Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 5 incorporabile mai ieftine si cu 910 lei, in ultimele ore de Stock Busters

eMAG reduceri. 5 incorporabile mai ieftine si cu 910 lei, in ultimele ore de Stock Busters

eMAG reduceri. 5 incorporabile mai ieftine si cu 910 lei, in ultimele ore de Stock Busters
22 Mar 2018   •   15:34
eMAG reduceri incorporabile. Azi este ultima zi din eMAG Stock Busters, campania care vine cu reduceri atractive la mii de produse, inclusiv la electrocasnice de bucatarie precum cuptoarele si plitele incorporabile.
 
eMAG reduceri incorporabile Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 
Magazinul online emag.ro are reduceri chiar si de peste 900 de lei la unele incorporabile.
 

eMAG reduceri incorporabile Arctic

 
1. Un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Arctic AROIC21100BH, electric, cu sistem hidrolitic, cu un volum de 71 de litri, clasa A de eficienta energetica, negru, si o plita incorporabila Arctic ARXG64120SX, pe gaz, cu 4 arzatoare, fabricata din inox, are o reducere de 490 de lei in campania eMAG reduceri incorporabile.
 
Acest cuptor incorporabil electric, din sticla neagra, cu timer mecanic si optiunea Grill, este perfect pentru prepararea alimentelor de tip gratar, fiind un accesoriu elegant necesar in toate bucatariile celor interesati de un stil de viata sanatos.
 
Clasa energetica A ofera un consum moderat de energie electrica. Folosesti cuptorul la capacitate maxima, fara teama consumului excesiv.

eMAG reduceri incorporabile Arctic Stock Busters

 
Avand un volum interior de 71 de litri, acest cuptor de capacitate mare este perfect pentru prepararea concomitenta a mai multor retete. Aqua Drop Clean Permite curatarea rapida a cuptorului, prin simpla introducere a unui vas cu apa in interior. Cureti cuptorul, simplu, rapid si cu minim de efort.
 
Timerul contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele. In acest fel iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri incorporabile Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri incorporabile Hansa

 
2. Un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Hansa BOEI62090015, electric, de 67 de litri, cu grill, rotisor, clasa A-20%, cu 4 functii, din inox, si o plita incorporabila Hansa BHGI63100018, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, fabricata din inox, are o reducere de 490 de lei in campania eMAG reduceri incorporabile.
 
Taxa pentru copt Procook are o structura hexagonala. Aceasta structura dezvoltata de Hansa va permite sa preparati alimente mai sanatoase si mai gustoase. Utilizand un finisaj perforat in forma de fagure special al suprafetei, realizat din email antiaderent, carnea si celelalte alimente nu adera la suprafata tavii si nici nu stau pe un pat de grasime in timpul prepararii.

eMAG reduceri incorporabile Hansa Stock Busters

 
Aragazul beneficiaza si de rotisor. Datorita structurii deosebit de netede a suprafetei emailate, curatarea se realizeaza rapid, usor si eficient. Nu trebuie decat sa turnati o jumatate de litru de apa in tava pentru copt, sa o introduceti in cuptor, sa setati temperatura la 50 °C in modul conventional si durata la 30 de minute. Alternativ, turnati apa si activati de pe afisaj functia de curatare. Odata ce aburul a patruns in interiorul reziduurilor de pe peretii cuptorului si le-a inmuiat, le puteti sterge cu o laveta umeda sau cu un burete pentru a obtine o suprafata stralucitoare, fara urme de murdarie.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri incorporabile Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri incorporabile Zanussi

 
3. Un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Zanussi ZOB131X, clasa A, electric, cu 4 functii, fabricat din inox antiamprenta, si o plita incorporabila Zanussi ZGG67412XA, cu 4 arzatoare pe gaz, din inox, are o reducere de 380 de lei in campania eMAG reduceri incorporabile.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri incorporabile Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri incorporabile Indesit

 
4. Brandul Indesit este inclus in campania eMAG reduceri incorporabile printr-un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Indesit IFW 6834 BL, multifunctional, cu 8 fuctii, cu un volum de 71 de litri, clasa A de eficienta energetica, negru, si o plita incorporabila PAA 642 IX I EE, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, din inox.
 
Pachetul are o reducere de 760 de lei.
 
Pretul poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri incorporabile Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri incorporabile Whirlpool

 
5. Fanii brandului Whirlpool pot alege pachetul promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Whirlpool AKP 738 NB, electric, cu sistem autocuratare cu apa, cu un cuptor de 60 de litri, clasa A de eficienta energetica, negru, si o plita incorporabila Whirlpool AKT 6414 NB, cristal, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, din sticla neagra.
 
Pachetul are o reducere de 910 lei in campania eMAG reduceri incorporabile.
 
Cuptorul este extrem de usor de folosit.
 
Pentru a prepara orice fel de mancare, pe un singur nivel, utilizati nivelul 2. Preincalziti cuptorul la temperatura dorita, iar LED-ul termostatului se stinge in momentul in care cuptorul este pregatit si se pot introduce alimentele.
 
SMARTCLEAN
Pentru eliminarea murdariei rezultate in urma procesului de preparare a alimentelor, prin intermediul unui ciclu de curatare la temperatura scazuta.
- Actiunea combinata a emailului special si a vaporilor de apa degajati in timpul ciclului faciliteaza eliminarea murdariei;
- Activati functia cand cuptorul este rece;
- Turnati 200 ml de apa pe fundul cuptorului, apoi rulati un ciclu de 30 de minute la 90°C;
- La sfarsitul ciclului, asteptati 15 minute inainte de a deschide usa.

eMAG reduceri incorporabile Whirlpool Stock Busters

 
GRILL
Pentru a prepara la gratar antricoate, frigarui si carnati; pentru a gratina legume si pentru a praji paine. Se recomanda pozitionarea alimentelor pe al 4-lea nivel.
- Cand frigeti carnea la gratar, utilizati tava pentru scurgerea grasimii, pentru a colecta zeama rezultata in urma prepararii;
- Pozitionati-o pe nivelul 3, adaugand aprox. jumatate de litru de apa;
- Preincalziti cuptorul timp de 3-5 min.
In timpul prepararii, usa cuptorului trebuie sa ramana inchisa.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri incorporabile Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 
Foto deschidere: Skitterphoto / pixabay.com

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close