Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 4 televizoare Ultra HD de peste 100 cm, dar sub 1.700 de lei

eMAG reduceri. 4 televizoare Ultra HD de peste 100 cm, dar sub 1.700 de lei

eMAG reduceri. 4 televizoare Ultra HD de peste 100 cm, dar sub 1.700 de lei
19 Mar 2018   •   14:10
eMAG reduceri televizoare. emag.ro a lansat o campanie de reduceri la televizoare cu rezolutia 4K Ultra HD, cea mai buna de pe piata.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 
Desi multi considera ca televizoarele 4K Ultra HD sunt scumpe, acest lucru nu mai este tocmai adevarat. De cand au aparut prima data pe piata, televizoarele 4K Ultra HD s-au ieftinit destul de mult, astfel incat acum pot fi cumparate la preturi accesibile.
 
Am analizat oferta si am descoperit 4 televizoare bune, cu diagonale generoase de peste 100 cm, dar care costa toate sub 1.700 de lei.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Toshiba

 
1. Televizorul LED Smart Toshiba, cu diagonala de 109 cm, 43U5663DG, Ultra HD, are o reducere de 600 de lei in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.
 
Televizorul este Smart, are sistem audio stereo, caracteristici superioare de sunet (NICAM Stereo Egalizator Dolby Digital + DDCO DTS) si o diagonala de 109 cm.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD cu diagonala peste 100 cm

 
Displayul este plat, luminozitatea este de 350 cd/m², timpul de raspuns de 8 ms, iar rezolutia este 4K Ultra HD (3840 X 2160 pixeli). Unghiul de vizibilitate este de 178 de grade, iar televizorul are si player multimedia integrat.
 
Are conexiune Wi-Fi integrata, precum si alte conexiuni: RF In, Audio out, 1 x Audio in, LAN, Slot CI+ si o serie de caracteristici speciale: Sleep Timer, Teletext HbbTV, Child Lock, Hotel Mode (PASSIVE), NTSC Playback, Netflix, USB Cloning, FEATURE OSD, NO IDENT TIMER, NETFLIX 4K.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Philips

 
2. Televizorul Smart Philips, cu diagonala de 108 cm, 43PUS6162/12, 4K Ultra HD, are o reducere de 800 de lei in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.
 
Televizorul Ultra HD are o rezolutie de patru ori mai mare decat cea a unui televizor Full HD obisnuit. Cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia unica de upscaling Ultra Resolution, vei experimenta cea mai buna calitate a imaginii. Cu cat calitatea continutului original este mai ridicata, cu atat imaginile vor fi mai bune si rezolutia imbunatatita.
 
Vei beneficia de claritate imbunatatita, de perceptia unei adancimi sporite, contrast superior, miscare naturala si detalii fara cusur.
High Dynamic Range Plus este un nou standard video. Acesta redefineste divertismentul la domiciliu prin inovatii in ceea ce priveste contrastul si culoarea. Te vei bucura de o experienta senzoriala care surprinde bogatia si insufletirea initiale, redand totusi cu acuratete intentia creatorului de continut. Rezultatul final consta in aspecte esentiale mai stralucitoare, contrast mai bun, o gama mai larga de culori si detalii mai atractive.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Horizon

 
3. Televizorul LED Horizon 43HL8500U, cu rezolutie 4K Ultra HD si diagonala de 108 cm, are o reducere de 1.000 de lei in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.
 
Acesta are pretul cel mai bun din campania emag.ro la televizoare 4K.
 
Cu acest televizor vei trai o adevarata experienta cinematografica in fata televizorului. Poti explora o lume inedita, unde continutul de calitate, posibilitatile multiple si confortul sunt la indemana.
 
Tehnologia avansata 4K Ultra HD ofera gradul ideal de contrast si culoare pentru vizionarea continutului la calitate UHD. Cu noul HORIZON 4K UHD TV si o rezolutie de 4 ori mai mare decat a unui televizor Full HD, experimentezi o mai mare profunzime a detaliilor, iar calitatea imaginii este incredibil de vie si clara, chiar si atunci cand este vizualizata la distante apropiate de televizor.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LED Horizon

 
Cu o margine ingusta, televizorul 4K UHD de la HORIZON ofera privitorului o experienta cu totul aparte. Suprafata de vizualizare extinsa si rama fina de jur imprejur sunt atuurile unui design care imbratiseaza necesitatile tale.
 
Iar datorita tehnologiei CLEAR MOTION ENGINE (CME) vei avea claritate chiar si in imaginile in miscare din filmele de actiune.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Wellington

 
4. O alta recomandare este televizorul LED Smart Wellington, cu diagonala de 109 cm, 43UHDV296SW, 4K Ultra HD, care are o reducere de 185 de lei in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.
 
Televizorul ofera imagini perfecte, culori reale si detalii desavarsite. Te vei bucura de claritatea imaginii redata pe un ecran LED de ultima generatie, subtie si usor.
 
Poti sa accesezi aplicatiile inteligente preferate direct din confortul sufrageriei tale, sa redai filmele si pozele din Smartphone-ul sau tableta ta direct pe ecranul generos al televizorului.
 
Foloseste cardul CI+ de la furnizorul tau de cablu TV si acceseaza usor programele direct din telecomanda televizorului.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.
 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close