Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 masini de spalat si la 762 de lei de Stock Busters

eMAG reduceri. 3 masini de spalat si la 762 de lei de Stock Busters

eMAG reduceri. 3 masini de spalat si la 762 de lei de Stock Busters
22 Aug 2019   •   12:24

eMAG reduceri masini de spalat. In campania Stock Busters, din care au mai ramas doar cateva ore – aceasta se incheie la finalul zilei de joi, 22 august – sunt incluse numeroase masini de spalat care au preturi excelente.

eMAG reduceri masini de spalat Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit numeroase masini de spalat performante, care fac parte din clasa de eficienta energetica A++ (si care va ajuta asadar sa economisiti bani si energie) si care au preturi foarte mici, chiar si de 762 de lei.

eMAG reduceri masini de spalat Stock Busters Heinner

1. Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080VA++, cu o capacitate de 5 kg, 800 RPM, clasa A++ de eficienta energetica, Sistem Eco Logic, 60 cm, de culoare alba, are o reducere de 36% in campania eMAG reduceri masini de spalat Stock Busters.

Clasa energetica: A++ - Economisesti timp si energie electrica cu fiecare spalare. 

Produsul dispune de sistem electronic al balansului care, prin distribuirea uniforma a rufelor in interiorul tamburului, diminueaza vibratiile si reduce zgomotul produs in timpul stoarcerii. 

Capacitate de incarcare 5kg - Capacitate de incarcare standard, perfecta pentru nevoile zilnice. 

eMAG reduceri masini de spalat Stock Busters clasa A++

Start intarziat - Va ofera flexibilitate maxima, permitand setarea pornirii aparatului la programul dorit, intr-un interval de 3-12 de ore. 

Blocare contra actionarii de catre copii - Puteti activa aceasta functie pentru a evita actionarea masinii de spalat de catre copii in timpul functionarii acesteia. 

Functie pentru indepartarea spumei - Daca este utilizata o cantitate prea mare de detergent, se va forma o cantitate mare de spuma, fiind afectata eficienta etapelor de spalare si clatire. Aceasta functie permite detectarea automata a spumei in exces si indepartarea acesteia. 

Sistemul ECO LOGIC optimizeaza consumul de apa si detergent, precum si durata programului de spalare in functie de cantitatea de rufe incarcate. Sistemul Eco Logic te va ajuta sa protejezi natura si sa faci si economie. De exmplu, la incarcarea pe jumatate a masinii, economia de energie poate ajunge pana la 50%. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Stock Busters Samus

2. Masina de spalat rufe Samus WSL-581A+, cu o capacitate de 5 kg, 800 rpm, clasa A+ de eficienta energetica, latime de 59,5 cm, functie Auto-echilibrare tambur, de culoare alba, are o reducere de 18% in campania eMAG reduceri masini de spalat Stock Busters.

Samus WSL-581A+ este o masina de spalat rufe automata, cu incarcare frontala, incadrata in clasa energetica A+. 

Are dimensiunea compacta de 85 x 59.5 x 47 cm, dispune de incarcare de 5 kg si o viteza de stoarcere de 800 de rotatii pe minut.

De asemenea, are un hublou mare cu o deschidere a usii de 180 de grade care este confortabil si va permite sa incarcati rufele cu usurinta. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Stock Busters Hyundai

3. Masina de spalat rufe, Hyundai HY WM6100, alba, display LED, cu o capacitate de incarcare de 6 kg, clasa A++ de eficienta energetica, 1000 rpm, incarcare frontala, cu 15 programe, beneficiaza de o reducere de 33% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe Stock Busters.

Masina de spalat beneficiaza si de o garantie de 3 ani.

Iata care sunt caracteristicile acestei masini de spalat:

Tip display: LED
6 kg capacitate de incarcare
Clasa de eficienta energetica A++
1000 rpm
Incarcare Frontala
Programe: 15
Programe de baza: rapid 30 de min, lana, spalare manuala, delicate, bumbac, sintetic, clatire si centrifugare, evacuare; programe speciale: bumbac eco, prespalare, clatire suplimentara, program anti sifonare, memorie pentru programele cele mai des folosite, "Time Delay" si "Time Save". 
Buton blocare copii
Energie consumata: 171 kWh/an
Zgomot spalare: 58 dB(A)
Zgomot centrifugare: 77dB(A)
Greutate 50 de kg
Dimensiuni (WxHxD): 597x845x497mm 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close