Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri centrale termice. TOP 10 centrale mai ieftine si cu 3.300 de lei

eMAG reduceri centrale termice. TOP 10 centrale mai ieftine si cu 3.300 de lei

eMAG reduceri centrale termice. TOP 10 centrale mai ieftine si cu 3.300 de lei
16 Oct 2017   •   16:06
eMAG reduceri centrale termice. Deoarece iarna este tot mai aproape, eMAG desfasoara in aceasta perioada o campanie de reduceri la centrale termice de la diferite branduri.
 
eMAG reduceri centrale termice – Toate ofertele sunt AICI.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG si am ales 10 centrale termice care sunt acum la oferta:
 

eMAG reduceri centrale termice WOLF

 
1. O centrala termica WOLF FGB- 28, murala in condensare, are o reducere de 51% pe siteul emag.ro. Centrala termica in condensare FGB de la Wolf face parte din gama Function Line si ofera tot ceea ce o centrala termica in condensare avansata are nevoie. Seria FGB vine in doua capacitati (28 si 35 kW) si este disponibila in versiunea doar pentru incalzire si versiunea combi, incalzire si apa calda menajera. Functioneaza cu gaz natural sau GPL. Este fabricata in Germania, ceea ce ii asigura o calitate exceptionala, insa pretul nu este deloc mare. Oferta este AICI.

eMAG reduceri centrale termice murale in condensare

 
2. Centrala termica WOLF FGB- 35, murala in condensare, are o reducere de 50% in cadrul campaniei de reduceri eMAG centrale termice. Wolf isi pastreaza productia pentru aceasta centrala in Mainburg, Germania, alaturi de linia de productie pentru Confort Line. Carcasa eleganta si dimensiunea compacta ofera numeroase posibilitati de montare. Componentele interne sunt alese din materiale foarte rezistente si durabile, cum ar fi tevile din cupru, schimbatorul de caldura din Al/Si turnat, blocul hidraulic din poliamida armata cu fibra de sticla iar pentru versiunile combi, schimbatorul de caldura din otel inoxidabil pentru apa calda menajera.
 
Design-ul simplu al schimbatorului de caldura monobloc prezinta canale mari si simple pentru circulatia apei. Pompa de eficienta ridicata si ventilatorul impreuna cu transferul termic ridicat al schimbatorului de caldura incadreaza modelul FGB in clasa A de eficienta din directiva ErP. Pretul este AICI.
 

eMAG reduceri centrale termice murale

 
3. Centrala termica murala in condensare Chaffoteaux Pigma Green Evo 24 kW, cu doua schimbatoare de caldura, Erp, fisplay digital, functie auto, beneficiaza de o reducere de 23% pe siteul emag.ro.
 
Centrala este produsa de grupul Ariston Thermo Group pentru piata din Franta si Europa de Vest. Centrala murala Chaffoteaux Pigma Evo este o noua solutie pentru confortul casnic, care integreaza gama de centrale in condensare, tehnologia inovatoare in masura sa reutilizeze energia gazelor de ardere, crescand eficienta termica si micsorand noxele eliminate. Chaffoteaux Pigma Evo se caracterizeaza prin designul sau inovator, atractiv si de dimensiuni mici, care o face potrivita pentru orice tip de mobilier. Pretul este foarte accesibil si poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri centrale termice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri centrale termice la oferta

 
4. Centrala termica GB172i-24 KD, inclusiv Kit AZB916, are o reducere de 21% in cadrul campaniei de reduceri eMAG centrale termice.
Designul din sticla, disponibil in culorile alb sau negru, se integreaza perfect in orice tip de arhitectura. Centrala termica are suflanta si functioneaza cu tiraj fortat. Centrale termica aflata la reducere pe emag.ro are si display digital, aprindere electronica, putere modulata continuu. Este adecvat pentru instalatii de incalzire prin pardoseala. Pretul este AICI.

eMAG reduceri centrale termice Vaillant

 
5. Centrala murala in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VUW INT II 346/5-5, pe gaz, cu tiraj fortat, 31.8 kW - incalzire + A.C.M., are o reducere de 19% pe siteul emag.ro. Vaillant Ecotec VUW este o centrala termica murala in condensatie, care face parte din noua gama de centrale termice a grupului Vaillant. Are o putere de 31.8 kW pe incalzire si 34 kW pe apa calda, tiraj fortat si aspect modern.
 
Echipamentul este destinat atat pentru incalzirea spatiilor, cat si pentru prepararea apei calde menajere, fiind echipat cu schimbator de caldura secundar din otel inoxidabil. Centrala termica in condensare Vaillant reduce consumul de energie si emisiile. De asemenea, creste eficienta incalzirii apei. Schimbatorul de caldura in condensare intregrat si noile pompe cu eficienta ridicata asigura economii de energie suplimentare. In plus, sistemul de conexiune ingenios permite instalarea perfecta si rapida in orice locatie. Pretul este AICI.

eMAG reduceri centrale termice Buderus

 
6. In cadrul campaniei eMAG reduceri centrale termice este inclusa si centrala termica in condensare Buderus Logamax Plus GB062-24KDH V2, care are o reducere de 18%.
 
Centrala in Condensatie Buderus Logamax plus GB062 24KD H V2, din clasa energetica A, cu pompa modulanta Low Energy, are performante ridicate datorita schimbatorului de caldura primar din aluminiu-siliciu cu un randament de pana la 109%. Investind in tehnica de incalzire cu consum energetic redus veti beneficia, pe termen lung, de diminuarea costurilor cu incalzirea locuintei dumneavoastra. Tehnologia in condensare, cu functionare pe gaz, dezvoltata de Buderus, este un exemplu perfect in acest sens. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri centrale termice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri centrale termice in condensare

 
7. Centrala in condensare Chaffoteaux Inoa Green 24 KW are o reducere de 17% pe siteul emag.ro. Aceasta centrala termica produsa de Ariston Thermo in Italia si vanduta de eMAG are o eficienta de pana la 108% cu o economie de combustibil de pana la 35%.
Beneficiaza si de afisaj LCD, schimbator A.C.M. din otel inoxidabil, debit de A.C.M. de 13,9 litri/minut cu ΔT = 25ºC (24kW) in conformitate cu standardul EN625. Are 4 stele de eficienta energetica in conformitate cu standardul EN92/42, schimbator de caldura principal fabricat din aluminiu si pompa de circulatie complet modulanta. Pretul este AICI.

eMAG reduceri centrale termice pe peleti

 
8. In campania eMAG reduceri centrale termice sunt incluse si centrale termice cu peleti, ca de exemplu Vittoria EVO 26kW.
Centrala termica cu peleti Vittoria EVO 26kW poate sa combine mai multe surse de incalzire (panouri solare, cazane gaz, etc.), datorita sistemului electronic inovator, care este capabil de controlul acumularii cazanului si puffer. Pretul este redus cu 3.300 de lei si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri centrale termice eco

 
9. Centrala murala in condensatie VAILLANT green IQ ecoTEC excusive VUW 356/5-7, pe gaz, tiraj fortat, 26,4 kW - incalzire + A.C.M., are o reducere de 15% in cadrul campaniei eMAG reduceri centrale termice.
 
In timp ce costurile energetice continua sa creasca odata cu rationalizarea resurselor naturale, iar schimbarile climatice devin adevarate provocari, sistemele sustenabile de incalzire capata o importanta deosebita. Din ce in ce mai multe persoane isi doresc produse inteligente, sofisticate si prietenoase cu mediul. Daca si dumneavoastra va doriti sa economisti energie fara a renunta la standardele de confort cu care sunteti obisnuit, aveti nevoie de solutii adecvate. Solutia poate fi centrala murala in condensatie VAILLANT green IQ ecoTEC. Acum, ea poate fi cumparata la un pret foarte bun.

eMAG reduceri centrale termice eco plus

 
10. Centrala murala in condensatie VAILLANT ecoTEC plus VUI INT II 306/5-5, pe Gaz, tiraj fortat, 26.5 kW - incalzire + A.C.M., beneficiaza de o reducere de 18% pe emag.ro. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri centrale termice – Toate ofertele sunt AICI.
 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close