Antena 3 CNN Economic Companii Wizz Air introduce o rută nouă, din București către un oraș din Europa, începând cu 14 noiembrie: "Este cea mai nouă destinație"

Wizz Air introduce o rută nouă, din București către un oraș din Europa, începând cu 14 noiembrie: "Este cea mai nouă destinație"

Compania aeriană Wizz Air introduce o nouă rută din București către o destinație din Europa, începând cu 14 noiembrie.

Wizz Air introduce o rută nouă, din București către un oraș din Europa, începând cu 14 noiembrie: "Este cea mai nouă destinație"
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    09 Oct 2023   •   14:39

Compania Wizz Air a anunțat luni că va transfera, din 14 noiembrie, zborurile din București către Edinburgh pe Aeroportul Glasgow.

Compania anunță că va opera cu o frecvență de două zboruri pe săptămână, în fiecare zi de luni și vineri.

"Ne străduim permanent să oferim cea mai convenabilă și diversificată rețea de rute din România. Glasgow este cea mai nouă destinație din București, de care pasagerii se pot bucura acum datorită tarifelor mici, la bordul aeronavelor noastre moderne. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii din România pe zborurilor noastre sustenabile către Glasgow, din luna noiembrie", a declarat Zsuzsa Trubek, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Potrivit unui comunicat al companiei, biletele pentru noua destinație sunt disponibile online începând cu 119 lei.

Cel mai mare oraș al Scoției și al treilea ca mărime din Marea Britanie, Glasgow este un important centru economic și de afaceri în regiune, precum și un adevărat centru cultural și academic, care s-a dezvoltat de-a lungul anilor datorită universităților sale sau numeroaselor muzee, palate, galerii de artă, festivaluri și evenimente.

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close