Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 frigidere sub 730 de lei, într-o campanie-fulger de oferte

eMAG reduceri. 3 frigidere sub 730 de lei, într-o campanie-fulger de oferte

eMAG reduceri. 3 frigidere sub 730 de lei, într-o campanie-fulger de oferte
20 Feb 2019   •   14:08

eMAG reduceri frigidere. Magazinul online emag.ro a dat startul unei campanii-fulger de reduceri. Stock Busters vine cu reduceri uimitoare la frigidere.

eMAG reduceri frigidere Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta emag.ro si am descoperit 3 frigidere foarte bune si foarte eficiente care costa sub 730 de lei.

eMAG reduceri frigidere Stock Busters Star-Light

1. Frigiderul cu doua usi Star-Light FDDV-213A+, cu un volum de 213 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 144 de cm, de culoare alba, are o reducere de 33% in campania eMAG reduceri frigidere Stock Busters.

Cu acest frigider puteti sa spuneti adio consumului ridicat de energie electrica. Frigiderul Star-Light FDDV-213A+ imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata. Este ideal pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor ridicate la energia electrica. Asta pentru ca, spre deosebire de modelele anterioare, frigiderul Star-Light FDDV-213A+ consuma cu pana la 20% mai putine resurse datorita clasei energetice A+. 

De asemenea, el beneficiaza de un spatiu generos de stocare.

Frigiderul Star-Light FDDV-213A+ dispune de spatiu de stocare mai mult decat generos pentru familia dumneavoastra. Compartimentele va ofera libertate in organizarea alimentelor, datorita proiectarii orientate catre utilitate si functionalitate. 

Rafturile ajustabile, usa reversibila sau spatiul suficient pentru sticle, de pe usa, va permit o depozitare eficienta. 

Frigiderul este prevazut cu un sistem automat de dezghetare.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Stock Busters Heinner

2. Un alt frigider cu un pret foarte bun in campania eMAG reduceri frigidere Stock Busters este frigiderul cu 2 usi Heinner HF-H212A+, cu un volum de 212 litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 143 de cm, de culoare alba.

Frigiderul are o reducere de 35% in aceste zile.

Frigiderul face parte din clasa energetica A+. Beneficiezi de un consum optim de energie electrica si o super economie, in comparatie cu produsele din clasele inferioare. 

Capacitatea neta totala este de 212 litri, aceasta fiind o capacitate de incarcare suficienta pentru nevoile zilnice si pentru intreaga familie. 

Frigiderul beneficiaza de control mecanic cu termostat ajustabil. Setezi simplu si rapid temperatura din compartimentele de racire si congelare. 

eMAG reduceri frigidere Stock Busters la oferta

Frigiderul are 3 rafturi de sticla ce formeaza compartimente spatioase si convenabile pentru toate nevoile tale si intotdeauna suficient spatiu. 

Lumina moderna de tip LED, durabila si eficienta in privinta consumului de energie, asigura vizibilitate in orice colt al frigiderului. 

Usile sunt reversibile. Ele se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului frigorific. Monteaza-le asa cum doresti, in functie de spatiul pe care il ai la dispozitie.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Stock Busters Albatros

3. Frigiderul Albatros FA20+, cu un volum de 155 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 123 de cm, cu 3 ani garantie, de culoare alba, are o reducere de 19% in campania eMAG reduceri frigidere Stock Busters.

Nu trebuie sa iti mai faci griji pentru facturile la lumina. Fiind incadrat in clasa emergetica A+, frigiderul cu doua usi Albatros FA20+ mentine prospetimea alimentelor tale cu un consum redus de energie.

Astfel, poti raci bauturi, congela alimente sau mentine mancarea proaspata mai multe zile fara a incarca factura la lumina, consumul anual fiind de numai 197 kwh/an.

Congelatorul este spatios. Proiectat pentru confort, majoritatea persoanelor preferand pozitionarea congelatorului in partea superioara a frigiderului, Albatros FA20+ beneficiaza de un congelator cu un volum de 40 de litri, perfect pentru congelarea legumelor, carnurilor sau depozitarea cutiilor cu inghetata. 

eMAG reduceri frigidere Stock Busters clasa A+

Proiectat dupa modelul classic, in nuanta de alb, Albatros FA20+ isi gaseste rapid locul in orice bucatarie. 

Compartimentarea este generoasa. Cu un volum net de 155 de litri, frigiderul dispune de 2 rafturi delimitate prin suporturi de sticla ajustabile. Astfel, nu trebuie sa iti faci probleme din cauza dimensiunii vaselor pe care le depozitezi, putand regla dimensiunea raftului in functie de necesitati.

Deasemenea, in partea inferioara se gaseste si un raft special conceput pentru mentinerea proaspata a fructelor si legumelor. Un alt avantaj al compartimentarii il reprezinta si cele 3 rafturi de pe usa acestuia, unde poti depozita linistit ouale, sticlele cu bauturi sau borcanele. 

Incadrat in categoria de 4 stele a sistemului de clasificare a congelatoarelor, congelatorul incorporat in frigider poate atinge temperaturi de pana la -18 grade Celsius si poate congela 5 kg de alimente sau 100 de litri in 24 de ore.

In functie de anotimp, de temperatura din casa sau de cat de rece doresti sa pastrezi bauturile si alimentele, poti regla chiar tu temperatura din frigider.

eMAG reduceri frigidere Stock Busters 

Un alt avantaj al acestui model il reprezinta becul interior, care se aprinde imediat ce ai deschis usa frigiderului, facilitand astfel contactul cu alimentele si sticlele depozitate in frigider.

Albatros fa20+ vine cu functie de dezghetare automata, ajutandu-te, astfel, sa economisesti timp si sa elimini de pe lista cu treburi casnice o noua sarcina. 

Proiectat pentru a satisface nevoile tale, frigiderul Albatros isi gaseste rapid loc in casa ta. Acesta are usile reversibile, astfel ca tu le poti monta atat pe partea stanga, cat si pe partea dreapta, in functie de locul de care dispui.

Piciorusele reglabile asigura o montare corecta a frigiderului in orice loc al casei tale. 

Detaliile frigiderului:
- capacitate neta 115 litri
- 2 rafturi de sticla
- 3 balcoane pe usa
- sertar mare pentru legume 

Detaliile congelatorului:
- congelatorul are o capacitate de 40 de litri 
- este format din doua rafturi mari 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close