Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD mai ieftine si cu o treime

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD mai ieftine si cu o treime

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD mai ieftine si cu o treime
27 Oct 2019   •   13:22

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Magazinul online emag.ro are oferte excelente in aceasta perioada la televizoare de la diferite branduri.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit televizoare foarte performante, la preturi excelente:

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – LG

1. Televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 108 cm, 43UM7100PLB, 4K Ultra HD, are o reducere de 23% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Cu LG ThinQ AI, poti sa faci o multime de lucruri utilizand doar vocea. Dialoghezi liber datorita recunoasterii vocale pentru voce naturala si primesti recomandari de continuturi personalizate pe baza obiceiurilor tale de vizionare.

Delecteaza-te cu imagini 4K mai realiste, cu detalii fine si culori vii pe displayul IPS a carui rezolutie este de patru ori mai mare decat rezolutia Full HD.

Oriunde ai sta, unghiul larg de vizualizare al panoului 4K IPS te fascineaza prin realismul spectaculos - afisand culorile la o precizie de aproape 100%, chiar si la un unghi de 60 de grade.

Un procesor quad-core rapid si precis elimina zgomotul si creeaza culori si contrast mai dinamice. Imaginile la rezolutie mica sunt marite si reproduse sub forma imaginilor la calitate 4K.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Smart LG

Functia 4K Active HDR optimizeaza fiecare scena, oferind detalii delicate si culori bogate. Formatul multi-HDR, inclusiv HDR10 si HLG, alaturi de tehnologia LG de ajustare scene-by-scene dinamica, iti ofera posibilitatea de a urmari orice continut video la calitate HDR incredibila.

Datorita sunetului redat de canalele audio virtuale multiple, creeaza o experienta de divertisment mai profunda.

Cadrul subtire si liniile moderne discrete adauga o nota de estetica premium spatiului tau si iti imbunatatesc experienta de vizualizare.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Samsung

2. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 100 de cm, 40NU7182, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Cu acest televizor te poti bucura de imagini clare, care are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul Full HD. Acum poti vedea chiar si micile detalii din fiecare scena. Vizualizeaza continut HDR cu o claritate mai buna si o expresie a culorii detaliata. 

Televizorul Samsung Ultra HD iti ofera detalii mai clare in scenele luminoase si intunecate. Vei viziona continutul tau preferat exprimat in culori naturale, care ofera detalii la fel de clare ca si cele reale. 

Te poti bucura de culori, de claritate si de nivelurile de contrast optimizate pentru tine. Functia UHD Dimming imparte si proceseaza ecranul in zone mici pentru a afisa detalii mai precise.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Smart Samsung

Televizorul este suficient de mare pentru a vedea imaginea de ansamblu. Vei incearca o experienta cinematografica nemaipomenita si vei simti atmosfera de la un eveniment sportiv ca si cum ai fi acolo.

Design subtire, modern si elegant umple in mod natural spatiul tau cu o nota aditionala de rafinament.

Obtine divertismentul mai repede, mai usor si intr-un mod inteligent. Un asistent personal la dispozitia ta, o singura telecomanda pentru a controla totul si un hub simplu pentru a controla toate dispozitivele.

Profita la maximum de Samsung Cloud. Conecteaza facil dispozitivele tale smart de la Samsung pentru a sincroniza fotografii. Acum poti distribui fotografiile usor si le poti viziona pe televizor.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Sony

3. Televizorul Smart Android LED Sony BRAVIA, cu diagonala de 138.8 de cm, 55XG8096, rezolutia 4K Ultra HD, are o reducere 32% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Descoperiti un univers cu culori vii si detalii uimitoare pe acest televizor 4K HDR cu tehnologie de conversie extinsa prin 4K X-Reality™ PRO, afisajul nostru TRILUMINOS si sistemul de operare Android TV™. Redescoperiti fiecare detaliu in 4K.

Cu X-Reality™ Pro 4K, imaginile sunt extinse prin conversie, avand o claritate remarcabila, mai apropiata de calitatea 4K reala. Imaginile sunt mai clare si sunt imbunatatite in timp real, dezvaluind detalii suplimentare in ce priveste cartile si arhitectura bibliotecii. Stralucirea vietii este infatisata prin mai multe culori.

Vedeti culori vii si reale peste tot in jurul dvs. Pentru a transforma culorile, afisajul TRILUMINOS apeleaza la o paleta cromatica mai larga, reproducand cu fidelitate fiecare umbra si ton din umbrele. Intrati in actiune apasand pe un singur buton.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Sony Bravia

Deoarece televizoarele Sony au un buton Netflix dedicat, puteti incepe redarea in timp real doar printr-un singur clic.

Vizionati emisiuni TV, filme si materiale originale Netflix pe televizorul dvs. Sony. Delectati-va cu emisiuni extraordinare fara reclame, taxe ascunse si contracte. Incepeti acum incercarea gratuita. Va puteti retrage oricand. 

Auditia poate fi la fel de realista ca vizionarea. ClearAudio+ regleaza fin sunetul pentru o experienta captivanta si emotionanta, care parca va invaluie. Indiferent ce vizionati, veti auzi mult mai clar si mai distinct muzica si dialogurile.

Gasiti orice continut de divertisment, pe cat de repede puteti vorbi. Avand o functie de comanda vocala avansata, televizorul inteligent Android va permite sa va bucurati instantaneu de filme si emisiuni TV din aplicatii sau transmisii. Cablurile stau bine ascunse. Pastrati cablurile ascunse in suport si fixate cu dispozitivul de prindere furnizat.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close