Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 masini de spalat foarte eficiente ce costa sub 820 de lei

eMAG reduceri. 3 masini de spalat foarte eficiente ce costa sub 820 de lei

eMAG reduceri. 3 masini de spalat foarte eficiente ce costa sub 820 de lei
03 Mar 2019   •   15:00

eMAG reduceri masini de spalat. Au mai ramas doar 3 zile din campania de reduceri Crazy Days desfasurata de emag.ro, care vine cu preturi de senzatie inclusiv la masini de spalat de la diferite branduri.

eMAG reduceri masini de spalat Crazy Days – Toate ofertele sunt AICI.

Cu ploi, lapovita si ninsoare in cea mai mare parte a tarii, vremea de afara inca ne pune probleme si ne poate murdari cu mare usurinta imbracamintea. Daca ai nevoie de o masina de spalat rufe noua, care sa faca fata tuturor provocarilor, poti arunca un ochi pe aceasta lista de reduceri.

Am analizat oferta emag.ro si am identificat 3 masini de spalat foarte performante si totodata eficiente energetic (doua dintre ele fac parte din clasa A++), dar care au preturi foarte mici.

eMAG reduceri masini de spalat Heinner

1. Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080VA++, cu o capacitate de incarcare de 5 kg, 800 RPM, clasa A++ de eficienta energetica, cu functie de start intarziat, Sistem Eco Logic, 60 cm, de culoare alba, are o reducere de 45% in campania eMAG reduceri masini de spalat Crazy Days.

Datorita clasei energetice A++ economisesti timp si energie electrica cu fiecare spalare. 

Produsul dispune de sistem electronic al balansului care, prin distribuirea uniforma a rufelor in interiorul tamburului, diminueaza vibratiile si reduce zgomotul produs in timpul stoarcerii. 

Capacitatea de incarcare de 5 kg este una standard, perfecta pentru nevoile zilnice. 

Functia de start intarziat va ofera flexibilitate maxima, permitand setarea pornirii aparatului la programul dorit, intr-un interval de 3-12 de ore. 

eMAG reduceri masini de spalat rufe

Puteti activa functia de blocare contra actionarii de catre copii pentru a evita actionarea masinii de spalat de catre copii in timpul functionarii acesteia. 

Masina beneficiaza si de functie pentru indepartarea spumei. Daca este utilizata o cantitate prea mare de detergent, se va forma o cantitate mare de spuma, fiind afectata eficienta etapelor de spalare si clatire. Aceasta functie permite detectarea automata a spumei in exces si indepartarea acesteia. 

Sistemul ECO LOGIC optimizeaza consumul de apa si detergent, precum si durata programului de spalare in functie de cantitatea de rufe incarcate. Sistemul Eco Logic te va ajuta sa protejezi natura si sa faci si economie. De exmplu, la incarcarea pe jumatate a masinii, economia de energie poate ajunge pana la 50%. 

Masina beneficiaza si de 5 ani garantie si de un voucher buy back de 150 de lei (la schimb cu un aparat electrocasnic vechi).

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Crazy Days – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Arctic

2. Masina de spalat rufe Slim Arctic APL51011BDW3, cu o capacitate de incarcare de 5 kg, 1000 RPM, clasa A++ de eficienta energetica, de culoare alba, are o reducere de 36% in campania eMAG reduceri masini de spalat Crazy Days.

Masina de spalat are beneficiaza de o garantie de 5 ani, precum si de un voucher buy back de 150 de lei (la schimb cu un aparat electrocasnic mai vechi).

CLASA ENERGETICA A++ garanteaza o economie substantiala de energie, comparativ cu masinile din clasa A+ si A. 

TURATIE MAXIMA 1000 rpm - Numarul de rotatii reprezinta viteza maxima de stoarcere pe care o poti alege pentru spalare, valoarea minima fiind de 400 de rotatii pe minut, valoarea maxima atingand 1000 de rotatii. 

eMAG reduceri masini de spalat Slim Arctic

DOOR OPENING ANGLE 170˚ - Unghiul de deschidere de 170˚ al usii permite accesarea facila a interiorului cuvei. 

ECO DOSE - Dispozitiv practic si eficient, care asigura o dozare optima a detergentului lichid, in timpul ciclului de spalare, deoarece acesta se dizolva mai usor, patrunde mai repede in tesatura, actioneaza mai eficient si este mai delicat cu hainele. In plus, nu lasa nici urme pe haine. 

CHILD LOCK - Permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Aparatul Arctic este gandit sa iti ofere un plus de siguranta, fiind potrivit pentru intreaga familie.

DESIGN S-SHAPE - Reprezinta design-ul peretilor laterali ai masinii de spalat, gandit sa reduca nivelul de vibratii din timpul functionarii aparatului, asigurandu-se astfel o spalare cu minim de zgomot.

eMAG reduceri masini de spalat rufe ieftine

SISTEM ELECTRONIC DE CONTROL AL BALANSULUI - Sistemul distribuie uniform rufele in interiorul tamburului (recipientul in care sunt spalate rufele), diminuand vibratiile si zgomotul produs in timpul stoarcerii, pentru o functionare mai silentioasa. In acest mod poti folosi masina de spalat Arctic in orice moment al zilei. 

Masina de spalat are si functie ECO WASH - Optiune de spalare disponibila impreuna cu majoritatea programelor de spalare, ce permite spalarea cu apa rece si ofera o scadere a consumului de energie de pana la 80%. Cu masina de spalat Arctic poti sa speli eficient si economic cu apa rece.

AMANARE PORNIRE - Functia iti permite programarea spalarii intr-un interval de 9 ore. Astfel, nu mai esti nevoit sa iti planifici activitatile dupa programul de spalare a rufelor.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Crazy Days – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Samus

3. Masina de spalat rufe Samus WSL-581A+, 5 kg, 800 rpm, clasa A+, latime de 59,5 cm, functie Auto-echilibrare tambur, de culoare alba, are o reducere de 18% in campania eMAG reduceri masini de spalat Crazy Days.

Samus WSL-581A+ este o masina de spalat rufe automata, cu incarcare frontala, incadrata in clasa energetica A+. 

Are dimensiunea compacta de 85 x 59.5 x 47 cm, dispune de incarcare de 5 kg si o viteza de stoarcere de 800 de rotatii pe minut, un hublou mare cu o deschidere a usii de 180 de grade care este confortabil si va permite sa incarcati rufele cu usurinta. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Crazy Days – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close