Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 4 geluri dezinfectante cu 70% alcool, la prețuri foarte bune

eMAG reduceri. 4 geluri dezinfectante cu 70% alcool, la prețuri foarte bune

eMAG reduceri. 4 geluri dezinfectante cu 70% alcool, la prețuri foarte bune
29 Apr 2020   •   13:13

eMAG reduceri. Magazinul online emag.ro are oferte foarte bune in aceasta perioada la geluri dezinfectante.

Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am alcatuit o lista cu geluri dezinfectante care ne-au atras atentia. Toate acestea au cel putin 70% alcool.

eMAG reduceri geluri dezinfectante

1. Gel dezinfectant pentru maini Hygienium, cu 70 % alcool, efect antibacterian, 50 ml.

Pretul este AICI.

Gelul are un efect puternic batericid si nu necesita folosirea suplimentara a apei si a sapunului, facandu-l ideal de utilizat pentru dezinfectare. Conform testului PN EN 1500 dezinfectantul distruge bacteriile E-coli in proportie de 99,9%.

Formularea are la baza ingrediente care ajuta la hidratarea si catifelarea mainilor, printre acestea se numara glicerina si extractul de Aloe Vera. Produsul curata delicat si lasa o senzatie revigoranta.

Conform Comisiei Nationale pentru Produsele Biocide al Ministerului Sanatatii: Nr. Avizului pentru acest produs este: 2854BIO/01/12.24.

Pretul este AICI.

Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri geluri antibacteriene

2. Gel dezinfectant pentru maini Perfect Care, cu aloe vera 70% alcool, efect antibacterian, 1000 ml.

Pretul este AICI.

Tehnologie: Aloe vera si glicerina sunt combinate in proportia ideala pentru a asigura catifelarea si hidratarea de care ai nevoie, prevenind uscarea si craparea mainilor. Produsul a fost testat si avizat dermatologic.

Alcoolul in proportie de 70% si clorura de benzalconiu ii ofera actiunea biocida. In urma testelor conform standardelor PN-EN 1276:2010/AC:2010 are actiune bactericida si actiune fungicida (testata conform standardelor PN-EN 1650:2008+A1:2013-08).

Testele au fost realizate la un laborator european acreditat, iar produsul este avizat de autoritatile competente din Romania, cu nr. A2823/22.04.2020.

Gelul de curatare pentru maini Perfect Care este produs in Romania, in fabrica autorizata cGMP conform ISO 22716:2007 si ISO 9001:2015.

Mod de utilizare: Se toarna o cantitate de 3mL in palma si se freaca mainile timp de 30 de secunde, pana la absorbtia totala a produsului. Nu necesita clatire dupa utilizare.

Utilizat pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor prin frecare. Combina efectul antimicrobian cu proprietati excelente de protectie si ingrijire a pielii, prevenind uscarea si craparea mainilor. Este un produs ideal pentru utilizari frecvente deoarece are o actiune rapida si nu lasa pielea lipicioasa dupa utilizare.

Pretul este AICI.

Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri gel dezinfectant

3. Gel dezinfectant antibacterian, Hygienium, 85 ml.

Pretul este AICI.

Gelul antibacterian Hygienium curata si protejeaza mainile, omorand 99,9% din bacterii. Eficient impotriva E.Coli. Nu necesita folosirea apei si a sapunului, fiind ideal de utilizat pentru dezinfectia igienica a mainilor atunci cand spalarea acestora nu este posibila.

Formula cu uscare rapida nu lasa senzatie lipicioasa , mainile devin catifelate datorita glicerinei si extractului de aloe vera.

Pretul este AICI.

Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri geluri dezinfectante cu alcool

4. Gel antibacterian, Detox pe baza de alcool, 70%, dezinfectant , 100 ml.

Pretul este AICI.

Dupa folosirea acestui gel nu este necesara clatirea mainilor. Poate fi utilizat pentru maini si suprafete. Formula sa speciala nu usuca mainile si acorda protectie pentru o durata mai mare de timp.

Omoara 99% din bacterii. Poate fi folosit in orice moment al zilei oricand considerati ca este necesar.

Pretul este AICI.

Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close