Antena 3 CNN Economic eMAG - reduceri de senzatie la electrocasnice pentru gatit. 10 produse si cu 500 lei mai ieftine

eMAG - reduceri de senzatie la electrocasnice pentru gatit. 10 produse si cu 500 lei mai ieftine

eMAG - reduceri de senzatie la electrocasnice pentru gatit. 10 produse si cu 500 lei mai ieftine
21 Apr 2017   •   15:47
eMAG are o campanie de reduceri eMAG la electrocasnice pentru bucatarie. Pana pe 24 aprilie, aragazele, cuptoarele cu microunde, plitele pe gaz sau electrice, hotele si incorporabilele au reduceri care ajung si la peste 40%.
 
eMAG reduceri electrocasnice pentru bucatarie – toate reducerile sunt AICI.
 
Iata cele mai interesante reduceri eMAG la electrocasnice pentru gatit:
 

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile

 
1. Un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Arctic AROIE21300C, electric, multifunctional, curatare catalitica, capacitate de 66 de litri, clasa de eficienta energetica A, din inox si o plita incorporabila Arctic ARBG64120SX, pe gaz, 4 arzatoare, aprindere electrica, din inox, are o reducere de 440 de lei. Acest cuptor ofera un consum moderat de energie electrica, astfel incat il puteti folosi la capacitate maxima, fara teama consumului excesiv. De asemenea, acest cuptor Arctic va ofera un set complet de functii specializate, pentru toate tipurile de retete. Pretul este AICI.

eMAG reduceri incorporabile

 
2. Un alt pachet promotional inclus in campania de reduceri eMAG electrocasnice este cel alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Hansa BOEI64482, electric, cu display, grill, 69 de litri, clasa de eficienta energetica A, din inox, si o plita incorporabila HANSA BHGI63112035, 4 arzatoare, gaz, aprindere electrica, sticla neagra. Reducerea este de 480 de lei. Cuptorul dispune de 4 functii, are iluminare interioara, gratar combi, tava de coacere, precum si alte accesorii: o tava adanca si o tava ProCook (tip fagure). Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri cuptoare incorporabile

 
3. Un alt aparat electrocasnic inclus in campania de reduceri eMAG si care ne-a atras atentia este cuptorul incorporabil Gorenje BOP637E20XG, electric, multifunctional, grill, clasa A, din inox. Cuptorul are o capacitate de 67 de litri, Control Touch, Afisaj Led, Butoane retractabile, blocaj pentru copii, usa cu 4 straturi de geam, inchidere Gentle-Close, 11 functii, Eco-Email, ghidaje telescopice, doua tavi, gratar de sarma, functie de mentinere a alimentelor calde, functie de incalzire rapida, autocuratare pirolitica, ventilator tangential cu rezistenta, sticla neagra cu margini de inox anti-amprenta. Reducerea este de 36%. Pretul poate fi consultat AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice pentru bucatarie – toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri hote

 
4. Hota incorporabila telescopica Bosch DFM064W50, putere de absorbtie 400 mc/h, 60 cm, 3 trepte de putere, are o reducere de 18%. Capacitatea de evacuare e de 400 m3/h, asigurand rapid improspatarea aerului din bucatarie. Iluminarea cu halogen este optima si economica. Totodata, hota este foarte silentioasa: performanta ridicata la doar 54 dB. Pretul este AICI.

eMAG reduceri aragaze pe gaz

 
5. Aragazul Arctic UAM4S, pe gaz, cu 4 arzatoare, dispozitiv siguranta, de 50 cm, merita si el atentia dvs deoarece beneficiaza de o reducere substantiala, de 34%, si are un pret foarte accesibil in cadrul campaniei de reduceri eMAG la electrocasnice. Aragazul are 4 arzatoare, dispune de siguranta, capac, tava si cuptor. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri aragaze

 
6. Un alt aragaz performant din campania de reduceri eMAG este aragazul Whirlpool AXMT 6333/IX, cu 4 arzatoare, pe gaz, cuptor electric, curatare catalitica, cu 11 functii, grill si timer. Cuptorul electric are o capacitate de 57 de litri, are iluminare si functie de autocuratare. Aragazul are o reducere de 500 de lei. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice pentru bucatarie – toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare cu microunde

 
7. Un alt aparat electrocasnic necesar in bucatarie pe care vi-l prezentam astazi este cuptorul cu microunde Samsung ME71A, cu o capacitate de 20 de litri, 800 W, mecanic. Cuptorul beneficiaza de o deschidere larga, iar exteriorul alb este simplu si elegant. Exteriorul de dimensiuni reduse ocupa mai putin spatiu, fiind astfel in armonie cu orice interior de bucatarie. Deoarece spatiul interiorul nu are colturi, curatarea este foarte usoara, fara pete ramase. Cuptorul are o reducere de 39% si are un pret foarte accesibil. Oferta este AICI.

eMAG reduceri cuptoare cu microunde Daewoo

 
8. De o reducere generoasa beneficiaza si cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6S20WG, cu o capacitate de 20 de litri, 700 W, mecanic. Cu microundele de inalta frecventa, cuptoarele Daewoo ofera o incalzire uniforma in intreaga cavitate a acestuia. Datorita noului ghidaj cu 3 brate al platanului si a pozitionarii mai joase a acestuia, vasele incalzite in cuptorul cu microunde Daewoo vor avea o stabilitate mai mare decat in cazul cuptoarelor cu microunde cu ghidaje clasice. Cuptorul Daewoo are o reducere de 31%. Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare cu microunde incorporabile

 
9. Un cuptor cu microunde incorporabil Beko MOB20231BG, 20 de litri, 800 W, Touch Control, Timer digital, din inox, are o reducere de 42%. Cuptoarele cu microunde sunt echipate cu functii avansate de gatit cum ar fi Start Rapid sau Meniu de gatire automata. Child Lock previne orice modificare in program atunci cand copiii se joaca la panoul de control al cuptorului. Totodata, cuptorul are si functie de dezghetare: alimentele congelate se vor dezgheta usor la temperatura camerei. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri cuptoare incorporabile Indesit

 
10. Ultimul produs pe care l-am inclus pe lista noastra de recomandari este cuptorul incorporabil Indesit FIMB 53 KAIX, electric, cu o capacitate de 56 de litri, clasa de eficienta energetica A, din inox. Cuptorul are afisaj digital, timer, grill, 5 functii si ventilator. Pretul este redus cu 45% si este disponibil AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice pentru bucatarie – toate reducerile sunt AICI.
 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close