Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 masini de spalat rufe sub 900 de lei

eMAG reduceri. 3 masini de spalat rufe sub 900 de lei

eMAG reduceri. 3 masini de spalat rufe sub 900 de lei
12 Iun 2020   •   16:45

eMAG reduceri masini de spalat rufe. Magazinul online eMAG are reduceri excelente in aceasta perioada la masini de spalat rufe.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta si am descoperit 3 masini de spalat rufe de calitate, insa care au preturi foarte mici. Fiecare dintre masinile de spalat rufe de mai jos costa sub 900 de lei.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Samus

1. Masina de spalat rufe Samus WSL-581A+, 5 kg, 800 rpm, clasa A+, latime 59.5 cm, functie Auto-echilibrare tambur, alb, are o reducere de 23% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe.

Pretul este AICI.

Samus WSL-581A+ este o masina de spalat rufe automata, cu incarcare frontala, incadrata in clasa energetica A+. 

Are dimensiunea compacta de 85 x 59.5 x 47 cm, dispune de incarcare de 5 kg si o viteza de stoarcere de 800 de rotatii pe minut, un hublou mare cu o deschidere a usii de 180 de grade care este confortabil si va permite sa incarcati rufele cu usurinta.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Albatros

2. Masina de spalat rufe Albatros AWM852A+, 5 Kg, 800 RPM, alba, are o reducere de 23% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe.

Pretul este AICI.

Masina de spalat are incarcare frontala, o capacitate de incarcare de 5 kilograme, si o viteza maxima de centrifugare de 800 rotatii pe minut. Nivelul de zgomot la centrifugare este de 75 dB, iar nivelul de zgomot la spalare de 65 dB.
 
Cuva este fabricata din poliplex, iar hubloul se deschide spre dreapta. Panoul de comanda este mecanic.

Masina de spalat are o adancime de 47 de cm si un consum anual de energie de 141 kWh. Face parte din clasa A+ de eficienta energetica. 

In total, ea are 23 de programe de spalare, inclusiv pentru bumbac.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Heinner

3. Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, 60 cm, de culoare alba, are si ea un pret excelent in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe.

Pretul este AICI.

Clasa Energetica A+ - Economisesti timp si energie electrica cu fiecare spalare. 

Sistem electronic de control al balansului Produsul dispune de sistem electronic de control al balansului care, prin distribuirea uniforma a rufelor in interiorul tamburului, diminueaza vibratiile si reduce zgomotul produs in timpul stoarcerii. 

Capacitate de incarcare 5kg - Capacitate de incarcare standard, perfecta pentru nevoile zilnice. 

Eliminarea semnalelor acustice - Masina de spalat este prevazuta cu o functie de semnalizare sonora suplimentara. Dupa dezactivarea acestei functii, soneria va fi inactiva. 

Blocare contra actionarii de catre copii - Puteti activa aceasta functie pentru a evita actionarea masinii de spalat de catre copii in timpul functionarii acesteia. 

eMAG reduceri masini de spalat rufe clasa A+

Functie pentru indepartarea spumei - Daca este utilizata o cantitate pre mare de detergent, se va forma o cantitate mare de spuma, fiind afectata eficienta etapelor de spalare si clatire. Aceasta functie permite detectarea automata a spumei in exces si indepartarea acesteia. 

Prespalare - Activeaza o spalare suplimentara inaintea spalarii principale. 

Clatire suplimentara - Selectarea acestei functii activeaza clatirea suplimentara a rufelor. 

Curatarea cuvei - Acest program este creat special pentru curatarea cuvei si a furtunului. Se realizeaza la o temperatura de 90 °C . Atunci cand se realizeaza aceasta operatiune, nu pot fi adaugate haine sau alte articole de spalat. Daca se adauga si o cantitate adecvata de agent de curatare (special pentru masinile de spalat automate), curatarea tamburului va fi si mai eficienta.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close