Antena 3 CNN Economic Companii (P) Japonezii, cu un pas înainte și în medicina naturistă. O substanță brevetată de ei, disponibilă și în România

(P) Japonezii, cu un pas înainte și în medicina naturistă. O substanță brevetată de ei, disponibilă și în România

(P) Japonezii, cu un pas înainte și în medicina naturistă. O substanță brevetată de ei, disponibilă și în România
05 Apr 2018   •   00:03

Japonezii au inovat substanța brevetată Profesional grade AHCC. Utilizată în spitalele din Japonia și SUA, această substanță oferă speranțe de supraviețuire pacienților cu tumori.

De asemenea, îi ajută să facă față vieții cotidiene. În termen de două săptămâni de la începerea utilizării substanței, pacienților li s-a îmbunătățit pofta de mâncare, s-a normalizat somnul și s-a diminuat căderea părului.

Când ne gândim la Japonia, primele lucruri care ne vin în minte sunt profesionalism și tehnologie avansată. Acest lucru este valabil și pentru firma care a dezvoltat substanța AHCC Professional - Amino Up Chemical din insula Hokkaido. Fondată în 1984, firma are o divizie puternică de oameni de știință și cercetători din cele mai diverse specialități ale medicinei, chimiei, agriculturii, etc, care colaborează cu peste 80 de universități, laboratoare de cercetare din întreaga lume.

Interesați de beneficiile produselor naturale, inventatorii au brevetat astfel un compus obținut, cu ajutorul unei tehnologii speciale, din micelii de ciuperci japoneze Shiitake, o ciupercă considerată în Asia un aliment prețios cu valoare nutritivă mare. Noua substanță prezintă următoarele concluzii exprimentale:

  • Activitate imunostimulatoare

  • Activitate anticancer

  • Activitate de apărare împotriva infecțiilor

În plus, s-a constatat efectul pozitiv al Professional Grade AHCC și în cazul bolilor ficatului, al bolilor inflamatorii și în hipertensiune, fiind astfel o soluție foarte bună pentru persoanele slăbite, convalescenți, oameni stresați.

Substanța este în continuare obiectul a numeroase studii în curs de desfășurare în special în Japonia (aproximativ 200 de studii la 30 de universități). În Europa, invenția japonezilor a fost adusă prin intermediul unui producător din Finlanda și este, de asemenea, disponibilă și pe piața din România. De altfel, unul dintre japonezii care au lucrat la dezvoltarea acestui compus, PhD Kohei Homma, a vizitat România la finalul anului trecut, susținând o conferință pe acest subiect pentru medici la București, alături de Dr. Dumitru Constantin Dulcan.

Pentru mai multe informații despre Profesional Grade AHCC, scrieți la: [email protected]

×
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close