Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 frigidere performante ce-ti racoresc alimentele in zilele calde de vara

eMAG reduceri. 3 frigidere performante ce-ti racoresc alimentele in zilele calde de vara

eMAG reduceri. 3 frigidere performante ce-ti racoresc alimentele in zilele calde de vara
23 Iul 2019   •   10:37

eMAG reduceri frigidere. Vara este o perioada in care trebuie sa ai mare grija de alimentele tale, in special in timpul perioadelor cu temperaturi ridicate. Daca esti in cautarea unui frigider performant, magazinul emag.ro are cateva oferte foarte atractive.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

Am analizat oferta eMAG si am descoperit frigidere excelente care beneficiaza de o dubla reducere: prin campania eMAG de reduceri si prin programul Rabla pentru electrocasnice.

eMAG reduceri frigidere Arctic

1. Frigiderul cu doua usi Arctic AD6310MT++, cu un volum generos de 306 litri, clasa A++ de eficienta energetica, inaltimea de 175,4 cm, de culoare argintie, are o reducere de 25% in campania eMAG reduceri frigidere. 

In plus, frigiderul beneficiaza si de o garantie prelungita, de 5 ani, iar cei care il achizitioneaza primesc o reducere suplimentara sub forma unui voucher de 300 de lei prin programul Rabla pentru electrocasnice.

Garden Fresh - Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata.

Clasa energetica A++ Garanteaza o economie substantiala de energie, comparativ cu produsele din clasa A+ si A. Economisesti vizibil cu fiecare factura.

eMAG reduceri frigidere clasa A++

Termostat Ajustabil - Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare.

Usi reversibile - Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. 

Rafturi Safety Glass - Rafturile fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere LG

2. Frigiderul cu 2 usi LG GTB583SHHZD, cu un volum de 410 litri, clasa A++ de eficienta energetica, Display LED, No Frost, Compresor Liniar, Smart Diagnosis, Wifi, inaltimea de 168 de cm, de culoare alba, are o reducere de 23% in campania eMAG reduceri frigidere.

Frigiderul beneficiaza si de un vocher de 300 de lei prin programul Rabla.

Iata cateva dintre caracteristicile acestui frigider:

- volumul net total al frigiderului este de 295 de litri
- volumul net total al congelatorului este de 115 litri
- sistem NoFrost
- multi-air flow
- ecran LCD
- senzori digitali
- protectie copii
- zona Fresh
- rafturi din sticla securizata
- control al umiditatii
- container pentru oua/vegetale/sticle
- smart diagnosis
- Wifi

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Beko

3. Un frigider cu doua usi Beko RDNE535E20DZM, cu un volum foarte generos de 471 de litri, Clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 193 de cm, NeoFrost, de culoare gri sidef, are o reducere de 33% in campania eMAG reduceri frigidere.

Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost, asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor ventilati de aer ce actioneaza independent. 

Ion Guard - Aceasta functie neutralizeaza bacteriile si microorganismele care genereaza mirosuri neplacute in interiorul frigiderului. Aerul din interiorul aparatului este mentinut curat si astfel alimentele pot fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp. 

Active odour filter - Filtrul activ de carbon elimina mirosurile neplacute, la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor. 

LED lighting - Asigura iluminarea optima, fara a incarca factura la energie electrica. Iluminare economica si performanta. 

eMAG reduceri frigidere cu doua usi

Water dispenser - Acest dispozitiv, montat in exteriorul aparatului frigorific, asigura apa rece si proaspata la o simpla apasare a clapetei, fara a fi necesara deschiderea usii. Bottle Rack
Suport cromat pentru sticle. 

Slim tank water dispenser - Rezervorul sistemului Water Dispenser este integrat ergonomic in usa frigiderului, spatiul de depozitare ramanand intact. Te racoresti cand vrei, ai spatiu cand ai nevoie. 

Usi reversibile - Directia in care se deschid usile frigiderului poate fi schimbata, in functie de restrictiile spatiului. Usile pot fi montate in partea stanga sau in dreapta datorita designului inovativ si a balamalelor laterale suplimentare. 

Display touch control - Afisajul electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit. 

eMAG reduceri frigidere clasa A+

Compartiment 0°C - Compartiment cu temperatura de Zero Grade, ideal pentru carne proaspata, peste si alimente cu o durata de viata mai scurta. Este perfect pentru alimentele perisabile.

Cooling Fan - Datorita ventilatorului montat in compartimentul racitor, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului si, totodata, va asigura performante mai bune de racire. 

Rafturi Safety Glass - Rafturile din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil. 

Functie racire rapida - Tehnologia de racire rapida permite racirea bauturilor in doar 15 minute. Compartimentul este ideal pentru racirea a 4 doze sau a unei sticle de 1,5 litri. 

Functie congelare rapida - Iti permite congelarea preparatelor preferate uniform si intr-un timp scurt. 

Door open buzzer - Avertizarea sonora se activeaza in cazul in care usa frigiderului ramane deschisa mai mult de un minut. 

Termostat reglabil - Sistemul de racire functioneaza impecabil cu un consum minim de energie iar temperatura poate fi reglata cu ajutorul unui termostat aflat la indemana si bine pozitionat pentru a nu fi actionat din greseala. 

Eficienta energetica A+ - Aparatele frigorifice din clasa energetica A+ consuma cu pana la 24% mai putina energie electrica decat produsele similare din clasa A.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close