Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD superbe sub 1.500 de lei

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD superbe sub 1.500 de lei

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD superbe sub 1.500 de lei
22 Oct 2020   •   15:25

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Magazinul online emag.ro are in aceasta perioada numeroase oferte excelente la televizoare cu rezolutie 4K Ultra HD.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta eMAG si am descoperit 3 televizoare foarte performante, dintre care doua au si diagonale foarte mari, la preturi foarte mici.

Fiecare dintre cele 3 televizoare costa sub 1.500 de lei.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LG

1. Televizorul LG 43UM7050, cu diagonala de 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, are o reducere de 27% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Pretul este AICI.

Oriunde stai, unghiul larg de vizualizare al panoului IPS 4K te mentine incantat cu un realism spectaculos - afisand o precizie de culoare aproape 100%, chiar si dintr-un unghi de 60 de grade.

Procesor Quad Core originea imaginilor 4K - Un procesor quad-core rapid si precis elimina zgomotul si creeaza mai multa culoare si contrast. Imaginile cu rezolutie scazuta sunt reduse si reproduse la imagini de calitate aproape 4K.

Acuratetea adevarata a culorilor - Cea mai mica diferenta de culoare este reflectata cu acuratete pentru a oferi culori mai clare, mai bogate si mai realiste.

Advanced Colour Enhancer - Oricat de intunecata sau stralucitoare este imaginea, Advanced Color Enhancer regleaza dinamic culoarea si contrastul pentru imagini mai vii si vibrante.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD ieftine

4K Active HDR optimizeaza fiecare scena, oferind detalii delicate si culoare bogata. Formatul multi-HDR, inclusiv HDR10 si HLG, impreuna cu tehnologia de ajustare dinamica scena dupa scena a LG, va permite sa va bucurati de orice continut video intr-o calitate uimitoare HDR.

Scufundati-va in sunet cu Ultra Surround - Avand sunet provenit de la mai multe canale audio virtuale, creeaza o experienta de divertisment mai imersiva.

Design simplu si rafinat - O rama subtire si liniile moderne elegante adauga un design estetic premium
la spatiul dvs. imbunatindu-va experienta de vizionare.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Allview

2. Televizorul Allview 50ATS5100-UN, cu o diagonala foarte generoasa de 125 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa A, are o reducere de 17% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Pretul este AICI.

Claritatea imagniilor si contrastul culorilor sunt redate de tehnologia HDR iar calitatea sunetului de tehnologia Dolby Audio.

Televizorul este echipat cu conexiune Wi-Fi iar ca interfata enumeram: 3 port-uri HDMI, 1 port CI+ slots (televiziune), 3 port-uri USB, 1 port Digital Optical Audio Output, 1 port AV, 1 port VGA si 1 port SCART.

Sistem de operare Linux si aplicatii de streaming Netflix si Youtube.

Performanta cu procesorul Cortex-A9 Dual Core.

Televizorul SMART de la Allview, cu un aspect subtire si modern, este potrivit oricarui spatiu de locuit. Puteti vedea acum chiar si detaliile fine din fiecare scena, atat in scenele luminioase cat si intunecoase datorita tehnologiei HDR si rezolutiei 4K. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD cu diagonala mare

Diagonala de 125 cm va permite sa vedeti imaginea in ansamblu, totul devenind foarte real pe un ecran mai mare. 

Aveti acces facil la continut si control simplificat printr-o singura telecomanda si sistemul sau de operare Linux. Mai multe conexiuni si compatibilitati datorita celor 11 port-uri  si a tehnologiilor wireless integrate, ce va permit conectarea cu numeroase dispoztive apartinand si altor marci.

Televizorul SMART este echipat cu functie de conectare la internet printr-o retea wireless, ce permite navigarea pe internet sau utilizarea aplicatiilor de streaming, precum Netflix si Youtube.

Acesta are o rezolutie 4K, echivalenta cu un raport de aspect de 3840 x 2160 pixeli.

Tehnologia HDR extinde intervalul ratei de contrast si a gamei de culori contribuind la realismul imaginii redate.

High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP) – Televizoarele ce au acest protocol permit redarea continutului securizat cu o forma de protectie digitala dezvoltata de Intel pentru a preveni copierea de continut video si audio prin intermediul conexiunilor.

Televizorul este compatibil cu mai multe dispozitive prin intermediul interfetei sale variate, precum:

Wi-Fi: Conexiune fara fir folosita pentru a conecta un Smart TV la internet sau pentru a oglindi dispozitive mobile.

HDMI este un tip conector multimedia ce ofera prin aceeasi mufa semnal video si audio, dupa un standard bine stabilit.

USB sau Universal Serial Bus este o interfata de tip plug-and-play, adica tot ce trebuie sa faci este sa conectezi un dispozitiv care are un port USB la port-ul televizorului, iar acesta va fi capabil sa detecteze.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Star-Light

3. Televizorul Star-Light 50DM7700, cu o diagonala foarte mare, de 127 cm, Smart Android, 4k Ultra HD, LED, Clasa A, are o reducere de 25% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Pretul este AICI.

Beneficii:

Televizor SMART cu ecran LED, cu o diagonala de 127 cm (50 inch) si rezolutie 4K (3840x2160p).
Ca interfata enumeram: 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 slot CI+, 1 port S/PDIF, 1 port Composite (AV), 1 port RF, 1 port Jack 3.5mm, 1 port RJ-45.

Sistem de operare Android si aplicatii de streaming Netflix si Youtube.

Televizorul SMART de la Star-Light, cu un aspect subtire si modern, este potrivit oricarui spatiu de locuit. Puteti vedea detaliile fine din fiecare scena, atat in scenele luminioase cat si intunecoase datorita rezolutiei 4K. 

Diagonala de 127 cm va permite sa vedeti imaginea in ansamblu, totul devenind foarte real pe un ecran mare. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Android

Aveti acces facil la continut si control simplificat printr-o singura telecomanda si sistemul sau de operare Android. Mai multe conexiuni si compatibilitati datorita celor 11 port-uri  si a tehnologiilor wireless integrate, ce va permit conectarea cu numeroase dispoztive apartinand si altor marci.

Conectivitate: Televizorul este compatibil cu mai multe dispozitive prin intermediul conectivitatii wireless si interfetei sale variate, precum:

HDMI este un tip conector multimedia ce ofera prin aceeasi mufa semnal video si audio, dupa un standard bine stabilit.

USB sau Universal Serial Bus este o interfata de tip plug-and-play, adica tot ce trebuie sa faci este sa conectezi un dispozitiv care are un port USB la port-ul televizorului, iar acesta va fi capabil sa detecteze.

S/PDIF – Sony/Philips Digital Interconnect Format. A aparut din dorinta de standardizare a modului de conectare a dispozitivelor digitale in domeniul electronicii pentru casa similar celor din domeniul professional. Fizic modilitatea de conectare poate fi fie coaxial cu mufe RCA fie prin Fibra Optica prin interfata TOSLINK.

CI+ Common Interface Plus este o interfata ce permite introducerea unui card Common Interface (CI) achizitionat de la furnizorul de televiziune pentru a avea acces la o anumita grila de programe.

Composite - Intrare video de semnal analog in care toate componentele imaginii sunt mixate pe un singur fir.

RJ-45 este un conector standard pentru cablul de la reteaua de internet.

Telvizorul este de asemenea, pregatit pentru un dispozitiv de montare pe perete compatibil VESA (vandut separat). Este compatibil cu dimensiunea 200x200.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close