Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD cu diagonală mare, reduse și cu 52%

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD cu diagonală mare, reduse și cu 52%

eMAG reduceri. 3 televizoare 4K Ultra HD cu diagonală mare, reduse și cu 52%
20 Mai 2019   •   13:31

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. Siteul emag.ro desfasoara in aceasta perioada o campanie de reduceri la televizoare 4K ce au diagonala mare.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit multe televizoare cu diagonala mare ce au preturi reduse chiar si cu peste 40%. Unul dintre ele are o reducere de 52%.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung

1. Un televizor LED Smart Samsung, cu diagonala de 123 de cm, 49NU7102, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 28% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Cu acest televizor te bucuri de imagini clare, deoarece are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul Full HD. Acum poti vedea chiar si micile detalii din fiecare scena. Televizorul Samsung UHD iti ofera detalii mai clare in scenele luminoase si intunecate.

Bucura-te de culori, de claritate si de nivelurile de contrast optimizate pentru tine. Functia UHD Dimming imparte si proceseaza ecranul in zone mici pentru a afisa detalii mai precise.

Avand o diagonala mare, vei experimenta divertismentul pe un ecran mult mai mare. Vei trai o experienta cinematografica nemaipomenita si vei simti atmosfera de la un eveniment sportiv ca si cum ai fi acolo.

Designul modern si elegant umple in mod natural spatiul tau cu o nota aditionala de rafinament.

Aplicatia SmartThings ofera si functii tip telecomanda si Panou de comanda.

De asemenea, poti savura jocurile PC cu actiune rapida pe televizor prin Steam Link. Jocurile tale preferate de pe calculator pe marele ecran fara sa fie nevoie sa te concentrezi asupra unui monitor mic.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Philips

2. Televizor LED Smart Philips, cu diagonala de 139 de cm, 55PUS6503/12, 4K Ultra HD, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Noul suport subtire a fost proiectat pentru a crea spatiu sub televizor, in locul unde ar fi fost un suport traditional, oferind o experienta de vizionare mult mai captivanta.

Cu o rezolutie de patru ori mai mare decat rezolutia Full HD conventionala, Ultra HD iti aduce ecranul la viata cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia unica de upscaling Ultra Resolution. Savureaza imagini imbunatatite indiferent de continutul original si beneficiaza de o imagine mai clara, cu adancime, contrast, miscare naturala si detalii vii de nivel superior.

Frumusetea televizorului 4K Ultra HD consta in savurarea fiecarui detaliu. Motorul de procesare Philips Pixel Precise Ultra HD converteste orice imagine de intrare in rezolutie UHD exceptionala pentru ecranul tau. Bucura-te de imagini in miscare line si clare, cu contrast exceptional. Descopera un negru mai intens, alb mai stralucitor, culori vii si tonuri de piele naturale – de fiecare data si din orice sursa.

High Dynamic Range Plus este un nou standard video. Acesta redefineste divertismentul la domiciliu prin inovatii in ceea ce priveste contrastul si culoarea. Bucura-te de o experienta senzoriala care surprinde bogatia si insufletirea initiale, redand totusi cu acuratete intentia creatorului de continut. Rezultatul final? Aspecte esentiale mai stralucitoare, contrast mai bun, o gama mai larga de culori si detalii mai atractive ca niciodata.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Philips

Micro Dimming Pro optimizeaza contrastul televizorului tau, in functie de conditiile de iluminat din camera. In combinatie cu un software special care analizeaza imaginea in 6400 de sectiuni diferite, astfel incat sa te poti bucura de contrast si calitate incredibile ale imaginii, avand parte de o experienta vizuala realista - indiferent daca este zi sau noapte.

Saphi simplifica optiunile complexe ale televizorului inteligent. Acum, nu trebuie decat sa selectezi butonul „Home” de pe telecomanda pentru un sistem de meniuri clar si intuitiv, care iti permite sa gasesti mai rapid optiunea dorita.

Galeria de aplicatii Philips este o colectie larga de aplicatii online pe care le poti accesa imediat ce Smart TV-ul este conectat la internet. Nu trebuie decat sa pornesti televizorul, sa il conectezi la internet si sa savurezi o intreaga lume noua de divertisment online: YouTube, Netflix si altele.

DTS HD optimizeaza procesarea sunetului, pastrand continutul de sunet original, astfel incat sa te poti bucura de sunet mai bun prin difuzoare si de dialog extrem de clar. Basul este adanc, iar dialogul se aude extrem de clar.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LG

3. Televizor OLED Smart LG, cu diagonala generoasa de 139 de cm, OLED55B8PLA, 4K Ultra HD, are o reducere de 52% in campania eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD.

Televizorul LG OLED asigura un negru perfect cu peste 8 milioane de pixeli cu autoiluminare care isi pot controla in mod individual luminozitatea. Acesta evidentiaza bogatia tuturor culorilor si  descopera detaliile ascunse.

Procesorul inteligent α7 (Alpha7) este optimizat pentru LG OLED TV. Claritate cu detalii exceptionale, culori intense si profunzime imbunatatita - prezente pe fiecare imagine cu ajutorul procesorului inteligent α7.
 
La fel ca majoritatea formatelor HDR acceptate, viziunea adevarata a regizorului
poate fi vazuta cu Dolby Vision™ si Advanced HDR by Technicolor precum si cu HDR10 Pro si HLG Pro.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD OLED

Cu Dolby Atmos® ai sunet cinematic acasa. Dolby Atmos captureaza in mod realist miscarea fiecarui obiect si reda sunet surround la 360º. Impreuna cu Dolby Vision, acesta ofera o experienta cinematica integrala.

Sistemul webOS redefinit si Magic Remote va poarta intr-o lume infinita de continut premium de la cei mai populari furnizori de divertisment. Poti sa descarci continut suplimentar pentru Smart TV: jocuri, surse de stiri si alte aplicatii din LG Content Store.

De acum nu mai este nevoie de casca dedicata 360 VR.Functia noua de vizualizare 360 grade integrata in webOS 3.5 iti permite sa te bucuri la maxim de video-urile sau fotografiile tale realizate in 360 grade cu telefonul mobil sau camera 360 dedicata. Poti chiar descarca de pe internet video-uri sau fotografii realizate in 360 grade pe care le poti vizualiza direct pe televizor. Unghiul de vizionare poate fi controlat dinamic cu ajutorul LG Magic Remote prin point & click, drag & drop iar cu ajutorul scroll-ului de pe telecomanda poti chiar controla zoom-ul de pe imagine.

Functia Magic Zoom permite zoom pe un subiect selectat cu ajutorul Magic Remote. Cu ajutorul aceste functii esti sigur ca vezi toate detaliile din zona ta de interes. Magic Zoom functioneaza pe orice sursa video si are diferite moduri de utilizare de la o lupa rotunda dinamica la un chenar ce poate fi pozitionat fix sau dinamic. Acum poti chiar sa inregistrezi doar continut marit cu Magic Zoom.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate ofertele sunt AICI.

 

Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close