Antena 3 CNN Economic eMAG frigidere cu reduceri-șoc. TOP 10 aparate frigorifice si cu 900 de lei mai ieftine

eMAG frigidere cu reduceri-șoc. TOP 10 aparate frigorifice si cu 900 de lei mai ieftine

eMAG frigidere cu reduceri-șoc. TOP 10 aparate frigorifice si cu 900 de lei mai ieftine
05 Mai 2017   •   16:01
eMAG desfasoara pana pe 8 mai campania de reduceri eMAG frigidere Cooling Days, care vine cu oferte atractive la combine frigorifice si frigidere.
 
eMAG frigidere la reducere in campania Cooling Days – Toate reducerile sunt AICI.
 
Am analizat ofertele incluse in campania de reduceri eMAG frigidere Cooling Days si am ales 10 dintre cele mai atractive produse aflate la reducere:
 

eMAG frigidere Albatros

 
1. Combina frigorifica Albatros CF39A+, cu un volum de 312 litri, clasa de eficienta energetica A+, inaltimea de 186 de cm si 3 ani garantie, are o reducere de 45% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Cooling Days. Combina frigorifica are un congelator care ocupa 89 de litri din volumul total al aparatului frigorific. Consumul sau energetic este de 273 de kWh/an. Pretul este AICI.

eMAG frigidere Arctic

 
2. Combina frigorifica Arctic ANK326B+, cu un volum de 295 de litri, clasa de eficienta energetica A+, inaltimea de 185,3 cm, are o reducere de 41%. Eco Buzz avertizeaza sonor, in cazul neinchiderii sau inchiderii incorecte a usii. Astfel, puteti preveni cresterea temperaturii in interiorul aparatului frigorific, dar si cresterea consumului de energie electrica. Cu Eco Buzz, puteti uita de grija usilor deschise. Termostat ajustabil e usor de folosit si permite reglarea rapida a temperaturii, in functie de nevoi si de temperatura ambientala. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG frigidere Beko

 
3. O alta combina frigorifica inclusa de eMAG in campania de reduceri Cooling Days este combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, cu un volum de 325 de litri, clasa de eficienta energetica A+, inaltimea de 201 cm, cu dispenser apa. Combina beneficiaza de o reducere eMAG de 41% pana pe 8 mai. Pretul este AICI.
 
eMAG frigidere la reducere in campania Cooling Days – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG frigidere Haier

 
4. Ne-a atras atentia si combina frigorifica Haier CFE633CSE, cu un volum de 310 litri, clasa de eficienta energetica A+, sistem No Frost si inaltimea de 188 de cm. Fiind iluminat cu LED, interiorul acestui aparat frigorific este mai stralucitor decat frigiderele care sunt iluminate traditional. Se consuma mai putina energie si nu necesita schimbare pe toata durata de viata a frigiderului. Combina frigorifica are si un sertar pentru legume care ofera un control al umiditatii. In acest fel, alimentele raman proaspete mai mult timp. Pretul este redus cu 900 de lei in aceste zile. Oferta este AICI.

eMAG frigidere Samsung

 
5. In cadrul campaniei de reduceri eMAG Cooling Days sunt incluse si produse Samsung. De pilda, combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF, cu un volum de 367 de litri, clasa de eficienta energetica A+, sistem No Frost, inaltimea de 201 cm, din grafit metalic, are o reducere de 39%. Tehnologia No Frost impiedica acumularea de gheata si mentine o temperatura constanta in toate colturile. In plus, raceste de aproape doua ori mai repede, solicitand mai putin sistemul de racire si marind durabilitatea acestuia. Pretul este AICI.

eMAG frigidere cu doua usi

 
6. Pentru cei care nu au nevoie de spatiu foarte mare, frigiderele sunt o solutie mult mai practica. eMAG are reduceri si la frigidere cu o usa sau cu doua usi pana pe 8 mai. Spre exemplu, frigiderul cu 2 usi Beko RDSA290M20X, cu un volum de 278 de litri, clasa de eficienta energetica A+, inaltimea de 162 cm, din inox, are o reducere de 37%. Acest frigider are o garnitura speciala montata pe usi pentru etansare, care contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor. Pretul poate fi gasit AICI.
 
eMAG frigidere la reducere in campania Cooling Days – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG frigidere Sharp

 
7. Si frigider cu 2 usi Sharp SJ-T1227M4W, cu un volum de 227 de litri, Direct Cooling, Clasa A+, LED, inaltimea de 144 de cm, are pretul redus cu 440 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG Cooling Days. Pretul este mai mic cu 440 de lei pana pe 8 mai. Oferta este AICI.

eMAG frigidere Indesit

 
8. Un alt frigider performant care va va ajuta sa economisiti energie este frigiderul cu doua usi Indesit RAA 29, cu un volum de 212 litri, Clasa A+, inaltimea de 143 de cm. Frigiderul are 4 rafturi, 4 suporturi pe usa si doua compartimente in congelatorul care are o capacitate de congelare de 2kg / 24h. In aceste zile, pretul este redus cu 34% si este foarte accesibil. Oferta este AICI.

eMAG frigidere Hotpoint

 
9. O alta oferta atractiva este cea pentru frigider cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW, cu un volum de 472 de litri, clasa de eficienta A+, sistem Full No Frost, inaltimea de 190 de cm, din inox. O buna igiena a frigiderului este cea mai importanta conditie pentru pastrarea optima a alimentelor. Sistemul Hygiene Advance este unul dintre cele mai mari atuuri ale acestui frigider. Sistemul consta intr-un tratament cu ioni de argint a peretilor interior ai frigiderului. Este o solutie naturala, permanenta, ce previne formarea mucegaiului si a bacteriilor, asigurand in acelasi timp mediul ideal pentru pastrarea optima a alimentelor. Frigiderul are o reducere de 33%. Pretul este AICI.

eMAG frigidere Arctic cu doua usi

 
10. Ultimul aparat frigorific pe care vi-l prezentam este frigiderul cu doua usi Arctic AD54240+, cu un volum de 223 de litri, clasa de eficienta energetica A+ si inaltimea de 145,8 de cm. Dotat cu un termostat usor de folosit, veti putea regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Puteti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele in cea mai buna stare. Frigiderul are o reducere de 30%, iar pretul este accesibil. Detaliile ofertei sunt AICI.
 
eMAG frigidere la reducere in campania Cooling Days – Toate reducerile sunt AICI.
 

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close