Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri combine frigorifice. 3 zile in care iti iei frigider cu 47% mai ieftin

eMAG reduceri combine frigorifice. 3 zile in care iti iei frigider cu 47% mai ieftin

eMAG reduceri combine frigorifice. 3 zile in care iti iei frigider cu 47% mai ieftin
16 Ian 2018   •   11:38
eMAG reduceri combine frigorifice. Magazinul emag.ro desfasoara in perioada 16 – 18 decembrie Revolutia Preturilor, o mare campanie de reduceri la electronice si electrocasnice. In campanie sunt incluse numeroase combine frigorifice la pret mic.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.
 
Unele combine frigorifice din campania Revolutia Preturilor au reduceri chiar si de 47%.
 
Am analizat oferta eMAG reduceri combine frigorifice si am ales cele mai atractive produse:
 

eMAG reduceri combine frigorifice Arctic

 
1. Combina frigorifica Arctic AK60320+, cu un volum de 295 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 185,3 cm, are o reducere de 47% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.
 
Combina frigorifica face parte din clasa energetica A+, oferind un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A. Astfel, te bucuri de functiile combinei tale frigorifice cu un consum redus de energie.
 
Combina are si Garden fresh, un compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata! Iar FAST FREEZE XL ZONE este un compartiment de mari dimensiuni al congelatorului, ce ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Poate fi folosit pentru toate alimentele congelabile.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Samsung

 
2. Combina frigorifica Samsung RB30J3100SA/EF, cu volumul de 311 litri, sistem No Frost, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea 178 de cm, are o reducere de 29% in campania eMAG reduceri combine frigorifice Revolutia Preturilor.
 
Vei experimenta un nou nivel de organizare si confort cu frigiderul care maximizeaza eficienta spatiului.
 
De asemenea, aceasta combina frigorifica are marele avantaj ca raceste uniform fiecare colt. Sistemul de racire All-around raceste frigiderul in mod egal de la un colt la altul. Aerul rece este suflat prin deschideri multiple de la nivelul fiecarui raft, pentru a mentine o temperatura constanta, iar mancarea sa ramana proaspata.
 
Combina are si spatiu suficient pentru obiecte mari. Usa poate gazdui elemente mai mari: cutii mari de lapte sau suc si exista loc pentru doua randuri de cutii si sticle.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Arctic clasa A+

 
3. O alta combina frigorifica ce are un pret excelent in campania eMAG reduceri combine frigorifice Revolutia Preturilor este combina Arctic AK54305+, cu un volum de 291 de litri, clasa A+ de eficienta energetica si inaltimea de 181,4 cm. Reducerea este de 34%.
 
Cu aceasta combina frigorifica din clasa energetica A+, cu rafturi ajustabile si cutie pentru legume si fructe, folosesti intr-un mod convenabil spatiul necesar pastrarii alimentelor. In plus, dimensiunile reduse iti permit amplasarea produsului chiar si in spatiile restranse.
 
Clasa energetica A+ ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A. Te bucuri de functiile combinei tale frigorifice cu un consum redus de energie.

eMAG reduceri combine frigorifice la oferta

 
In plus, ai si Fast Freeze Zone, un compartiment superior al congelatorului ce ofera posibilitatea congelarii rapide. Alimentele tale vor fi congelate intr-un timp mult mai scurt.
 
Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele. Acestea permit plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg, pe orice raft. In plus, rafturile sunt ajustabile si permit folosirea eficienta a spatiului din combina frigorifica, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri combine frigorifice Beko

 
4. Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, cu un volum de 325 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 201 cm, cu dispenser apa, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri combine frigorifice Revolutia Preturilor.
 
Gama de aparate frigorifice ConforTech line imbina designul inovator cu tehnologia performanta prin intermediul caracteristicilor auto defrost si safety glass. Cu ajutorul functiei Auto defrost scapi de grija formarii ghetii in interiorul aparatului frigorific, iar rafturile safety glass sunt rezistente si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil. 
  
Rafturile din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil. 
  
Beneficiezi si de display incorporat pe usa combinei frigorifice cu functionalitate multipla: inregistrare(60 secunde) si redare de mesaje vocale, timer (alarma) si ceas. 

 

eMAG reduceri combine frigorifice cu usi reversibile

 
Directia in care se deschid usile frigiderului poate fi schimbata, in functie de restrictiile spatiului. Usile pot fi montate in partea stanga sau in dreapta datorita designului inovativ si a balamalelor laterale suplimentare. 
  
Dispenserul de apa este si el foarte util. Acest dispozitiv, montat in exteriorul aparatului frigorific, asigura apa rece si proaspata la o simpla apasare a clapetei, fara a fi necesara deschiderea usii. 
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Indesit

 
5. Combina frigorifica Indesit CAA 55, cu un volum de 234 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, cu inaltimea de 174 de cm, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri combine frigorifice Revolutia Preturilor.
 
Flexibilitate maxima inseamna a oferi aparate care se adapteaza diferitelor nevoi, asigurand intotdeauna cea mai buna performanta de conservare. Indesit a proiectat diverse sisteme de racire, fiecare avand caracteristici specifice de natura sa satisfaca diversele necesitati de utilizare ale consumatorilor, cu atentie indreptata intotdeauna catre eficienta si economisirea energiei: modelele din clasa A+ asigura o economisire a energiei cu 20% fata de clasa A.
 
Sistemul Static Automatic Control pastreaza perfect alimentele proaspete. Senzori amplasati in interiorul frigiderului permit mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori.
 
Pretul este AICI.

 eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.
 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close