Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD sub 1.000 de lei

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD sub 1.000 de lei

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD sub 1.000 de lei
19 Mar 2019   •   14:08

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. In aceasta perioada emag.ro desfasoara campania Stock Busters, care vine cu reduceri excelente la o multime de produse, inclusiv la televizoare 4K.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit televizoare cu cea mai buna rezolutie de pe piata care costa chiar sub 1.000 de lei.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD ieftine

1. Un televizor LED Horizon, cu o diagonala generoasa de 102 cm, 40HL7520U, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 40% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Stock Busters.

Cu acest televizor poti sa trăiești experiența cinematografică la tine acasa. Poti explora o lume inedită, unde conținutul de calitate, posibilitățile multiple și confortul sunt la îndemână. 

Tehnologia avansată 4K Ultra HD oferă gradul ideal de contrast şi culoare pentru vizionarea conținutului la calitate UHD. Cu noul HORIZON 4K UHD TV și o rezoluţie de 4 ori mai mare decât a unui televizor Full HD, experimentezi o mai mare profunzime a detaliilor, iar calitatea imaginii este incredibil de vie şi clară, chiar şi atunci când este vizualizată la distanţe apropiate de televizor. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Horizon

Cu o margine îngustă, televizorul 4K UHD de la HORIZON oferă privitorului o experiență cu totul aparte. Suprafața de vizualizare extinsă și rama fină de jur împrejur sunt atuurile unui design care îmbrățișează necesitățile tale. 

Combinând rata de reîmprospătare a ecranului cu procesarea unică a imaginilor, standardul Clear Motion Engine (CME) oferă o claritate de excepție a imaginilor în mișcare.

Sistemul audio surround HORIZON cu decodor DD+ îți oferă o experiență sonoră realistă, care să completeze perfect conținutul vizual.

În plus, ai DTS TruSurround™, soluție ce redă un sunet surround aproape de realitate pe configurații stereo sau boxe 3.1 (mai ales bare de sunet) și DTS – HD, una dintre puținele tehnologii care oferă un sunet surround comprimat fără pierderi pentru Blu-ray și HD DVD, asigurând performanță audio de calitate. 

Renunță la decodorul clasic și simplifică experiența de televiziune digitală cu ajutorul cartelelor CI+ ale furnizorilor de cablu. Astfel, te conectezi mai ușor, eliminând o bună parte din cabluri, schimbi programele direct din telecomanda televizorului HORIZON și păstrezi un consum energetic redus. 

Cu ajutorul portului USB 2.0, televizorul HORIZON te conectează la orice dispozitiv de stocare externă pentru ca tu să accesezi conținut digital (imagini, fișiere video și audio, de la filmele și muzica preferate, până la pozele din vacanță). 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD NEI

2. Televizorul LED NEI, cu diagonala de 102 cm, 40NE6000, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 23% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Stock Busters.

Puteti sa urmariti la rezolutie maxima 4K Ultra HD filmele, emisiunile, transmisiunile sportive si toate momentele captate cu telefonul sau camera foto/video impreuna cu cei dragi. Calitatea imaginii va va duce in centrul actiunii.

Partajati continutul dorit de pe multiple dispozitive direct pe ecranul televizorului NEI. Astfel va veti bucura de alegerile personale si veti controla ceea ce vizionati. 

Cu ajutorul interfatei CI+ scapati de cea de-a doua telecomanda de la TV Box-ul oferit de operatorul dvs. de cablu si controlati canalele TV direct din telecomanda televizorului NEI. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Allview

3. Televizorul LED Allview, cu o diagonala generoasa de 109 cm, 43ATC5000, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 23% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Stock Busters.

Cu acest televizor te poti bucura de filmele si emisiunile preferate la rezolutie 4K UHD. 

Disponibile in doua variante (43” si 49”), TV-urile se vor potrivi perfect in caminul tau. Datorita dimensiunilor ideale, vei avea propriul cinema, la tine acasa. Procesarea video Ultra Clear imbunatateste calitatea imaginii prin reducerea zgomotului, eliminarea artefactelor si cresterea nivelului de detaliu din imagini. 

Astfel, vei descoperi un nou univers prin cadre mai clare, detalii de umbra si culori vii. Dotate cu un procesor de ultima generatie, aceste televizoare sunt capabile sa ofere performante superioare. Vei beneficia de o experienta de divertisment la superlativ. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD cu diagonala mare

Procesorul MSD 3686–all in one iti ofera o noua perspectiva asupra imaginilor prin integrarea unor noi functii ce au rolul de a imbunatati calitatea, claritatea si culorile acestora. Televizoare Allview iti ofera o imagine curata, fiind dotate cu un procesor video care analizeaza si elimina in timp real orice zgomot sau artefact care ar putea sa-ti influenteze calitatea vizionarii. Asa ca, indiferent ca privesti valurile oceanului, o parada plina de culoare sau o cursa a bolizilor, vei avea parte de o imagine fidela, menita sa te transpuna in locul in care se petrece actiunea. 

Televizoarele beneficiaza de o functie special creata pentru a atenua zgmotul din imaginile in miscare. Printr-o procesare complexa, fiecare scena iti va fi redata cu claritate uimitoare. Te vei bucura astfel de o experienta completa de imagine, in care detaliile joaca un rol important si sunt definite cu acuratete. In baza unei analize riguroase a imaginii, functia CABC controleaza perfect lumina de fundal, dozand-o optim pentru o experienta vizuala deosebita, dar si pentru un consum redus de energie. 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD cu diagonala peste 100 cm

Soundbar-ul incorporat este menit sa completeze perceptia autentica de tip Home Cinema. Functia Surround Sound, tehnologia Speaker Guard™ impreuna cu amplificatorul dedicat (clasa D) Texas Instruments, incintele acustice de tip bass reflex si cele patru difuzoare de inalta calitate iti ofera o experienta completa a sunetului, indiferent daca asculti muzica preferata sau te lasi captivat de actiunea unui film. 

Asistentul vocal AVI iti aduce un nou tip de interactiune cu televizorul tau, prin intermediul telefonului. In cazul televizoarelor LED, AVI preia comanda vocala si o transpune, prin chromecast, pe televizor. Vei putea viziona la calitate maxima tot ce iti doresti, in materie de filme, emisiuni, videoclipuri sau imagini de orice fel.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close