready, are un pret foarte bun in aceste zile. E310 exceleaza la multitasking, oferind posibilitatea de a comuta cu usurinta de la functia de monitor PC la TV sau chiar de a folosi ambele functii simultan, impartind ecranul. Modelul E310 ofera un unghi de vizibilitate de 178° atat orizontal, cat si vertical, asigurand o experienta de vizionare optima si mai comoda. Unghiul larg permite pastrarea calitatii imaginii din orice unghi de vizionare, fiind astfel ecranul perfect pentru vizionarea de filme si fotografii. Cei care vor sa nu piarda aceasta oferta pot gasi produsul AICI.

eMAG – reduceri televizoare Samsung Full HD

 
8. O alta varianta foarte economica este televizorul LED Samsung, LT24E390EW, Full HD. Are o diagonala de 59 de cm, un design elegant, accentuat de rama subtire si de lumina albastra discreta, care confera caracter spatiului inconjurator. Rama este ultrasubtire pe toate cele 4 laturi, in special pe cea inferioara. Pe langa faptul ca ii confera un aspect minimalist si modern, acesta atrage privirea spre ecran in mod natural. Pretul este AICI.

eMAG – reduceri televizoare LED Smart Samsung

 
9. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 80 de cm, 32J5200, Full HD, are o reducere de 350 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG la televizoare Samsung. Datorita rezolutiei duble fata de cea a televizoarelor HD standard, televizorul Full HD Samsung face ca experienta de vizionare sa fie una de exceptie, oferind o imagine mai clara si mult mai multe detalii. Dupa ce experimentati culorile vii si bogate ale imaginilor Full HD, filmele si programele TV preferate nu vor mai fi niciodata la fel. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – reduceri televizoare Samsung pentru toate buzunarele

 
10. Ultimul televizor care a intrat pe lista noastra de recomandari este televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 80 de cm, 32K5502, Full HD. Cu acest televizor veti descoperi cea mai realista experienta de vizionare pe un televizor cu ecran plat cu ajutorul tehnologiei Contrast Enhancer. Aceasta ajusteaza contrastul diferitelor zone de pe ecran pentru a intensifica realismul continutului vizionat. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Samsung – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close