Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD superbe sub 1.500 de lei

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD superbe sub 1.500 de lei

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD superbe sub 1.500 de lei
26 Oct 2019   •   13:10

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Magazinul online emag.ro are oferte in aceasta perioada la televizoare cu cea mai buna rezolutie de pe piata, cea 4K Ultra HD.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat ofertele si am descoperit mai multe oferte foarte bune la televizoare 4K Ultra HD cu diagonala mare, de peste 100 de cm. 

In acelasi timp, desi au o diagonala generoasa, pretul nu sare de 1.500 de lei.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung

1. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 100 de cm, 40NU7182, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 27% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Cu aceste televizor te vei bucura de imagini clare deoarece are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul Full HD. Acum poti vedea chiar si micile detalii din fiecare scena. Televizorul Samsung UHD iti ofera detalii mai clare in scenele luminoase si intunecate.

De asemenea, te vei bucura de culori, de claritate si de nivelurile de contrast optimizate pentru tine. Functia UHD Dimming imparte si proceseaza ecranul in zone mici pentru a afisa detalii mai precise.

Ecranul este suficient de mare pentru trai o experienta cinematografica nemaipomenita sau pentru a simti atmosfera de la un eveniment sportiv ca si cum ai fi acolo.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Samsung

Designul este unul subtire, modern si elegant, ce umple in mod natural spatiul tau cu o nota aditionala de rafinament.

Ai un asistent personal la dispozitia ta, o singura telecomanda pentru a controla totul si un hub simplu pentru a controla toate dispozitivele. 

Poti profita si de Samsung Cloud: conecteaza facil dispozitivele tale smart de la Samsung pentru a sincroniza fotografii. Acum poti distribui fotografiile usor si le poti viziona pe televizor.

In plus, poti sa savurezi jocurile PC cu actiune rapida pe televizor prin Steam Link. Jocurile tale preferate de pe calculator pe marele ecran fara sa fie nevoie sa te concentrezi asupra unui monitor mic.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Hyundai

2. Televizorul LED Smart Hyundai, 43 HYN 7600 UHD, cu diagonala de 109 cm, rezolutie 4 K Ultra HD ,WIFI Integrat, are o reducere de 32% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Televizor este smart TV din gama 2018. Ecranul este plat, iar contrastul dinamic de 1100:1.

Luminozitatea este de 350 cd/m², iar timpul de raspuns de 8 ms. Rezolutia este 3840 X 2160 pixeli, iar televizor are si conversie 2D → 3D.

Unghiul de vizibilitate este de 178 de grade. Televizor poate reda formatele video MPG, MPEG, DAT, VOB, MPEG4, MKW, MOV, FLV, 3GPAM, ASF.WMV.

Are conexiune la retea (Wi Fi integrat), iesire audio digitala (optica), iesire audio RCA, intrare PC VGA, o intrare USB (2.0), 1 minijack casti, 2 porturi HDMI si slot CI+.

Televizorul va ajuta si sa faceti economii la consumul de energie electrica deoarece face parte din clasa energetica A+.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Philips

3. Televizorul LED Smart Philips, cu diagonala de 108 cm, 43PUS6504/12, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 40% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Datorita compatibilitatii cu sunetul si cu formatele video Dolby premium, continutul HDR pe care il urmaresti va arata si va suna glorios si realist. 

Fie ca este vorba despre cel mai nou serial online sau de un set de discuri Blu-Ray, te vei bucura de contrast, luminozitate si culoare care reflecta intentiile initiale ale regizorului. Si vei asculta un sunet spatios cu claritate, detalii si profunzime.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart

Televizorul este compatibil cu HDR10+, fiind pregatit sa profite la maximum de formatul video HDR10+. Nivelurile de contrast, culoare si luminozitate sunt reglate de la un cadru la altul. 

Indiferent daca este vorba de un serial care nu trebuie pierdut sau de o noua superproductie, umbrele vor fi mai adanci. Suprafetele luminoase vor straluci, iar culorile vor fi mai fidele.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close