Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 frigidere super-eficiente sub 800 de lei

eMAG reduceri. 3 frigidere super-eficiente sub 800 de lei

eMAG reduceri. 3 frigidere super-eficiente sub 800 de lei
19 Mar 2019   •   15:33

eMAG reduceri frigidere Stock Busters. In perioada 19 – 21 martie, magazinul emag.ro desfasoara campania Stock Busters, care are oferte excelente la frigidere de la diferite branduri.

eMAG reduceri frigidere Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta emag.ro si am descoperit frigidere foarte bune care costa sub 800 de lei.

eMAG reduceri frigidere Stock Busters - Star-Light

1. Un frigider cu doua usi Star-Light FDDV-213A+, cu un volum de 213 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 144 de cm, de culoare alba, are o reducere de 36% in campania eMAG reduceri frigidere Stock Busters.

Frigiderul Star-Light FDDV-213A+ imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata. Este ideal pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor ridicate la energia electrica. Asta pentru ca, spre deosebire de modelele anterioare, frigiderul Star-Light FDDV-213A+ consuma cu pana la 20% mai putine resurse datorita clasei energetice A+. 

Frigiderul Star-Light FDDV-213A+ dispune de spatiu de stocare mai mult decat generos pentru familia dumneavoastra. 

eMAG reduceri frigidere Stock Busters la oferta

Compartimentele va ofera libertate in organizarea alimentelor, datorita proiectarii orientate catre utilitate si functionalitate. 

Rafturile ajustabile, usa reversibila sau spatiul suficient pentru sticle, de pe usa, va permit o depozitare eficienta. 

Frigiderul este prevazut cu un sistem automat de dezghetare.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Stock Busters Arctic

2. Frigiderul cu doua usi Arctic AD54240P+, cu un volum de 223 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, cu inaltimea de 146,5 cm, de culoare alba, are o reducere de 28% in campania eMAG reduceri frigidere Stock Busters.

Frigiderul cu 2 usi Arctic AD54240P+ este prevazut cu Garden Fresh, un compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Astfel, alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata.

Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare.

eMAG reduceri frigidere Stock Busters cu doua usi

Rafturi ajustabile sunt pozitionate pe usa, fiind dedicate depozitarii recipientelor de diverse dimensiuni precum borcane sau sosuri. Iar XXL Bottle este un raft special pozitionat pe usa, dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni. Sticlele tale vor fi mereu la indemana.

Garnitura antibacteriana a usilor contine aditivi speciali ce protejeaza frigiderul impotriva bacteriilor si a mucegaiului. Pastrezi mancarea in conditii de maxima igiena, prelungind totodata durata prospetimii alimentelor.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Stock Busters Heinner

3. Frigiderul cu 2 usi Heinner HF-H212A+, cu un volum de 212 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 143 de cm, de culoare alba, are o reducere de 27% in campania eMAG reduceri frigidere Stock Busters.

Datorita clasei de eficienta energetica A+ beneficiezi de un consum optim de energie electrica si de o super economie, in comparatie cu produsele din clasele inferioare. 

Capacitatea neta totala de 212 liri este suficienta pentru nevoile zilnice si pentru intreaga familie. 

Frigiderul dispune de un control mecanic cu termostat ajustabil. In acest mod setezi simplu si rapid temperatura din compartimentele de racire si congelare. 

eMAG reduceri frigidere Stock Busters ieftine

Frigiderul are 3 rafturi din sticla in interior, ce formeaza compartimente spatioase si convenabile pentru toate nevoile tale si intotdeauna suficient spatiu. 

Lumina moderna de tip LED, durabila si eficienta in privinta consumului de energie, asigura vizibilitate in orice colt al frigiderului.

Usile sunt reversibile si se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului frigorific. Le poti monta asa cum doresti, in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close