Antena 3 CNN Economic eMAG da startul verii! Reduceri-surpriza de pana la 4.000 de lei la aparate frigorifice

eMAG da startul verii! Reduceri-surpriza de pana la 4.000 de lei la aparate frigorifice

eMAG da startul verii! Reduceri-surpriza de pana la 4.000 de lei la aparate frigorifice
03 Mai 2017   •   15:20
eMAG a lansat campania de reduceri eMAG Cooling Days, in cadrul careia aparatele frigorifice, dar si aparatele de aer conditionat sau electrocasnicele mici precum masinile de gheata au preturi mult reduse.
 
eMAG reduceri Cooling Days – Toate reducerile sunt AICI.
 
Pana pe 8 mai, campania de reduceri eMAG Cooling Days aduce preturi mici la numeroase electrocasnice extrem de necesare pe perioada verii: frigidere, congelatoare, combine frigorifice, frigidere side by side, masine de facut gheata, lazi frigorifice sau aparate de aer conditionat.
 
Reducerile eMAG sunt substantiale, iar unele produse au preturi chiar si cu 4.000 de lei mai mici.
 
Am analizat oferta eMAG si am ales 10 dintre produsele cu cele mai mari reduceri eMAG:
 

eMAG reduceri Cooling Days frigidere side by side

 
1. Începem prezentarea ofertei emag Cooling Days cu un frigider side by side Electrolux, cu o capacitate generoasa de 536 de litri, din inox. Frigiderul se bucură în această perioadă de una dintre cele mai mari reduceri de pe emag.ro, prețul său fiind redus cu 4.000 de lei. Frigiderul side by side face parte dintr-o clasa de eficienta energetica superioara (clasa A+) si beneficiaza de sistem de racire No Frost atat pentru frigider, cat si pentru congelator. De asemenea, are dispenser apa si dispenser gheata. Pretul este AICI.

eMAG reduceri Cooling Days lazi frigorifice

 
2. Lada frigorifica Arctic O20+, 205 de litri, clasa de eficienta energetica A+, are o reducere eMAG de 43%. Clasa energetica ofera un consum optim de energie electrica si o economie substantiala, de 24% fata de produsele similare din clasa A. Un alt aspect care merita mentionat este ca garnitura usilor contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor si asigura pastrarea alimentelor in conditii de igiena perfecta. Iar securizarea cu yala permite inchiderea etansa a usii congelatorului. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri Cooling Days masini de facut gheata

 
3. Deoarece vara este foarte aproape, emag.ro are reduceri eMAG si la masini de facut gheata. Astfel, o masina de facut gheata Zass ZIM 01, cu o capacitate de productie de cuburi de gheata pe 3 dimenisuni intre 12-15kg/24h, cu un rezervor 2,5 litri, are o reducere de 20%. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri Cooling Days – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri Cooling Days aparate de aer conditionat

 
4. Din oferta Cooling Days nu lipsesc nici aparatele de aer conditionat. De exemplu, aparatul Star-Light ACM-09BIN, Inverter, 9000 BTU, clasa A++, cu display si kit instalare inclus are o reducere de 37%. Fiind dotat cu functii extrem de utile ca Sleep mode, 24 timer sau Turbo mode, aerul conditionat Star-Light ACM-09BIN va va uimi inca de la prima pornire, prin controlul sporit asupra timpului si al intensitatii de operare. Calitatea aerului pe care il introduce in camera este asigurata de un filtru de particule de ultima generatie. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri Cooling Days combine frigorifice incorporabile

 
5. Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 7811, 195 de litri, 6th Sense, Clasa A+, are o reducere eMAG de 32% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Cooling Days. Noua tehnologie de control al prospetimii Al 6-lea Simt garanteaza refrigerarea la umiditate perfecta in intregul interior si face posibila pastrarea alimentelor proaspete de pana la 4 ori mai mult timp. De asemenea, Whirlpool, impreuna cu Microban, liderul de piata in solutii atibacteriene, a dezvoltat un sistem antibacterian de filtrare a aerului. Este cea mai buna tehnologie disponibila care va protejeaza mancarea si ajuta la indepartarea bacteriilor si mirosurilor. Pretul este AICI.

eMAG reduceri Cooling Days congelatoare

 
6. Un congelator Albatros CA21+, cu un volum de 165 de litri, clasa de eficienta energetica A+, are o reducere eMAG de 45%. Congelatorul are un consum energetic de 248 de kWh/24h, 6 compartimente si dimensiunile 55 x 58 x 14,3. Pretul este accesibil. Oferta poate fi consultata AICI.
 
eMAG reduceri Cooling Days – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri Cooling Days combine frigorifice Arctic

 
7. Combina frigorifica Arctic ANK326B+, cu un volum de 295 de litri, clasa de eficienta energetica A+, inaltimea de 185,3 cm, are o reducere eMAG de 41%. Eco Buzz avertizeaza sonor, in cazul neinchiderii sau inchiderii incorecte a usii. Astfel, puteti preveni cresterea temperaturii in interiorul aparatului frigorific, dar si cresterea consumului de energie electrica. Cu Eco Buzz, puteti uita de grija usilor deschise. Termostatul ajustabil este usor de folosit si permite reglarea rapida a temperaturii, in functie de nevoi si temperatura ambientala. Pretul este AICI.

eMAG reduceri Cooling Days combine frigorifice Beko

 
8. O alta combina frigorifica pe care v-o prezentam este combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, cu un volum de 325 de litri, clasa A+, inaltimea de 201 cm, dispenser apa. Tehnologia cu lumina albastra Smart Blue de la Beko este o functie special creata pentru a va bucura din plin de gustul fructelor si legumelor preferate. Functia speciala Active Fresh Blue Light mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interiorul frigiderului. Astfel creste durata de conservare si nivelul de vitamine al fructelor si legumelor. In cadrul campaniei de reduceri eMAG Cooling Days, combina frigorifica are o reducere de 41%. Pretul este AICI.

eMAG reduceri Cooling Days frigidere Albatros

 
9. Cei care vor sa cumpere un frigider performant si totodata sa faca ecnomii substantiale pot alege frigiderul Albatros FA20+, de 155de litri, din clasa de eficienta energetica A+. Frigiderul are doua usi, un volum net al congelatorului de 40 de litri si de 115 al frigiderului. Aparatul frigorific mai are doua rafturi, sistem de dezghetare automat, 3 suporturi de usa si un compartiment pentru fructe si legume. In cadrul campaniei de reduceri eMAG frigderul are o reducere de 39%. Pretul este accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri Cooling Days frigidere Sharp

 
10. Ultimul aparat frigorific pe care l-am inclus pe lista noastra de recomandari este frigiderul cu doua usi Sharp SJ-T1227M4W, cu un volum de 227 de litri, Direct Cooling, clasa A+, LED, inaltimea de 144 de cm. Frigiderul are o reducere de 440 de lei. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri Cooling Days – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close