Antena 3 CNN Economic eMAG are reduceri incendiare inainte de Black Friday 2017. TOP 10 plite si cuptoare

eMAG are reduceri incendiare inainte de Black Friday 2017. TOP 10 plite si cuptoare

eMAG are reduceri incendiare inainte de Black Friday 2017. TOP 10 plite si cuptoare
13 Noi 2017   •   14:03
eMAG reduceri. Au mai ramas numai 4 zile pana la Black Friday 2017, iar magazinul online eMAG se pregateste de cele mai mari reduceri din an. Cei care nu vor insa sa astepte ziua de vineri, 17 noiembrie, pot profita de reducerile din aceste zile la plite si cuptoare incorporabile.
 
eMAG reduceri plite si cuptoare incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.
 
Am analizat oferta eMAG si am ales 10 plite si cuptoare care au reduceri eMAG foarte avatajoase.
 

eMAG reduceri plite incorporabile Indesit

 
1. Plita incorporabila Indesit VIA 640 0 C, cu inductie, 4 zone de gatit, 59 cm, cu sistem Touch Control, are o reducere de 54%.
Beneficiile plitei pe inductie:
Cel mai scurt timp de gatire
Consum minim de energie
Randament maxim
Siguranta sporita in utilizare
 
Pretul este AICI.

eMAG reduceri plite incorporabile Studio Casa

 
2. Plita pe gaz incorporabila Studio Casa, CRY 4F Venezia, beneficiaza de o reducere de 49% pe siteul emag.ro in cadrul campaniei eMAG reduceri.
 
Plita incorporabila pe gaz, din cristal negru termorezistent, are 4 arzatoare de gaz si butoane dispuse lateral. Are si aprindere electrica din buton si gratare individuale din fonta.
 
Dimensiune plita: 58 x 51 cm
Dimensiune pentru built in: 56 x 49 cm
 
Pretul este AICI.

eMAG reduceri plite incorporabile Samus

 
3. O alta plita care ne-a atras atentia este plita incorporabila Samus PS645GXS, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, fabricata din inox, care beneficiaza de o reducere de 48%. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri plite si cuptoare incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri plite si cuptoare incorporabile Arctic

 
4. Un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Arctic AROIE21300C, electric, multifunctional, ce beneficiaza de curatare catalitica, cu un volum de 66 de litri, clasa A de eficienta energetica, fabricat din inox, si o plita incorporabila Arctic ARBG64120SX, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, fabricata din inox, are o reducere de 590 de lei. Pretul este foarte bun si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri plite si cuptoare incorporabile Pyramis

 
5. Un alt pachet inclus in campania eMAG reduceri este pachetul Pyramis SMARTLINE COMFORT SHELF, ce contine un cuptor electric digital cu 5 functii, o plita cu gaz si arzator wok si o hota. Reducerea din aceste zile este de 40%, iar pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri plite si cuptoare incorporabile Beko

 
6. Producatorul Beko este si el inclus in campania eMAG reduceri. Pachetul este alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Beko BIE22300XP, electric, multifunctional, cu un volum de 71 de litri, 8 functii, clasa A de eficienta energetica, cu autocuratare pirolitica, fabricat din inox, si o plita incorporabila Beko HIAW64225SX, pe gaz, cu 4 arzatoare, cu gratar fonta si arzator Wok, fabricata din inox. Pretul este redus cu 1.100 de lei si poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri plite si cuptoare incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri plite si cuptoare incorporabile Studio Casa

 
7. Un pachet alcatuit dintr-un cuptor electric, o plita gaz si o hota telescopica Studio Casa Roma Caro Plus beneficiaza de o reducere de 39% in aceste zile, in cadrul campaniei eMAG reduceri. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri cuptoare incorporabile Studio Casa

 
8. Cei care nu isi doresc un pachet intreg, ci doar un cuptor incorporabil, au de unde alege. Emag.ro a inclus o multime de modele de cuptoare incorporabile in campania eMAG reduceri.
 
Un cuptor electric Studio Casa, Time Roma, are o reducere de 48% in aceasta perioada. Acest cuptor incorporabil electric fabricat in Italia beneficiaza de iluminare a cuptorului, coacere conventionala, rezistenta inferioara, grill electric, termostat, o tava, un gratar si are un volum de 60 de litri.
 
Face parte din clasa A de eficienta energetica si e fabricat din inox si sticla. Usa cuptorului e dotata cu 2 geamuri, iar geamul interior fix e si termoizolant. Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare incorporabile Whirlpool

 
9. Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 288/JA, electric, cu un volum de 56 de litri, cu grill, clasa A de eficienta energetica, are o reducere de 42% in campania eMAG reduceri la plite si cuptoare incorporabile.
 
Iata cateva dintre functiile sale:
- Functie adecvata pentru a gati orice fel de mancare, pe un singur nivel.
- GRILL (GRATAR) pentru a frige antricoate, frigarui si carnati, pentru a gratina legume si pentru a praji paine.
- TURBOGRILL pentru a frige bucati mari de carne (rosbif si alte tipuri de friptura).
- DECONGELARE - aceasta functie poate fi folosita pentru a grabi dezghetarea alimentelor la temperatura camerei. 
 
Pretul este AICI.

eMAG reduceri cuptoare incorporabile

 
10. Cuptorul incorporabil Hansa BOEI68462, cu 8 functii, grill, clasa A de eficienta energetica, butoane push up, cu display, fabricat din inox, beneficiaza de o reducere de 41%. Pretul este foarte accesibil si poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri plite si cuptoare incorporabile – Toate ofertele sunt AICI.
 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close