Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 cuptoare incorporabile pentru coacerea legumelor de toamna

eMAG reduceri. 3 cuptoare incorporabile pentru coacerea legumelor de toamna

eMAG reduceri. 3 cuptoare incorporabile pentru coacerea legumelor de toamna
18 Sep 2019   •   12:09

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile. Toamna este aici, iar gospodinele se pregatesc sa coaca delicioasele legume pentru zacusca. Emag.ro vine in ajutorul lor cu oferte excelente la cuptoare.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

Ne-au uitat peste oferte si am descoperit 3 pachete alcatuite din cuptoare si plite incorporabile care au pretul redus cu o treime.

De asemenea, unele produse au o garantie de 5 ani.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile Arctic

1. Un pachet alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Arctic AROSC22130XD, cu un volum de 71 de litri, 4 functii, cu timer, si o plita incorporabila, pe gaz, cu 4 arzatoare, de 60 de cm, din inox, are o reducere de 31% in campania eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile.

Produsul beneficiaza si de o garantie de 5 ani.

Tip plita: Pe gaz
4 arzatoare
Culoare: inox
Butoane: inox 

APRINDERE INTEGRATA - Permite aprinderea arzatorului printr-o simpla apasare, fara a fi nevoie de chibrituri. Aprinzi plita pe loc.

SAFETY PLUS - Opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. 

VOLUM INTERIOR 71 LITRI - Cuptor de capacitate mare, pentru prepararea concomitenta a mai multor retete. 

CLASA ENERGETICA A - Ofera un consum moderat de energie electrica. Folosesti cuptorul la capacitate maxima, fara teama consumului excesiv. 

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile ieftine

4 FUNCTII DE GATIRE- 4 functii speciale ce simplifica gatitul traditional. Ai functiile potrivite stilului tau. 

TIMER - Contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele. Iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate.

AQUA DROP CLEAN - Permite curatarea rapida a cuptorului, prin simpla introducere a unui vas cu apa in interior. Cureti cuptorul, simplu, rapid si cu minim de efort.

GRILL - Activeaza elementul de incalzire superior. Obtii friptura perfecta, fara efort. 

INCALZIRE INFERIOARA - Activeaza elementul inferior de incalzire. Rumeneste perfect preparatele cu crusta. 

STATIC - Functie de gatire ce ofera o coacere uniforma a preparatelor, activand 2 elemente de incalzire, superior si inferior. Pregatesti fara efort prajiturile, produsele de patiserie sau dulciurile dorite de tine si familia ta. 

LOW GRILL - Activeaza partea interioara a elementulului de incalzire superior al cuptorului. Gatesti sau gratinezi rapid preparate sanatoase si gustoase.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile Beko

2. Un set alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Beko BSE22130X, electric, cu timer, cu un volum de 66 de litri, clasa A de eficienta energetica, din inox, si o plita incorporabila Beko HIAG64223SX, pe gaz, cu 4 arzatoare, din inox, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile.

Incapator si usor de utilizat, cuptorul incorporabil Beko BIC22100X este perfect pentru bucataria in care tu iti vei pune in practica retetele dorite si in care cei mici isi vor degusta deserturile mult asteptate. Volumul extins al acestui model ii permite ca, la dimensiuni standard, sa ofere un spatiu superior de gatire si depozitare. 

In plus, cuptorul este dotat si cu sistem Grill, solutia ideala pentru pregatirea cotletelor, a pestelui si pentru rumenirea la suprafata a alimentelor. 

Low Grill - Ideal pentru a gati o cantitate redusa de mancare, cum ar fi chipsuri sau toast-uri. Functia de low grill activeaza doar mijlocul partii superioare a elementului de incalzire. Asadar, energia este utilizata mult mai eficient. 

Incalzire inferioara - Permite pornirea doar a elementului de incalzire inferioara. Perfect pentru pizza sau pentru alimente care necesita o rumenire finala in partea inferioara. 

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile clasa A

Gatire conventionala - Elementul de incalzire superior si cel inferior actioneaza simultan, fara ventilator. Acest mod de coacere traditional este recomandat in pregatirea prajiturilor, foietajelor fine sau biscuitilor. 

Iluminare cuptor - Permite supravegherea alimentelor in timpul gatirii. 

Gratarul este folosit pentru fripturi si pentru amplasarea pe sina dorita a alimentelor care vor fi coapte, fripte sau gatite in caserola. 

Arzatoarele cu eficienta ridicata de la Beko iti vor oferi momentul de magie de care ai nevoie atunci cand te grabesti. Vei gati mult mai repede, sunt cu pana la 25% mai eficiente decat aragazele standard, ceea ce inseamna ca vei economisi timp si bani. Timpul petrecut in bucatarie va scadea cu 35% si vei folosi cu pana la 17% mai putin gaz decat un arzator obisnuit. 

Sistemul de siguranta opreste automat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii la plita in timpul functionarii. 

Aprindere integrata - Permite aprinderea flacarii la arzatoarele plitei pe gaz intr-un mod facil, direct de la butoanele panoului de control.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile Zanussi

3. Pachetul alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Zanussi ZOC25601XU, electric, multifunctional, cu un volum de 57 de litri, cu grill, clasa A de eficienta energetica, din inox, si o plita incorporabila Zanussi ZGH62414XA, pe gaz, cu 4 zone de gatit, aprindere electrica, dispozitiv de siguranta, de 60 de cm, din inox, are o reducere de 31% in campania eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile.

Cu o gama de functii cum ar fi incalzirea sus si jos, grill si ventilatie, acest cuptor cu multifunctii face gatitul mai usor, indiferent de meniu.

Stratul anti-amprente al acestui cuptor tine murdaria departe si mentine un aspect imaculat in bucatarie fara sa depui eforturi pentru a-l curata. 

Poti pastra acest cuptor impecabil de curat fara a depune aproape niciun efort. Captuseala sa catalitica speciala absoarbe grasimea, dupa care o arde la temperaturi ridicate. 

Cu functia cronometru este usor sa servesti cina la momentul dorit. Cronometrul te alerteaza atunci cand mancarea este gata si nu mai trebuie sa stai cu ochii pe mancare.

Gratarul face ca rumenirea painii prajite sa fie rapida si usoara. Este cea mai buna modalitate de a rumeni painea prajita servita la micul dejun, de a prepara kebab si legume si de a face toppingurile mai crocante.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

Subiecte în articol: emag eMAG.ro emag reduceri
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close