Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 3 combine frigorifice cu volum mare, dar cu preturi mici

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice cu volum mare, dar cu preturi mici

eMAG reduceri. 3 combine frigorifice cu volum mare, dar cu preturi mici
22 Mar 2019   •   13:36

eMAG reduceri combine frigorifice. Magazinul online emag.ro are reduceri in aceasta perioada la combine frigorifice de la diferite branduri.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

In campanie sunt incluse numeroase combine frigorifice mari, cu volum de peste 400 de litri, care fac parte din clase eficiente energetic, dar care au preturi excelente.

eMAG reduceri combine frigorifice Hotpoint

1. Combina frigorifica Hotpoint ENBGH19223FW, cu un volum de 450 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 195,5 cm, sistem Full No Frost, fabricata din inox, are o reducere de 31% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

O buna igiena a frigiderului este cea mai importanta conditie pentru pastrarea optima a alimentelor. Hygiene Advance este un tratament cu ioni de argint a peretilor interior ai frigiderului. Este o solutie naturala, permanenta ce previne formarea mucegaiului si a bacteriilor, asigurand in acelasi timp mediul ideal pentru pastrarea optima a alimentelor. 

Raftul pentru sticle faciliteaza gestionarea spatiului din frigider si este cel mai bun sistem pentru pastrarea in conditii de siguranta a sticlelor. 

eMAG reduceri combine frigorifice clasa A+

Racirea la inalta definitie nu asigura numai pastrarea alimentelor, ci si atmosfera ideala pentru pastrarea prospetimii alimentelor si a calitatii naturale a acestora. Tehnologia Active Oxygen (oxigen activ) pastreaza prospetimea alimentelor din prima zi pana la 9 zile, prevenind formarea bacteriilor cu pana la 90% si a mirosurilor neplacute cu pana la 70%. 

Tehnologia Air Tech Evolution pentru modelele independente si Air Technology pentru incorporabile garanteaza performante superioare in ceea ce priveste pastrarea alimentelor. 

Tehnologia Hygiene Advance asigura cel mai sigur mediu pentru alimente.

Combina frigorifica beneficiaza de o garantie de 5 ani si este inclusa in programul buy back, prin care cei ce dau la schimb un aparat electrocasnic vechi primesc un voucher de 100 de lei pe care il pot utiliza la cumpararea aparatului frigorific.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Beko

2. Combina frigorifica Beko RCNE520K20XP, ce are un volum de 454 de litri, NeoFrost, cu inaltimea de 192 de cm, clasa A+ de eficienta energetica, de culoare argintine, are o reducere de 21% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost, asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente. Aceasta tehnologie previne amestecarea mirosurilor si ajuta la distribuirea uniforma a umiditatii, cat si la restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii. Astfel, fructele si legumele se mentin ca proaspat culese.

Rafturile din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil. 

Datorita unei inovatii, temperatura optima se mentine permanent, iar tehnologia NO FROST impiedica formarea ghetii in congelator. 

In aparatul frigorific e asigurata mereu o iluminare optima cu LED, fara a incarca factura la energie electrica. Iluminarea este economica si performanta. 

eMAG reduceri combine frigorifice la oferta

Cutia pentru fructe si legume este un compartiment spatios, destinat pastrarii fructelor si legumelor in cele mai bune conditii. 

Datorita ventilatorului montat in compartimentul racitor, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului si, totodata, va asigura performante mai bune de racire. 

Filtrul activ de carbon elimina mirosurile neplacute, la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor.

Si aceasta combina frigorifica beneficiaza de o garantie de 5 ani si este inclusa in oferta de vouchere buy back de 100 de lei.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Bosch

3. Combina frigorifica Bosch KGV58VL31S, cu un volum foarte generos de 505 litri si totodata extrem de eficienta, apartinand clasei A++, cu inaltimea de 191 de cm, de culoare argintie, are o reducere de 24% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.

Aceasta combina va ofera mult spatiu pentru articolele congelate XXL, avand un sertar pentru alimente congelate BigBox. Acesta este un sertar foarte adanc pentru alimente congelate, pentru stivuirea practica a pungilor de alimente congelate sau a articolelor congelate mari, precum cele de prajituri sau de pizza. Nu conteaza daca este vorba despre petrecerea unui copil sau de congelarea unui tort de nunta - in BigBox vei gasi suficient spatiu pentru alimente congelate de mari dimensiuni. 

Iluminarea LED mentine continutul frigiderului tau in lumina potrivita. Iluminarea cu LED aduce un concept de iluminat complet nou frigiderului tau, garantand o lumina uniforma dar nu orbitoare, a interiorului. Iluminarea LED utilizeaza mai putina electricitate decat sursele conventionale de iluminare si dureaza toata durata de functionare a aparatului. 

eMAG reduceri combine frigorifice clasa A++

Congelatoarele conventionale pot congela cu succes alimentele tale, dar mentinerea lor in stare congelata nu este garantata intotdeauna. Otiunea de congelare rapida "SuperFreezing" congeleaza alimentele mai rapid si protejeaza alimentele congelate existente de decongelare atunci cand adaugi noi alimente in congelator. Aparatele cu functie de congelare automata revin la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara, evitand risipa de energie. 

Necesitatea de a dezgheta in mod constant congelatorul tau conventional nu implica numai o investitie din timpul, ci si din energia ta. LowFrost reduce cantitatea de gheata care se formeaza in congelatorul tau pentru a elimina necesitatea de dezghetare frecventa. In cazul in care este necesara dezghetarea, congelatoarele dotate cu tehnologie LowFrost detin un orificiu practic la baza aparatului pentru o evacuarea rapida a apei rezultate la dezghetare. 

Datorita conditiilor optime de depozitare, alimentele tale isi pastreaza consistenta ideala. Inghetata, de exemplu, nu este nici prea moale, nici prea tare. 

O temperatura constanta in interiorul frigiderului este un factor decisiv pentru mai multa prospetime si savoare. Senzorii FreshSense monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close