Antena 3 CNN Economic Companii O companie aeriană importantă anunţă reduceri de 30% la tarifele de zbor. Cât va costa un zbor spre Shanghai, Maldive sau Seychellese

O companie aeriană importantă anunţă reduceri de 30% la tarifele de zbor. Cât va costa un zbor spre Shanghai, Maldive sau Seychellese

O companie aeriană importantă anunţă reduceri  de 30% la tarifele de zbor. Cât va costa un zbor spre Shanghai, Maldive sau Seychellese
Sursa foto: Foto: Qatar Airways/ Facebook
09 Ian 2018   •   16:32

Compania aeriană Qatar Airways a anunţat prima campanie globală de oferte din acest an, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Sub denumirea Global Travel Boutique, operatorul qatarez lansează reduceri de până la 30% din costul călătoriilor, precum şi oferta pentru partenerul de călătorie (Companion Offer) la clasele Business şi First. Potrivit reprezentanţilor companiei, famIliile care au copii pot de asemenea să beneficieze de oferte speciale pentru ei.
Costurile de călătorie la Economy Class pornesc de la 449 de euro până la Shanghai, 59 de euro până la Singapore, 689 de euro până la Maldive, 699 de euro până la Bali şi 709 euro până la Seychellese.

Qatar Airways se va extinde în 2018 cu destinaţii precum Pattaya (Thailanda), Penang (Malaezia) şi Canberra (Australia), potrivit businessmagazin.ro.

Compania naţională aeriană a Statului Qatar exploatează una dintre cele mai tinere şi moderne flote aeriene din lume, formată din 200 de aeronave care zboară spre destinaţii aflate pe şase continente.

×
Subiecte în articol: Campanie zboruri tarife destinatii
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close