Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri ca de Black Friday la televizoare. Preturi si cu 4.000 de lei mai mici

eMAG reduceri ca de Black Friday la televizoare. Preturi si cu 4.000 de lei mai mici

eMAG reduceri ca de Black Friday la televizoare. Preturi si cu 4.000 de lei mai mici
13 Oct 2017   •   15:02
eMAG reduceri televizoare. Magazinul online desfasoara in aceasta perioada o campanie de reduceri eMAG la televizoare cu rezolutie 4K Ultra HD care vine cu oferte ca de Black Friday.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 
În functie de diagonala televizorului cumparat vei primi și un card cadou în valoare de:
 
- 50 de lei pentru televizoare cu diagonala mai mica sau egala cu 82 cm
- 100 de lei pentru cele cu diagonala cuprinsa intre 98 si 127 cm
- 200 de lei pentru televizoarele cu diagonala mai mare 128 cm
 
Tot ce trebuie să faci este să predai curierului televizorul vechi sau un alt electrocasnic mare vechi din promoție.
 
Iata 10 televizoare 4K Ultra HD incluse in campania eMAG reduceri televizoare care are oferte ca de Black Friday:
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LG

 
1. Un televizor OLED Smart LG, cu diagonala generoasa de 164 de cm, OLED65B6J, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 52% in cadrul campaniei eMAG reduceri televizoare. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Sharp

 
2. Televizorul LED Smart Sharp, cu o diagonala de 139 de cm, LC-55XUF8772ES, 4K Ultra HD, are o reducere de 40% in cadrul campaniei de reduceri de pe emag.ro. Pretul poate fi consultat la acest link.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Philips

 
3. Televizorul LED Smart Philips, cu diagonala de 139 de cm,55PUS6162/12, 4K Ultra HD, are o reducere de 1.500 de lei in cadrul campaniei eMAG reduceri televizoare.
 
Acest televizor Ultra HD are o rezolutie de patru ori mai mare decat cea a unui televizor Full HD obisnuit. Cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia noastra unica de upscaling Ultra Resolution, vei experimenta cea mai buna calitate a imaginii. Cu cat calitatea continutului original este mai ridicata, cu atat imaginile vor fi mai bune si rezolutia imbunatatita. Vei beneficia de claritate imbunatatita, de perceptia unei adancimi sporite, contrast superior, miscare naturala si detalii fara cusur. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung

 
4. Televizorul LED Smart Samsung, cu o diagonala de 138 de cm, 55KU6402, 4K Ultra HD, are o reducere de 37% in cadrul campaniei eMAG reduceri televizoare. Tehnologia Active Crystal Color are la baza o sursa de lumina albastra si un invelis de fosfor de culoare verde si rosu, reusind sa redea o lumina la o puritate ridicata si o gama larga de culori naturale si bogate. In plus, reduce consumul de energie datorita rapiditatii procesului. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Panasonic

 
5. Un televizor LED Smart Panasonic, cu diagonala de 101 cm, TX-40EX600E, 4K Ultra HD, are o reducere de 1.200 de lei pe siteul emag.ro.
Tehnologia 4K HDR are la baza know-how-ul Panasonic privind calitatea imaginii pentru redarea de imagini frumoase, realiste si exacte. Mai exact, aceasta tehnologie reda culori precise si contribuie la producerea unor tonuri de negru mai profunde, care retin detaliile chiar si in scenele intunecate. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung Curbat

 
6. Televizorul QLED Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 123 de cm, 49Q7C, 4K Ultra HD, are o reducere de 33% in cadrul campaniei eMAG reduceri televizoare cu rezolutia 4K Ultra HD.
 
Tehnologia Quantum Dot ofera culori perfecte, folosind un aliaj inovator. Vei descoperi o lume a volumului de culoare care iti va schimba perceptia despre televizoare. Gama larga de culori Q7F pur si simplu nu are comparatie, iar odata ce vei vedea ca in realitate, nu te vei mai multumi niciodata cu mai putin de atat. Q Contrast Q7F ofera o experienta de vizionare superba cu mai multa profunzime si contraste mai indraznete. Indiferent de momentul zilei, ramai fermecat de intensitatea fiecarei scene, in orice mediu. Q Viewing Angle Spune "adio" distorsiunii de culoare. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart LG

 
7. Un televizor Super UHD Smart LG, cu diagoanala de 164 cm cm, 65SJ850V, 4K Ultra HD, beneficiază de o reducere de 3.999,99 lei in aceasta perioada. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Horizon

 
8. Televizorul LED Horizon, cu diagonala de 102 cm, 40HL7500U, 4K Ultra HD, are o reducere de 200 de lei in cadrul campaniei eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Pretul este foarte accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart LED LG

 
9. Un alt televizor cu rezolutia 4K Ultra HD care are un pret foarte bun este televizorul Smart LED, LG 43UJ620V, cu diagonala de 109 cm, Ultra HD 4K. Televizorul are o reducere de 18% in aceasta perioada. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Samsung

 
10. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 100 cm, 40MU6102, 4K Ultra HD, are o reducere de 1.000 de lei in cadrul campaniei eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. UHD Dimming imparte ecranul in portiuni separate pentru a optimiza culoarea, claritatea si nivelurile de negru profund si alb imaculat pentru contrastul perfect. Designul slim este elegant si rafinat, oferind un aspect desavarsit indiferent de locul unde il asezi. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close