Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri: 3 masini de spalat excelente. Clasa A+++ sub 900 de lei

eMAG reduceri: 3 masini de spalat excelente. Clasa A+++ sub 900 de lei

eMAG reduceri: 3 masini de spalat excelente. Clasa A+++ sub 900 de lei
12 Oct 2019   •   14:54

eMAG reduceri masini de spalat rufe. Magazinul online emag.ro are oferte excelente in aceasta perioada la masini de spalat de la diferite firme.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

Am gasit masini de spalat rufe ce fac parte din clasa de eficienta energetica A+++ si care costa si sub 900 de lei. 

De asemenea, emag.ro scoate la vanzare masini de spalat la preturi bune ce au garantie de 5 ani (si chiar de 10 ani pentru motor).

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Whirlpool

1. Masina de spalat rufe Slim Whirlpool FreshCare+ FWSD81283WS EU, 6th Sense Colours, 8 kg, 1200 rpm, Clasa A+++, Alba, are o reducere de 37% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe.

FreshCare+ - Pastreaza imbracamintea proaspata pana la 6 ore de la incheierea ciclului. Operatiunea delicata de abur ingrijeste rufele in interiorul masinii de spalat. FreshCare + foloseste o serie de miscari precise si variabile ale cilindrilor alternate cu jeturi de aburi la intervale regulate pentru a circula aerul in tambur, creand un nivel perfect de umiditate pentru a va mentine imbracamintea proaspata. 

Descoperiti inovatiile si tehnologiile care va vor impresiona cu cele mai bune rezultate de fiecare data si va vor ajuta sa economisiti pana la 50% in cazul energiei, apei si duratei. Doar introduceti rufele in tambur si selectati programul. Tehnologia Al Sasel-ea Simt va adapta automat parametrii cei mai buni pentru fiecare tip de rufe. 

Masina de spalat e echipata cu motorul 6th SenseInverter care asigura longevitatea, siguranta si economii de pana la 10% in comparatie cu clasa energetica A +++. Silentiozitatea exceptionala nu va va deranja nici macar noaptea. 

Energy class A+++ -30% Reduce consumul de energie pana la 30% in comparatie cu clasa A. 

Datorita sensorilor avansati care masoara si monitorizeaza nivelul de apa si turatia motorului, o serie de algoritmi detecteaza si definesc pentru fiecare faza a spalarii de la inceput pana la clatire cei mai buni parametrii in concordanta cu tipul de incarcatura si dimensiune. 

eMAG reduceri masini de spalat rufe Slim Whirlpool

Noul sistem FreshCare + pastreaza prospetimea rufelor la incheierea ciclului de spalare. FreshCare + inhiba proliferarea principalelor surse de miros chiar si atunci cand rufele sunt lasate in interiorul tamburului timp de mai multe ore. Cand nu aveti timp sa scoateti rufele din masina sau sunteti afara, acest sistem reprezinta solutia ideala pentru a pastra prospetimea rufelor in interiorul masinii timp de pana la sase ore de la incheierea ciclului.

Datorita programelor cu optiunea FRESH CARE+ vei putea sa-ti organizezi timpul si sa te concentrezi pe lucrurile care iti plac cu adevarat, deoarece dupa terminarea ciclului de spalare, daca este selectat optiunea FreshCare+ va determina un ciclu delicat al tamburului, permitand hainelor sa ramana proaspete, pentru mai mult timp. Astfel indiferent ca intarziem sau nu cu extragerea rufelor din tambur, hainele isi vor pastra mirosul de “proaspat spalate” pana la 6 ore.

Indiferent ca este vorba despre hainele celui mic sau de haine delicate de vara, ori din material de lana sau alt tip de tesatura cu FRESH CARE+ ai programe si optiuni dedicate& adaptate astfel incat sa corespunda nevoilor tale, in functie de tipul tesaturii sau timpul pe care il ai la dispozitie.

Dupa incheierea ciclului de spalare, FreshCare+ are grija de tesaturile tale prin miscari delicate ale tamburului si tratament cu abur. permitand hainelor sa ramana proaspete, pentru mai mult timp. Astfel indiferent ca intarziem sau nu cu extragerea rufelor din tambur, hainele isi vor pastra mirosul de “proaspat spalate” pana la 6 ore.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Clasa A+++

Acest tratament inhiba dezvoltarea de bacterii si formarea mirosurilor neplacute pana la deschiderea usii masinii de spalat. Datorita tehnologiei 6th Sense, senzorii speciali monitorizeaza in permanenta procesul spalarii hainelor, regland presiunea, consumul de apa si timpul de spalare. Masina va spala atata timp cat hainele sunt murdare si se va opri atunci cand rezultatul este perfect. Soft Move reprezinta un cumul de miscari specifice pe care tamburul le face in functie de fiecare program in parte. Miscarile sunt personalizate in functie de fiecare tip de tesatura si incarcatura pe care masina le detecteaza inca de la inceputul ciclului de spalare. Aceste miscari reprezinta o combinatie inteligenta intre urmatorii parametri: Acceleratii, Viteza, Pauza, Rotatiii. 

Display-ul prietenos cu design sofisticat va duce spre o utilizare cat mai confortabila si intuitiva. Datorita controlului rotativ functiile de selectare sunt intuitive si placute la atingere. Ecranul digital este usor de citit si face ca setarea programului de spalare si urmarirea a procesului sa fie usoara si clara.

Capacitate de incarcare de 8 kg este foarte generoasa.

Senselnverter Motor este un motor avansat care asigurä fiabilitate datoritä tehnologiei fara perii si controlul invertor. Senselnverter motor este garantat 10 ani. Senselnverter Motor adapteazä misarile tamburului, frecventa si durata pentru fiecare faza de spalare, asigurand ingrijirea rufelor si cele mai bune performante de spalare. De asemenea, garanteaza o eficienta energetica ridicata si o functionare silentioasä. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Beko

2. Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733XS0, 1400 RPM, Spalare 8 kg, Uscare 5 kg, 16 programe, Motor ProSmart Inverter, Wash & Wear, BabyProtect, Clasa A, Alba, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe.

Masina beneficiaza de 5 ani garantie, iar motorul sau are o garantie de 10 ani. Ea poate fi cumparata si in rate fara dobanda de pe emag.ro.

Wash & Wear - Rapid si eficient poti spala si usca 1 KG de haine doar in 60 de minute. Programul este special realizat pentru spalarea si uscare rapida a hainelor dintr-o textura subtire, care pot fi purtate pentru o perioada scurta de timp si nu prezinta grad de murdarire. 

Baby Protect+ - Ideal pentru hainutele de bebelusi si cu un plus de grija pentru persoanele cu pielea sensibila sau alergica, programul Baby Protect+ asigura performante superioare la spalare si limpezire. Senzorii de temperatura si umiditate permit un control atent al climatului din interiorul cuvei. 

Tehnologia Silent-Tech asigura o spalare mult mai silentioasa decat masinile de spalat rufe standard cu ajutorul motorului ProSmart Inverter si a peretilor laterali in forma de S, astfel zgomotul este redus sub media unei conversatii. Functionare ultra-silentioasa, pentru confort deplin.

eMAG reduceri masini de spalat rufe cu uscator

Motorul ProSmartInverter este partenerul tau de nadejde atunci cand ai nevoie de liniste. Acesta este echipat cu un set de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare: 10 ani garantie, eficienta energetica pe care o poti observa pe factura ta de energie electrica, nivelul de zgomot este redus prin controlul imbunatatit al turatiei, absenta vibratiilor si eliminarea emisiilor electromagnetice, astfel te poti bucura de liniste impreuna cu familia ta. Toate aceste avantaje sunt dublate de durabilitatea si robustetea acestuia din care au fost eliminate elementele supuse uzurii cum ar fi periile de carbon. 

Prin designul special al cuvei, tehnologia Aquawave creeaza conditii optime si eficiente de uscare, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul uscarii, imitand ritmul natural al valurilor. Astfel, camasa ta preferata va arata ca noua la fiecare uscare. 

Tehnologia Aquafusion special dezvoltata pentru reducerea cantitatii de detergent pierdute la fiecare spalare va va ajuta sa economisiti bani si detergent, imbunatatind in acelasi timp performanta spalarii.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe Slim Arctic

3. Masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW0, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alba, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri masini de spalat rufe.

De asemenea, beneficiaza de 10% extrareducere si de 5 ani garantie.

Cu o capacitate generoasa de 7 kg, masina de spalat Arctic APL71012BDW0 este ideala pentru familiile numeroase. Cu dispozitivul Eco Dose asiguri o dozare optima a detergentului lichid, in timpul ciclului de spalare, deoarece acesta se dizolva mai usor, patrunde mai repede in tesatura, actioneaza mai eficient si este mai delicat cu hainele. 

Autocuratare cu SteamClean - Acest program te ajuta sa indepartezi rezidurile si depunerile de detergent cu ajutorul aburului, astfel ca masina ta de spalat isi mentine buna functionare o perioada cat mai indelungata si de asemenea, se indeparteaza mirosurile neplacute. 

SteamClean - Cu ajutorul tehnologiei SteamClean hainele tale au parte de o ingrijire delicata si scapi de cutele nedorite. Articolele tale preferate de imbracaminte se vor mentine impecabil datorita aburului care se poate utiliza la inceput sau la final in functie de programul selectat. Daca este eliberat la inceput are rolul de a inmuia hainele murdare usurand astfel procesul de curatare, iar daca este eliberat la final are o contributie majora pentru inlaturarea cutelor, tesaturile devenind placute la atingere.

Clasa energetica A+++ - Garanteaza cel mai mic consum de energie pe termen lung, comparativ cu produsele din clasa A+. Economisesti vizibil cu fiecare factura si in plus, protejezi mediul inconjurator. 

eMAG reduceri masini de spalat rufe Arctic

Aqua Safe - Regleaza consumul si controleaza excesul de apa, in functie de cantitatea articolelor pe care doresti sa le speli. Obtii haine curate cu un consum optim de apa si economisesti pe termen lung.

CONTROL Sistem electronic de ajustare a cantitatii de apa - Pentru a obtine cele mai bune performante de spalare si consum energetic redus, acest sistem automat de reglare a consumului de apa vine in ajutorul tau. Aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, astfel ca tu sa ai cele mai bune rezultate cu un minim de efort. 

Capacitate de incarcare 7 Kg - Masina de spalat Arctic cu capacitate de incarcare generoasa, ideala pentru familiile numeroase. Tu alegi volumul potrivit nevoilor tale. 

Turatie variabila 1000 - Reprezinta viteza maxima de stoarcere pe care o poti alege pentru spalare, valoarea minima fiind de 600 de rotatii pe minut, iar valoarea maxima atingand 1000 de rotatii. Alegi numarul de rotatii potrivit hainelor tale.

Unghiul de deschidere de 170˚ al usii permite accesarea facila a interiorului cuvei. 

eMAG reduceri masini de spalat rufe ieftine

Eco Dose - Dispozitiv practic si eficient, care asigura o dozare optima a detergentului lichid, in timpul ciclului de spalare, deoarece acesta se dizolva mai usor, patrunde mai repede in tesatura, actioneaza mai eficient si este mai delicat cu hainele. In plus, nu lasa nici urme pe haine. Folosesti eficient detergentul lichid. 

Amanare pornire - Functia iti permite programarea spalarii intr-un interval de 24 ore. Astfel, nu mai esti nevoit sa iti planifici activitatile dupa programul de spalare a rufelor. Tu decizi cand incepe programul dorit, indiferent de durata sau intensitate. 

Child Lock - Permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Aparatul tau Arctic este gandit sa iti ofere un plus de siguranta, fiind potrivit pentru tine si familia ta. Copiii tai se pot juca langa masina de spalat, fara ca tu sa-i supraveghezi permanent. 

Sistem electronic de control al balansului - Sistemul distribuie uniform rufele in interiorul tamburului (recipientul in care sunt spalate rufele), diminuand vibratiile si zgomotul produs in timpul stoarcerii, pentru o functionare mai silentioasa. Poti folosi masina de spalat Arctic in orice moment al zilei. Speli eficient si cu minim de zgomot. 

eMAG reduceri masini de spalat rufe inainte de Black Friday 2019

Design-ul special Aqua Surf creeaza conditii optime de spalare pentru rufele tale si asigura o curatare eficienta, dar si delicata, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii, imitand ritmul natural al valurilor. 

Tehnologia Smart Sensors asigura un consum optim de resurse, la fiecare spalare, prin intermediul celor 4 senzori speciali. Astfel, temperatura apei, nivelul de spuma, viteza motorului la spalare si centrifugare, precum si tensiunea de alimentare vor fi reglate in mod automat, pentru confortul tau si eficienta masinii tale. 

Eco Heater - Rezistenta masinii este acoperita cu un strat de nichel care protejeaza de rugina si asigura o durabilitate de 100 de ori mai mare decat rezistentele standard si depuneri de calcar cu 40% mai mici. Masina ta va functiona eficient si economic pentru o perioada indelungata. 

Flow Control - Sistem special de sigilare a scurgerii ce pastreaza detergentul in masina pana in momentul clatirii. Astfel, cantitatea de detergent este folosita la maxim, aducandu-ti economii de pana la 5.5 kg in fiecare an, alaturi de o economie substantiala de apa si energie electrica. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri masini de spalat rufe – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close