Antena 3 CNN Economic eMAG are super-reduceri la televizoare Samsung 4K Ultra HD. Preturi cu 5.000 de lei mai mici

eMAG are super-reduceri la televizoare Samsung 4K Ultra HD. Preturi cu 5.000 de lei mai mici

eMAG are super-reduceri la televizoare Samsung 4K Ultra HD. Preturi cu 5.000 de lei mai mici
30 Mai 2017   •   14:28
eMAG a lansat o campanie de reduceri eMAG la televizoare Samsung cu rezolutia 4K Ultra HD.
 
Cei care viseaza de mai mult timp la un televizor care sa beneficieze de cea mai noua si mai performanta tehnologie de redare a imaginii au acum ocazia de a cumpara un televizor cu rezolutie 4K Ultra HD la un pret accesibil.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung – Toate reducerile sunt AICI.
 
Reducerile sunt foarte mari si ajung chiar si la 5.000 de lei.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD Samsung si am ales 10 dintre produsele care beneficiaza de cele mai bune oferte:
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung

 
1. Primul televizor cu rezolutie 4K Ultra HD pe care vi-l recomandam este televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 138 cm, 55KU6072. Comparativ cu televizoarele UHD conventionale ce au aproximativ 27 de puncte de ajustare a culorii, PurColour integreaza o tehnologie cu de peste 7 ori mai multe puncte de analiza, obtinand culori si nuante mult mai bogate. Reducerea de care beneficiaza televizorul in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD este de 2.899,99 lei. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD KED Samsung

 
2. Televizor LED Smart Samsung, cu diagonala de 163 cm, 65KU6402, rezolutie 4K Ultra HD, are una dintre cele mai mari reduceri din campania eMAG, pretul sau fiind redus cu 5.000 de lei. Tehnologia Active Crystal Color are la baza o sursa de lumina albastra si un invelis de fosfor de culoare verde si rosu, reusind sa redea o lumina la o puritate ridicata si o gama larga de culori naturale si bogate. In plus, reduce consumul de energie datorita rapiditatii procesului. Pretul este AICI.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LED Smart Samsung

 
3. O alta optiune pentru cei care isi doresc o diagonala generoasa este televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 152 de cm, 60KU6072 si rezolutie 4K Ultra HD. In cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare, pretul este redus cu 48%. Ultra Clean View analizeaza continutul utilizand un algoritm avansat de filtrare si reducere a zgomotului e fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie Full HD, HD sau SD, te poti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD. Pretul poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung – Toate reducerile sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung – diagonala de peste 100 cm

 
4. Cei care nu isi doresc un televizor cu o diagonala foarte mare, dar pretuiesc o imagine de calitate buna, pot cumpara televizorul LED Smart Samsung cu diagonala de 108 cm si rezolutie 4K Ultra HD. Televizorul are unul dintre cele mai avantajoase preturi de pe piata pentru TV-urile cu rezolutie 4K Ultra HD. Pretul este redus cu 1.499 de lei si este foarte accesibil. Oferta este AICI.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung – SUHD Curbat

 
5. Fanii televizoarelor curbate se pot orienta spre modelul SUHD Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 138 de cm si rezolutia 4K Ultra HD. Televizorul are o reducere de 3.999,99 lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung – diagonala de peste 130 cm

 
6. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 139 de cm, 55KU6070, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 43%. Procesul unic UHD Upscaling in 4 pasi, dezvoltat de Samsung, imbunatateste modul in care continutul video si jocurile preferate sunt redate, asigurandu-le cea mai buna rezolutie posibila. Tehnologia proceseaza semnalul de intrare astfel incat materialul sursa sa fie afisat la o calitate cat mai apropiata de cea UHD. Pretul poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung – Toate reducerile sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung – televizoare curbate

 
7. Un alt televizor curbat de la Samsung care merita atentie este televizorul SUHD Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 138 de cm, 55KS9002, rezolutie 4K Ultra HD. Televizorul beneficiaza de o reducere de 4.799,01 lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD. Experienta HDR premium, oferita de televizoarele Samsung SUHD cu Quantum Dot integrata, asigura redarea de imagini cu o luminozitate exceptionala si contrast intens, datorita tehnologiilor inovatoare HDR 1000 si Ultra Black. In plus, datorita noului meniu Samsung Smart Hub, experienta de entertainment a devenit mai intuitiva si mai rapida. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung – diagonala de peste 120 cm

 
8. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 121 de cm, 48JU6435, Ultra HD, rezolutie 4K Ultra HD, beneficiaza de un pret foarte bun in aceasta perioada. Pretul este redus cu 41%. Oferta este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung – preturi excelente

 
9. Un pret excelent are si televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 121 de cm, 48JU6435 si rezolutie 4K Ultra HD. Televizorul are o reducere de 40% in aceasta perioada si poate fi achizitionat la un pret accesibil. Oferta este AICI.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung – diagonala de peste 170 cm

 
10. Ultimul televizor care a intrat pe lista noastra de televizoare Samsung cu rezolutie 4K Ultra HD este televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 176 cm, 70KU6072 si rezolutie 4K Ultra HD. Acest televizor este ideal pentru cei care vor sa se simta acasa ca la cinema si sa aiba un ecran foarte mare in fata ochilor. Televizorul beneficiaza de o reducere de 39%. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung – Toate reducerile sunt AICI.

×
Subiecte în articol: emag eMAG.ro reduceri emag reduceri emag.ro
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close