Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 mașini de spălat excelente sub 820 de lei

eMAG reduceri. 3 mașini de spălat excelente sub 820 de lei

eMAG reduceri masini de spalat rufe. E iarna, si chiar daca nu avem parte de zapada, de multe ori hainele noastre au de suferit din cauza noroiului si a murdariei de pe strazi.

eMAG reduceri. 3 mașini de spălat excelente sub 820 de lei
17 Ian 2020   •   12:35

Din fericire, magazinul emag.ro are oferte foarte bune la inceput de an la masini de spalat performante.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta eMAG si am descoperit 3 masini de spalat de la branduri celebre precum Heinner, Samus ori Star-Light care costa sub 820 de lei.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Heinner

1. Masina de spalat rufe Heinner HWM-5080E, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, Alb, are o reducere de 27% in campania eMAG reduceri masini de spalat.

Caracteristici principale

Clasa energetica: A+
Capacitate: 5 kg
Viteza stoarcere: 800rpm
23 programe de spalare

Program rapid: 15, 30, 45 min
Functie “Finalizare program in: 3H, 6H, 9H”
Functie blocare acces copii
Functie operare silentioasa
Sistem detectare spuma
Blocare automata a usii
Incarcare frontala

Specificatii

Dimensiuni (WxDxH): 59.5x47x85 cm
Putere: 1950W
Nivel de zgomot la spalare: 59 dB
Nivel de zgomot la stoarcere: 74 dB

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Samus

2. Masina de spalat rufe Samus WSL-581A+, 5 kg, 800 rpm, clasa A+, latime 59.5 cm, functie Auto-echilibrare tambur, alb, are o reducere de 22% in campania eMAG reduceri masini de spalat.

Samus WSL-581A+ este o masina de spalat rufe automata, cu incarcare frontala, incadrata in clasa energetica A+. 

Are dimensiunea compacta de 85 x 59.5 x 47 cm, dispune de incarcare de 5 kg si o viteza de stoarcere de 800 de rotatii pe minut, un hublou mare cu o deschidere a usii de 180 de grade care este confortabil si va permite sa incarcati rufele cu usurinta. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Star-Light

3. Masina de spalat rufe Star-Light WML-610APP, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb, are o reducere de 34% in campania eMAG reduceri masini de spalat.

Aceasta masina de spalat contine 15 programe concepute special pentru nevoile tale de zi cu zi pentru a proteja tesatura si a curata in profunzime cele mai murdare rufe. 

Printre ele amintim: programul Rufe Delicate, Lana, Bumbac, Sintetice etc. 

Masina de spalat Star-Light WML-610APP are o capacitate mare, de 6 litri, ceea ce ii confera avantajul de a putea spala intr-o singura “mana” un volum consistent de rufe, economisind astfel timpul si energia folosite pentru o a doua spalare. 

Aflata in categoria A++, masina de spalat rufe Star-Light functioneaza la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste eficienta consumului energetic, spalarea si respectiv uscarea rufelor.

Pe afisajul electronic LED puteti vizualiza temperatura de spalare a masinii dumneavoastra, numarul de rotatii pe minut (viteza de centrifugare), timpul ramas pana la finalizarea programului, daca usa masinii este blocata sau nu, functiile auxiliare selectate si pozitia actuala in cadrul programului. 

eMAG reduceri masini de spalat rufe clasa A++

Baby Wash - Acest program a fost conceput special pentru bebelusul tau si cuprinde o clatire suplimentara ce confera mai multa curatenie hainelor bebelusului tau pentru ai proteja pielea. 

Bumbac - Este recomandat pentru spalarea hainelor persoanelor cu alergii ale pielii sau bebelusilor. Acesta imbunatateste efectele de spalare si mareste timpul suplimentar de spalare. 

Programul “Lana” - Program usor de folosit destinat tesaturilor delicate precum cele din lana. Acesta iti curata hainele delicate din lana protejand totodata si tesatura fina.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri telefoane Huawei

Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close